קורסים בתשלום.

uprfee

New member
קורסים בתשלום.

היי!
אני בהחלט מזדהה עם תותח מטח שנעלם בשבוע האחרון מהמסך. כל אלה שמציעים קורסים במט"ח תמורת תשלום זה בדר"כ
שיטה להוציא ממכם כסף- אתם זורקים כסף לפח.
יש לשים לב למספר נקודות:
1. מעביר הקורס לעולם לא יראה לכם את הביצועים שלו לאורך תקופה ארוכה. כי אין לו הצלחה לכאורה.
2. סביר להניח שזה שמעביר לכם את הקורס לא מרוויח מפורקס ולכן מחפש שיטה קלה להוציא מכם כסף קל.
3. בדר"כ מעביר בקורס מייצג חברת פורקס גלויה או סמוי על מנת לשווק לכם פלטפורמה של חברת פורקס. הוא למעשה איש שווק של אותה חברת פורקס ומקבל ממנה שכר לכאורה.
4. הווינבר למניהם זה צינור לשווק של חברות פורקס.
5 קורס מדהים בשיטה מסויימת זה אות אזהרה כי חברת פורקס עומדת מאחורי זה ומנסה לשווק את עצמה.
6. כל הקורסים שמשווקים לכם שיטות עם אינדקטורים שונים, משמעותה לשבת מול המסך שעות להזיע וחפש הזדמניות. אף אדם לא מסוגל לאורך זמן לעבוד כך. בדר"כ 99% מפסידים את כל כספם. היחידים שמרוויחים זה חברות הפורקס.
אז נשאלת השאלה איך בכל זאת אפשר להרוויח מפורקס: התשובה לא חד משמעית אני אישית מאמין ברובוטים שיש להשקיע בהם מאמץ והשקעה כספית גדולה על מנת להגיע לביצועים עם תוחלת של הצלחה. רובוטים כאלה יכולים להבנות על ידי אנשים אשר יש להם ידע מעמיק בתכנון אלוגרתמי מורכב , ידע במתמטיקה, ותכנות באמצעות תוכנת מתלב. וידע ברובוטיקה מתקדמת. אנשים אלו הם בוגרי הטכניון או בוגרי מוסדות טכנולוגיים מהעולם. לכן לכל מי שחיי באשליה שמט"ח זה דרך קלה לעשות כסף טועה. יש מלחמה בין גופי השקעה ענקיים בעולם המפתחים רובוטים רבי עוצמה מבחינה טכנולוגית אנחנו הקטנים לא יכולים להתמודד להתמודד מולם. זה כמעט בלתי אפשרי.
כל טוב לכולם!

poap

New member
הבעיה ברובוטים אוטומטיים

אני חושב שהבעיה העיקרית עם הרובוטים האוטומטים זה שאתה צריך "ללמד" אותם כל הזמן את מה שאתה רואה ותנאים שלפעמים מורכבים מאוד כדי להעביר אותם לאלגורתים שעובד, ואז רואים חשבון נמחק בדמו ואחר כך מתקנים את הרובוט עפ"י מה שהעין רואה והוא שוב חוזר לפעול טוב ואז הסיפור חוזר שנית.

יותר פשוט לבנות רובוט שקורא לך למחשב כדי לקבל החלטה אם הטרייד עומד בתנאים לכניסה או לא.

כמובן שאנשים מעדיפים את הדרך הקלה שפשוט הרובוט יעשה כסף, ולא פשוט שזאת הדרך הקלה בכל מקרה.

שלומי325

New member
הקורס האמיתי

זה הניסיון הידע ופיתוח היכולות שאתה רוכש תוך כדי מסחר
וזה שום מורה לא יכול לתת לך, רק אתה לעצמך.

המורים הם רק עוד כלי להעביר מידע
ועל מידע משלמים
כל אחד עושה את ההעדפות שלו ממי ללמוד.

אני למדתי מניסיון אישי ומעט מאוד מידע שרכשתי
מורים אני חושב שהיו רק מבלבלים אותי
לאחר כשנתיים אני עדיין רחוק מאוד ממה שאני חושב שאפשר לעשות בתחום
אבל יש תקוה

לגבי חברות המסחר מסויימות
אני מסכים אתך ואני חושב שהם שרפו את השוק לגמרי
ולדעתי הם אשמים בחלק נכבד של הפסדי הסוחרים
לא רק בגניבת פיפסים
הם מושכים אותם לתחום קשה ביותר באמצעות כלי שיווק ותוכן שיווקי הקרוב לשקר
התחום הזה הוא קשה מאוד ולא מתאים לכל אחד אולי ל 10 אחוז מהאוכלוסיה.

ben3512

New member
מסכים איתך ובגדול

תוכל לתת לי את הקישור לשיטה של רפי עם התולעת? אני לא מצליח למצוא את זה.בבקשה קישור ישיר . תודה מראש

יש גם קורסים לניהול מסחר ללא עלות

קבלו קורס לניהול השקעות מתנה מהנייד/טאבלט וחשבון דמו. FXCM יוצאת במבצע מיוחד לחגים - השאר פרטים וקבל קורס השקעות חינם מהנייד או הטאבלט ובנוסף חשבון דמו לתרגול מיידי של 50 אלף דולר. לחצו להרשמה חינם.
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=7157&msgid=53874236

למעלה