קורס איפור

אורניה

New member
קורס איפור

שלום לכולם! קוראים לי אור ואני בת 16 ואני מאוד רוצה ללמוד איפור אני חולה על צלליות,גלוסים,עפרונות וכל מה שקשור לאיפור ולכן הייתי מאוד רוצה ללמוד איפור בקורס/חוג אז אם מישהו יודע ויכול להמליץ לי על קורס אני אודה לו מאוד!!!

קורס איפור

היי אורניה יש לי מקום מעולה בשבילך ללימוד איפור קוראים לו איל מקיאג´ בהנהלת גלית ורטהיים.רבים כמו מיקיאגי ומיקי בוגנים למדו שם וכיום הם נחשבים להכי טובים בתחום ואפילו הם מדריכים שם.המקום נמצא בנמל ת"א ממליצה עליו בחום אבל....עדיין צריך לחשוב על גילך...עכשיו נפתחת שנת לימודים חדשה ולפי דעתי את צריכה להשקיע את כול כולך בזה ולא בלימודי איפור.גם אני פעם הייתי בת 16 וחלמתי על הקורס הזה.עכשיו 4 שנים לאחר מכן אני עושה את מה שאני אוהבת.תחשבי על זה שאת תצטרכי להשקיע את כל כולך בלימודים בבית ספר ובלימודי איפור...זה ממש לא קל!!! מקווה שעזרתי לך

היא יכולה ללמוד איפור בגיל 16

רק אם היא מרגישה שהיא מסוגלת להתמודד גם עם לימוד איפור וגם עם לימודים של בית ספר. נכון שזה ממש קשה ללמוד גם בבית ספר וגם איפור אבל זה גם תלוי במה שהיא לומדת ובאיזה כיתה, כי לפעמים הלימודים בבית ספר לא כאלה קשים ומכבידים עד כדי כך שאי אפשר ללכת לעשות קורס איפור פעם בשבוע אחרי הצהריים. אני לומדת גם איפור וגם בבית ספר ואני עוד מעט בת 17 וזה לא כל כך קשה כי אני לומדת במגמה של חצי בגרות ואין לי לימודים שממש מכבידים עליי, כי המערכת שלי גם לא כזאת גדולה. אז זה גם תלוי במה שהיא לומדת ואם היא יכולה להתמודד עם זה.

למעלה