קורס אילוף

לירן טל1

New member
קורס אילוף

שלום לכולם,
אני מתעניין לעשות קורס אילוף כלבים.
יש לי רגע מעוד רחוק בתחום. ובתקופה האחרונה מבצבץ לי החשק לחזור לתחום.
התחלתי לברר על כל מיני מקמות שמצאים קורסים כאלו ואחרים.
וגם קראתי בכל מיני פורומים על אנשים שרשמו על קורסים כאלו שלא נותנים הרבה.
מעבר לידע מאוד בסיסי.

אז לפני שאני חושב אם לשפוך את כספתי על קורס כזה. הייתי שמח לשמוע המלצות.

תודה מראש

היי לירן, באשר לקורס הכשרת מאלפים, שהוא הקורס הבסיסי שאותו

יש לעשות על מנת להתחיל לעסוק במקצוע (המקבילה לתואר ראשון בכל מקצוע אקדמי שהוא) אני הייתי ממליץ ללא היסוס על בית הספר לאילוף מרקר-טריינינג.

למיטב ידיעתי והכרותי את התחום מדובר בבית הספר לאילוף הטוב ביותר בארץ. חד משמעית: המקצועי ביותר, המעמיק ביותר, המקיף ביותר, ובגישה ההומנית הבריאה והמתקדמת ביותר. מתעדכן תמיד, מביא סמינרים של טובי המאלפים מהעולם, ולא קופא על שמריו.

מלבד זאת, מגבש סביבו קהילה שלמה של מאלפים צעירים ומנוסים - קהילת המאלפים בגישת ה-force free - תומך בהם, מגבש אותם, ומספק פלטפורמות שבה כולם תומכים בכולם - אם בהמלצות, בהפניית לקוחות או בייעוץ במקרים מורכבים.

זה באשר לקורס הבסיס ולכניסה לקהילת המאלפים (וכאמור, קהילת המאלפים בגישת ה-force free, המאלפים ה"חיוביים", כפי שזה נקרא, היא קהילה מגובשת מאוד בתוך קהילה כללית ומפוררת למדי של כלל המאלפים). יחד עם זאת חשוב מאוד להבין שממש כפי שתואר ראשון בדר"כ לא מספיק על מנת לעסוק בתחום אקדמאי מקצועי, כך גם קורס ההכשרה הבסיסי. הוא מקנה כלים בסייסיים והכרחיים אמנם, את הבסיס שעליו עומדת כל הפירמידה, בלעדיו אי אפשר, אבל לבדו הוא לא מספיק, לפחות לא כדי להתמודד עם מקרים מורכבים יותר. אחרי קורס ההכשרה יש להמשיך ולהשתלם - בין אם בסדנאות בארץ, סמינרים של מאלפים מחו"ל שמגיעים לארץ, סמינרים וסדנאות און-ליין של בכירי המאלפים מחו"ל (ויש כמה שמות מומלצים מאוד כמו קארן פריור, סוזן גארט, האקדמיה של דניס פנזי וכו' שמציעים קורסי און-ליין ועוד) או פשוט להתלוות למאלפים מנוסים, לעזור להם, להתנדב לסייע להם, לעבוד עם כלבים בעמותות תחת הדרכתם של מאלפים וכן הלאה.

כי ממש כמו אצל כלבים - הלמידה לעולם לא מסתיימת

שיהיה המון המון בהצלחה באיזה כיוון שלא תבחר

דנה215

New member
המלצה קורס אילוף כלבים

הי לירן.
הכלבים שלי עברו אילוף אצל שימי כהן ממבט הכלב, שימי הוא מאלף מאוד מנוסה ומבין בפתרון בעיות התנהגות מורכבות כפי שעשה עם הכלבים שלי.
שימי לימד שנים במוסדות העוסקים בכלבנות והיום הוא פתח בית ספר לאילוף ופתרון בעיות להתנהגות בניהולו, אז אם את באמת רוצה ללמוד מהטוב ביותר אילוף על כל רבדיו בשיטה ייחודית ולהבין באילוף התנהגותי ממליצה לך בחום לפנות אליו ולהתעניין באתר האינטרנט ודף הפייסבוק שלו, אתה גם תמצא שם המלצות של אנשי מקצוע באתר ובדף שמדברות בעד עצמן.

בהצלחה...

http://mabatakelev.com/

למעלה