קורס גדנ"ע

ilovebarbie

New member
קורס גדנ"ע

שלום, אני בן 15 (עוד מעט 16) ומתנדב פעיל במשא"ז הציעו לי לצאת לקורס גדנ"ע שיארך בחופש בשדה בוקר השאלה היא מה עושים בקורס הזה ? למה הוא מכשיר אותי ? תודה !

mfsing

New member
אני בן 18 מתנדב 3 שנים במשאז

ומפקד נוער. השתתפתי בגדנע שנה שעברה. בגדנע אתה מוכשר לתפקידי פיקוד.. אתה לומד כיצד להיות בשטח.. אתה לומד בשיעורים מיוחדים על המשטרה ומעמיקים בנושאים של פשיעה.. כיצד למנוע מה ניתן לעשות וכו. הגדנע היא למעשה צבאית בשילוב של שיעורי משטרה.. ז"א שתלמד משמעת ברזל שכשאומרים 5 שניות אתה תבין שזה למעשה הרבה זמן לעשות המון דברים.. וזה כיף. 5 ימים שישנים מחוץ לבית. פוגשים חברים ממרחבים שונים ומחוזות שונים.. אתה תכיר הרבה חברים חדשים.. כאשר אתה בשטח ואין לידך את אמא ואת אבא אתה מסתדר עם החברים שלך לצוות כי לא תמיד יהיה איתך מישהו מהבסיס שלך... מישהו שאתה מכיר. תלמד כיצד לעבוד בעבודת צוות. אנשים טוענים שהכי כיף היו המטווחים אבל לדעתי כל הכיף זה החוויה של הגדנע.. אני עדין בקשר עם אנשים מלפני שנה.. אנשים שבחיים שלי לא חשבתי שאפגוש ועובדה פגשתי ואני עדין בקשר. בהצלחה והעיקר תהנה

mfsing

New member
זה לא עולה לך גרוש

הכל על חשבון המשטרה והצבא.. אולי תצטרך טרמפ רק לנוקדה שבה מתאספים כל האנשים מהמרחב אבל משם ההסעות, והכל על חשבון הצבא והמשטרה

mfsing

New member
יש את התאריך בבסיס בו אני מתנדב

מחר אני ארשום תאריך מדוייק לאחר שאברר

eitan490

New member
איזה כיף!!

איזה כיף!! כי אני חוזר 1/8 מחו"ל וחשבתי אני לא אוכל להגיע לקורס!! תודה אחי!

ilovebarbie

New member
מצויין !

חשבתי שזה ייפול על קורס תאר"ן של מד"א, ואז אני אצטרך לבחור (נראה לי שהייתי בוחר בגדנ"ע), אבל אני אעשה את שניהם :) ד"א מי שמתכוון להגיע, מה דעתכם על שרשור הכרות ? אני מאור מגני תקווה (זה ליד פתח תקווה)

eitan490

New member
אחלה

טוב אני שמח שכולנו נוכל להצטרף לקורס... כל מי שמצטרף, תשלחו לי ה-EMAIL שלכם כדי שנוכל להיות בקשר לפני הגדנ"ע ונוכל להיות בשקר ולעזור זה לזה בקורס.... ה-EMAIL שלי: [email protected] נהיה בקשר!!!

ilovebarbie

New member
המב"סית שלי פשוט שאלה אותי אם אני

רוצה להצטרף...תשאל את המב"ס שלך

mfsing

New member
זה לא כל כך פשוט לצאת

אתם צריכים להראות נכונות להמשיך להתנדב במשמר.. רק אחרי שהמבס/ית שלכם יראו כי אתם באמת מתאמצים ורוצים אז הסיכוי שלגם יגדל

ilovebarbie

New member
זה נכון

לא כל אחד יוצא...מהבסיס שלי יוצא רק עוד אחד לא כולל אני, ואנחנו באמת רציניים, לא מאלה שמחפפים ומבריזים לסיורים וכו'

mfsing

New member
אני חושב שזה לא כל כך הכרחי

נגיד ובאמת אנשים יצרו איתך קשר.. לא נראה לי שתוכל לזהות את כולם מהסיבה שעדין לא נפגשתם וגם תיאור מדוייק לא יוכל להפיגש אתכם לדעתי... יהיו שם מאות בני נוער לפי מה שאני זוכר ולכן הסיכוי שתפגשו הוא קלוש לעומת זאת כשתחזרו מהגדנע ותדבר עם אותם אנשים תוכל לשמור איתם על קשר...

eitan490

New member
גגנ"ע - אישור M-16

יש לי שאלה... מה שאני מבין זה שאנחנו עושים מטווח עם M-16 בגדנ"ע. אז אחראי הגדנ"ע, יש לנו אישור לפעול עם M-16???

ilovebarbie

New member
עושים מטווח עם M 16 ??

וואי אני מת על המב"סית שלי !! :) אני מתלהב מהרעיון של מטווח עם קרבין, אז עם M16 בכלל...

mfsing

New member
כן טווחים על m16 ולא אין לכם אישור

לצאת עם m16 לפעילות של המשמר... ואני גם לא מציע לכם להתלהב מזה כל כך.. במטווח שיריתי בגדנע משום מה יצא חול מתוך תא הבליה של הכדור התריס לא היה תקין וכל שניה היה לי מעצור זה לא עד כדי כך כיף במיוחד שיש כל כך הרבה בעיות ב10 כדורים שנותנים לכם לירות

למעלה