קורי קאר

YO8520

New member
קורי קאר

שחקן נהריה שהגיש בקשה לאזרחות נדחה ע"י משרד הפנים. למרות שהוא משחק בארץ שש וחצי שנים ונשוי לישראלית. כנראה שלקבל אזרחות צריך להיות חייל של דון שמעון המאפיונר. או אולי בגלל שהיו פירסומים שאם הו יקבל אזרחות הפועל תקנה אותו לעונה הבאה בגלל החוק הרוסי. נראה לכם שאין לדון שמעון יד בנושא.

זה לא חדש

בשביל לקבל אזרחות אתה צריך להיות במכבי ת"א. אני לא מתפלא אם גם החתונה של שאראס ולינור אברג'יל היא מתוך שידוך של שמעון. אם שמתם לב יום אחרי שנקבעה החתונה, דון שמעון ישר דיבר על האזרחות של יאסיקביציוס

TheOrion

New member
חחח, נו באמת...

לינור אברג'יל טסה פעם בשבועיים לחו"ל, כדי לבקר את שאראס, בגלל שמעון מזרחי. זה קצת, רק קצת(הרבה) מופרך, אתה לא חושב? ומעניין למה שמעון מזרחי דיבר על האיזרוח, אולי כי דחפו לו מיקרופון לתוך הפה ושאלו אותו על זה? יכול להיות?
לא כל דבר בעולם קשור לשמעון מזרחי, למכבי או לכדורסל באופן כללי.

שiש

New member
בדיוק, אל תגזים

לינור אברג'יל טסה פעם בשבועיים לחו"ל כדי לבקר את שאראס לא בגלל שמעון מזרחי, אלא בגלל שיש לה טעם רע. זה הכל.

TheOrion

New member
לא מעניין הטעם שלה P:

מעניין שזרקו פה שזה שידוך של מזרחי. כי הרי, כל זוג בישראל מגיע לפתח דלתו של מזרחי כדי לשאול אם מותר להם להינשא, או בעצם הם מגיעים הרבה לפני זה כשהם חושבים אם לצאת ביחד.

AmiTutiT14

New member
אל תגזים...

ברור שהדון שותף לקבלת האזרחות המוקדמת של השחקנים שלו, אבל עדיין- לדעתי לג'יימי ארנולד מגיעה האזרחות הישראלית, בלי קשר לזה הוא שחקן כדורסל. אחרי הכל הוא נשוי לישראלית, הוא חי פה כבר כמה שנים, נולד לו פה ילד ולדעתי הוא לא יעזוב את הארץ. אז ברור שזה לא הוגן שהוא מקבל אזרחות עם פרוטקציות, אבל בחיים בהכל יש פרוטקציות (כמעט). ובקשר לשאראס- אנשים חושבים שעכשיו כשהוא יקבל תעודת זהות ישראלית ויהפוך לישראלי הוא ירוץ לשחקן במכבי. אז לא. הוא בNBA ובנתיים טוב לו שם ואין שום סיבה מבחינת הקריירה שהוא יעזוב את הNBA. אם הוא יעזוב, אניא שמח שהחלום של הדון יוגשם והוא יחזור לישראל, אבל הפעם לירושלים.

לדעתי השאלה העיקרית היא,

לא אם מגיעה לו האזרחות או לא מגיעה, אלא המשמעות של האזרחות. אין לי בעיה עם העובדה שהוא יקבל אזרחות. הבעיה היא ששחקן אמריקאי מבחינת מנטליות של שחקן יישאר אמריקאי. האזרחות לא הופכת אותו לשחקן עם מנטליות ישראלית, ואת יסודות הכדורסל הוא למד שם - ומשם באה ההשפעה הישירה על הקריירה שלו. כלומר הוא היה ונשאר שחקן אמריקאי, ומבחינתי העובדה שהאזרחות נותנת לו את האופציה לשחק כישראלי, מאוד פסולה. בתור אזרח שיקבל את הזכויות של אזרח ישראלי, בתור שחקן הוא תמיד יישאר אמריקאי ולכן צריך לשלול ממנו את האפשרות להיחשב כישראלי כשחקן והוא עדיין צריך להיחשב כזר. זוהי דעתי האישית, בכל אופן.

ואגב,

אני לא סובל את שאראס. הוא בן אדם שוויצר, מגעיל, מזלזל בסביבה שלו וחושב שהוא מלך העולם - והוא לא. הוא לא יודע איך להתנהג, הוא חסר תרבות, מצחקק מול פרצופים של שחקנים אחרים ומלגלג עליהם, הוא לא יודע לתת כבוד. קודם כל חשוב לי שיהיו לשחקן ערכים של בני-אדם, ולשאראס אין כאלה. ולכן אני לא רוצה לראות אותו אצלינו וזה מאוד יכעיס אותי. אם שאראז יהיה אצלינו מבחינתי איבדנו חלק מהזהות שלנו כקבוצה של שחקני נשמה.

אריאל5

New member
השאלה כאן היא לא אם מגיע לקאר אלא

האם קאר שווה פחות מארנולד. בניגוד לקאר שנשוי שש וחצי שנים לישראלית ומשחק שנים כבר בארץ. ארנולד כבר בשנתו הראשונה בארץ הפך מזר לאזרח וזה רק בגלל שהוא במכבי. למכבי יש עדיפות בזרים על רוב הקבוצות בנוסף לכך כל זר שיש סיכוי שיחשב ישראלי נחשב ישראלי. דרך אגב בירושלים היה בדיוק אותו סיפור אבל אני לא זוכר עם איזה שחקן שביקש אזרחות ולא נתנו לו. קאר היה צריך ללכת למכבי והוא היה בנבחרת.

למה שרשרת את ההודעה אליי?../images/Emo12.gif

(היית צריך לשרשר לעמית.) ואגב, אתה טועה בדבר אחד: זו לא שנתו הראשונה של ארנולד בארץ. לפני כמה שנים הוא שיחק בהפועל גליל-עליון. אני לא חושב שאנחנו יכולים לשפוט למי מגיעה אזרחות יותר. לא כל הפרטים ידועים לנו.

למעלה