קורסים בגרמנית!

קורסים בגרמנית!

שלום לכולם! אני מאוד רוצה ללמוד בגרמניה...אך הבעיה היא שאני לא יודע גרמנית! פניתי לאוניברסטאות גרמניות והם טוענים כי אינם נותנתים מכינות בגרמנית לפני תחילת הלימודים פניתי גם למכון גטה אבל הנציד שלהם בארץ טוען שכדי להגיע לרמה מספקת בגרמנית יקח לי לפחות שנתיים!! האם מישהו מכיר קורסים יעילים בארץ ובחו"ל ללימוד גרמנית?

boaz a1

New member
לימודי גרמנית

לצערי הגרמנית היא שפה קשה ולכן צודקים במכון גטה. הדרך המהירה ביותר ללמוד גרמנית (וכל שפה אחרת) היא בארץ המקור כלומר בגרמניה. גם בדרך זו אתה זקוק לפחות ל-10 חודשים של לימודי שפה אינטנסיביים אבל זו הדרך לתרגל את השפה על בסיס יום יומי ולקצר את התהליך. ישנם בתי ספר רבים בגרמניה. פנה אלי במייל ואמליץ לך על כמה מהם. [email protected]

bellman

New member
מישה...

ישנם "בתי-ספר" פרטיים ברחבי הארץ אבל הם לא תמיד הכי טובים במיוחד למישהו בעל ידע מוגבל. אם אתה רוצה, אני לומד גרמנית כבר 5 חודשים אצל מורה פרטית מעולה! הלימודים הם לפי הקצב האישי שלי והיא נורה טובה. התחלתי ב-3 פעמים בשבוע ( שפה חדשה דורשת המון תרגול) ועכשיו אני ב- 2 פעמים בשבוע ואחרי 5 חודשים אני מרגיש ממש טוב עם עצמי :) אם אתה מעוניין צור איתי קשר ואני אתן לך את הפרטים של המורה. אסף ( [email protected])

למעלה