קורנפלקס נ"ג

לי עמית

New member
קורנפלקס נ"ג

מעבר לקורנפלס הנפלא שיצא בפסח, האם מישהו יודע לגבי קורנפלקס של חברת "תירפז"? לפי הרכיבים הוא נקי מגלוטן, אך אשמח לקבל מידע וודאי יותר. כנ"ל לגבי "פרוסטיס". תודה מראש לכולם!

אני צורך "תירפזים"

מירטה אלון, שהייתה (לא יודע אם היא עדיין...) אחראית הדוכן נטול גלוטן בגן שמואל, אמרה לנו שיש לה קשר עם המפעל שמייצר את הקורנפלקס הזה, והם מייצרים אותו נ"ג. הוא הקורנפלקס היחיד שאני אוכל, ולפי קו הבריאות (שלי), הוא לא מכיל חומרים מסוכנים... :)

לי עמית

New member
תירפזים

תודה, ממש שמחתי לשמוע.. יש סוגים שונים של קורנפלקס "תירפז"? לי יש את האריזה הירוקה,האם כולם נ"ג?

לא מכיר אריזה ירוקה... ../images/Emo4.gif

אני יודע שה"רגיל" הוא בצבע צהוב, פצפוצי האורז שלהם בצבע סגול, יש קורנפלקס עם דבש וסוכר, אני חושב שהשקית הזו בצבע חום, ואולי גם יש אחת ורודה. יתכן שיש גם שקית ירוקה, והיא לא הגיעה לצפון עדיין...

Hannyle

New member
שימו לב לגבי תירפז

רק האריזות המופיעות בגן שמואל הן נטולות גלוטן. יש עליהם מדבקה מיוחדת "נטול גלטן" והסיבה היא שהן מיוצרות בפס ייצור מיוחד נטול גלוטן. מוכרים את האריזות של תירפז גם בסופרים אך ללא המדבקה. אני נהגתי לקנות גם בסופרים כי ראיתי אותן בגן שמואל והבנתי שהן נטולות גלוטן. לפני שבוע החלטתי לבדוק את העניין, התקשרתי לתירפז ושאלתי מדוע על האריזות הנמכרות בסופרים אין מדבקה "ללא גלוטן" והתשובה הייתה שהן מיוצרות בפס ייצור רגיל. ורק האריזות המיוצרות עבור גן שמואל מיוצרות בפס ייצור מיוחד. אז - שימו לב.

פומיקיז

New member
אכן לתירפז יש נ"ג - דמה לי שהם שינו

את האריזה למה שמצורף בקישור - תמצאי מבחר כלשהו... הקטנה שלי מתגעגעת לקורנפלקס "במבה" - של אסם שהופסק לאחרונה.

פומיקיז

New member
ומשום מה... לא עלה

http://www.naturalcakes.co.il/product_List.asp?tid=all&cat=23 כמה דוגמאות.......

למעלה