קורס בc++

shakedunay

New member
קורס בc++

אני מעוניין לקחת בחופש קורס c++ יש לכם איזה מקום מומלץ בו אפשר ללמוד? עד עכשיו המקום היחיד שנראה לי הוא המרכז הטכנולוגי.... יש לכם אולי הצעות אחרות? נמקו בבקשה

DNile

New member
רק באינטרנט / ספרים.

חבל לך על הכסף, חבל לך על הזמן, וחבל שתתחיל להתרגל לזה שמאכילים אותך הכל בכפית, במקום ללמוד עצמאית(תכונה חיונית לכל מי שרוצה לדעת איך לתכנת).

spurpur

New member
../images/Emo127.gif מצטרף להמלצה

במחיר של קורס ממוצע אפשר לקנות ספרייה שלמה של כל הספרים המומלצים ביותר לתכנות ב C++ אבל תתחיל מ tutorials ברשת. או שאנגלית זו בעיה ?

shakedunay

New member
אנגלית זו לא ממש בעיה, רק כשלומדים

לבד, לפעמים מגיעים לנקודות בעיתיות שעוצרות את כל תהליך הלמידה... ועם כל הכבוד לפורום הזה, לא אוכל להבינם ללא הסבר מלא ע"י מישהו. אולי אתם מכירים אלטרנטיבות כלשהן לקבלת תמיכה ללא רישום לקורס? (יש תמיכה טלפונית לקורס אליו אני רוצה להרשם)

spurpur

New member
אם אנגלית זו לא בעיה...

אז בכלל הכל קל ופשוט. יש ברשת פורומים וקבוצות דיון גדולות מזו בסדרי גודל, שם תוכל לשאול כל שאלה. המקור הכי טוב לדעתי הוא ה comp.lang.c++ newsgroup אתה יכול לגשת אליו דרך groups.google.com או (עדיף לשאלת שאלות) דרך newsreader (אפשר ב outlook, אם ספר האינטרנט שלך נותן גישה, והוא אמור...) למה שלא תתחיל בינתיים לבד, אם לא ילך אז תלך לקורס, אם כן אז מה טוב. אתה חושש מהעתיד הלא נודע בלי לנסות... חבל

annefan

New member
הערה על קבוצות דיון

הקבוצות דיון שהזכרת הן קבוצות "פנאטיות", לטוב ולרע. הן מתעסקות ב-++C נטו. בעיות ספציפיות לקומפיילר, בעיות ספציפיות ל-windows, בעיות לינק נחשבות off-topic. אם שאלת בנימוס, יש סיכוי שתקבל תשובה מנומסת, עם הפניה תקיפה לקבוצה המתאימה. אם אתה מפנה לומד חדש לאיזושהי קבוצה, שלח אותו, לטובתו ל:
alt.comp.lang.learn.c-c++​
בקבוצות אחרות עלולים לאכול אותו...

DNile

New member
מה שמפתיע אותי זה שלא לעסו אותו

חי וירקו אותו החוצה כאן :)

למעלה