קורי עכביש

Haemek

New member
קורי עכביש

כשנסראללה כינה אותנו "קורי עכביש", למי הוא התכוון? לאלה שאמרו "ממש לא איכפת לנו מה הערבים חשובים, אנחנו "נסוגים חד צדדית" אנחנו "מתנתקים", אנחנו "מתכנסים" " הכל כמובן חד צדדית וכמובן ללא קשר לעובדה שהערבים מכים בנו ואנחנו נסוגים כי אין לנו כוח להלחם ויותר כף לא לעשות צבא כי יש לנו "האומץ לסרב" ואנחנו רוצים "שלום עכשיו". כי לא רק אנחנו שומעים את זה, גם הם, אלה שממש לא איכפת לנו מה הם חושבים. כמה שכנוע עצמי צריך בכדי להחזיק את העיניים עצומות חזק חזק ולהאמין שבחוץ הכל בסדר. השמאל מחסל אותנו, לאט אבל בטוח.

יחים2

New member
הזכרת פה את

שלום עכשיו. שלום עכשיו מתחילת הלחימה לא הביעו מחאה אחת לגבי הלחימה, בהפגנה שהתקיימה ובמקרה מישהו הניף שלט עם הכיתוב שלום עכשיו הארגון מיהר להודיע כי הוא לא קשור לכך. כן,הוא באמת לא קשור! היו שם פעילים מגוש שלום מאנרכיסטים,אבל לא משלום עכשיו. אני רק בא להראות לך שזה חשוב להם להדגיש את זה שהם לא השתתפו שם. שלום עכשיו כיום כבר לא מבצעת הפגנות כמעט, היא בסך הכל פועלת נגד מאחזים בלתי חוקיים שזה צריך להיות אינטרס עליון של כל אזרח במדינה הזאת. ועדיין ממשיכים לגדף בלי פרופורציה מעל לכל במה ימנית "שלום עכשיו" בוגדים "שלום עכשיו" עוכרי ישראל. אל תשכחו שבשנות ה80 מפגין של שלום עכשיו בשם אמיל גרינצוויג נרצח, הרוצח שלו טען שעשה זאת בגלל ההסתה. אתם לא שונים במאום מאנשים שכינו ראשי ממשלה כרבין וכשרון בוגדים. ואל תשכחו שלפני 11 שנים נרצח פה ראש ממשלה בגלל ההסתה שלכם-יצחק רבין. כרגע דמם של השמאלנים הותר. לפני כמה שנים חייל צה"ל ירה באש חיה לעבר מפגינים שמאלנים שהפגינו נגד הגדר ולא סיכנו במאום את החיילים, כמו כן החיילים במקום סירבו לקרוא לעזרה למען הצלת הפצוע-שמו גיל נעמתי. בנס אמבולנס הגיע והוא ניצל, החייל כמובן לא נחקר. הכל בגללכם שתדעו לכם, לכל הפשעים אתם, הימנים המסיתים נתתם הכשר, ואתם תשלמו את החשבון, אל דאגה, אם לא בבית הדין בירושלים אז בבית הדין הבינלאומי בהאג. חולירות שכמותכם,אתם את תשלמו את המחיר. הפנקס פתוח והיד רושמת...

Haemek

New member
האמת, ממך אני הכי פוחד.

"חולירות שכמותכם,אתם את תשלמו את המחיר. הפנקס פתוח והיד רושמת..." אתה מתכוון אלי אישית, כי אם כן, אני ממש מודאג.

יחים2

New member
אם

אתה מזהה את עצמך עם קבוצת מתירי הדם והמסיתים אז אני בהחלט מכוון זאת עליך, אם אתה סתם ימני מתון שלא רוצה לפגוע בשמאלנים ולא רוצה לפגוע בנו אין לי בעיה איתך. בכל מקרה לא קראתי כאן לפגוע באיש, אנחנו לא ברברים כמוכם, אנחנו נסגור אתכם את החשבון בבית משפט, אנשי חוק אנחנו.

reddem

New member
חבל להתוכח עם המחנההלאומניועמקהבכא

יחים2 היקר, עם שני הטיפוסים הבזויים ,מעריצי יגאל עמיר לא צריך להתווכח- האם הית מתווכח עם מאיר כהנא , פינושה , מוסולני ופרנקו?

אני מקווה REDDEM שישראל תדע לבוא

חשבון איתך ועם אחיך הבוגדים אחרי המלחמה. פשוט לגרש אתכם לכל הרוחות לא משנה לאן אתם לא חלק מהמדינה ומהם הזה. לכו לפלסטין עם אחים שלכם

reddem

New member
אנשי הימין הקיצוני -המחנה הלאומני

יחים2 היקר, מדינת ישראל היא אכן מדינה מוזרה , בו אדם אלים ,קטן ועלוב (המחנה הלאומני!) שכמעט לא שירת בצה"ל, הופך לפטריוט בגרוש ורוצה לטרנספר( במקרה הטוב!) אותנו אנשי השמאל והשמאל המתון ממדינתו! לפי הסגנון שלו - יגאל עמיר כבר יותר מתון ממנו!!! לדעתי האגף היהודי בשב"כ צריך לשים עין עליו!!! אמנם הוא אישית לא כל כך מסוכן מפני שהוא כמשתמט אינו יודע להשתמש ברובה!

REDDEM אולי תאמר לכולם למה לא קיבלת

צו מילואים. יכול להיות שבגלל המוסר הגבוהה שלך אתה עלול לטעות ולירות בחיילי צה"ל???? או שבגלל שאתה אפס כלומניק שלא עשה כלום בצבא וספק אם עשה צבא בכלל. אתה יושב כאן וכותב כל מיני שטויות בזמן שאחרים נלחמים על הבית ואחרים נמצאים בממדים ומקלטים תעוף לנו מהפנים כבר. אם אתה לא מסוגל לעשות משהו מועיל אז לפחות תסתום את הפה שלך שגם ככה לא מקבל הוראות מהמוח איך וכיצד לפעול.

Haemek

New member
אתה מביך את השמאל.

שקרן ומפיץ פרופגנדה. חבל שמחקו לך את ההודעות, אפשר היה למרוח את שקרך קבל עם ועדה.

יחים2

New member
סליחה?

לפניו המחנה הלאומני קרא לגירושו ולגירוש השמאל קבל עם ועדה, ורדם רק כתב זאת שוב. ואתה קורא לזה שקר חתיכת חלאת המין האנושי?

Haemek

New member
המחנה הלאומי צודק

וזה לא השמאל, זה רק המופרעים שמתכסים באיצטלה של השמאל, תראה איך אתה כותה ותבין למה הכוונה. וחברך רדים מפרסם שקרים, מנהלי הפורום טורחים למחוק אותם, כי הוא מביך.

יחים אל תסלף את דבריי!!!!!

השמאל הקיצוני הוא המסוכן ביותר. אל תסלף את דבריי!!הגירוש הוא כלפי אותו מיעוט חולני ובדרך כלל גם חילוני שמאס במדינת ישראל ,שלא מכיר בה,שמצדד אוטומטית בזמן מלחמה כמו בזמן שלום בצד הפלסטיני ,כזה שמוכן לדרוך על דגל מדינתו למען חברו הפלסטיני. כשאני מכנה את אותם אנשים שמאל קיצוני כמו REDDEM זה בגלל צורת ההתבטאות שלו וצורת הלעג שלו למדינה וצורת המיאוס שלו כאן לחברה.אין לו מה לחפש כאן וכנראה שגם לך . מי שמאיים בהעמדה לדין של אזרחים ישראלים לבית הדין בהאג כנראה לא מבין איפה הוא חי.אין לך את היכולת להיות אובייקטיבי.אתה כנראה בדיוק כמו רדם נוטף שנאה של כל מה שריחו הוא ריח יהודי או ישראלי. אתה מוכן להקריב אנשים אחרים למען המטרה המטומטת הזאת של שלום בין מדינות (דבר שלא נראה לי ישים בכלל בדור הזה) אתה לא מוכן להסתכל למציאות בעיניים. אכן לצערי או לשמחתי (תלוי איך מסתכלים על זה) מנהלי הפורום ממהרים למחוק את הודעות השנאה של השמאל הקיצוני מצד אחד מתוך כוונה חיובית שלא לקשר הודעות אלו לפורום עבודה אבל מצד שני זה מונע הוכחות של כמה מטומטמים יכולים להיות אנשי החושך האלה להיות. REDDEM לא יכול לכתוב יותר בפורום מרצ כיוון שפורום זה נעלם והתאדה בדיוק כמו המפלגה הזו אז הוא שופך את זעמו כאן בפורום. אני מציע לך לבדוק היכן עמדותייך כי לדעתי גם אתה לא נמנה עם אנשי העבודה אלא יותר עם אנשי מרצ חדש רעם ובלד והרשימה הקומוניסטית לטמטום.

יחים2 התחלת יפת והרסת לעצמך

קראתי את תגובתך הראשונה ופתחת בצורה יפה ואלגנטית וסיימת בצורה מגעילה שהרסה לך את כל התגובה. את "שלום עכשיו" אני לא מכיר אישית אלא מתוך סיקורים בתקשורת ,גם מבלי להתייחס לדבריך לגבי פועלם של אנשי שלום עכשיו שהם לדעתי הרבה מעבר למה שתיארת ואכן בצורה שמכרסמת בחברה הישראלית,גם אם אתה צודק או התחלת לדבר בצורה עניינית בתחילת דברייך הר שהרסת בסוף שקיטלגת את כל "הימניים" (בדיוק כמו שסירבת לקבל שעושים כל "השמאלניים") דיברת על קבוצת האנרכיסטיים שלטענתך שלום עכשיו איננה חלק ממהם אבל מיהרת להגן על גיל נעמתי אותו פרחח מקבוצת האנרכיסטים שהשתלח בחיילי צה"ל והתגרה בהם. וכמובן לא שכחת לציין את בית המשפט בהאג שאם אתה מזדהה עם מעשיו הרי שאתה הרבה מעבר ל"שמאלני" מצוי. הבלבול שאופף את מכתבך (ולא בהפתעה אני חייב לציין ) הוא חלק מהבלבול שאופף את כוחות השמאל המיליטנטיים בארץ שלא יודעים מאיפה ואיך לאכול את הכובע. אני במקומך בימים אלה הייתי מעדיף לעשות עם עצמי חשבון נפש אדיר על מנת להבין איך צורת החשיבה שלך הביאה אותך לתמוך במדיניות הטרור מלכתחילה במקום להשמיד אותה

Haemek

New member
זה בדיוק החומר שנותר שם

זה לא השמאל. זה המופרעים, הדחויים, שמאמצים דעות (לשמאל ולימין) כדי שיוכלו להתנחם עם ההחלטה העצמית שדוחים אותם לא בגלל שהם טיפוסים דוחים אלא שדוחים אותם בגלל דעותיהם. לפחות ככה הם מנסים לחיות עם עצמם. עמירה הס היא דוגמא מצויינת, למדנו במקביל בירושלים באותה תקופה, היא היתה טיפוס מחוצקן, שמנמנה ולא מושכת במיוחד (לא שיש לי משהו נגד זה, זה מה שהטבע נתן לה, הנקודה היא התגובה שלה למתת הטבע). היא דחתה את עצמה מחברת הסטודנטים והסתופפה בעיקר עם הסטודנטים הערבים שנהנו מאוד מהחופש של היהודיה ומחסדיה אותם היא פיזרה בחופשיות. היא בסופו של דבר עברה לגור קרוב אליהם כדי שתהיה קרובה למי שמספק אותה כשצריך. בעת האחרונה, כשהיא הפכה לעוד פחות מושכת אפילו אותם, הכתבות שלה הפכו לארסיות במיוחד. זה המתכון: טיפוסי דחוי גורם לדחיתו ברמה יותר גבוהה, ואז הוא יכול לחיות עם עצמו: זה לא הוא שדוחה, אלה הם דעותיו "שהציבור לא אוהב" והוא "יגן עליהם החירוף נפש". זה לא שמאל, זה השלולית שנותרה שם רחוק.

יחים2

New member
עזוב אותי משמאל וימין רגע

חייל צה"ל שיורה לעבר מפגינים שלא מסכנים אותו הוא פושע מלחמה, והוא צריך לתת את הדין. באיזה מדינה ובאיזה חברה אנחנו חיים שאנשים מצדיקים מעשה שכזה??? אם זה היה קורא למתנחלים כולכם הייתם צועקים וזועקים ומרעידים את הסיפים בלי סוף! ושזה קורא לשמאלנים... אבל עזבו אתכם אתם צבועים וזה ידוע. מה שמפריע לי שזה שהפעולה אושרה ע"י צה"ל עד הדרגים הגבוהים ביותר. אושרה,לא גונתה, יענו זה מה שהיה צריך לעשות עפ"י צה"ל. תמשיך לחיות במדינה הזאת ולהיות גאה, אני מתבייש וכך צריך כל אדם הגון

תסתכל איך אתה כותב "פושע מלחמה"

כלפי אותם חיילים ששומרים עלייך כדי שתישן טוב בלילה. פושעי המלחמה היחידים כאן זה אתה יחד עם קוף ענאן ויחד עם REDDEM החולני.

revengen

New member
../images/Emo45.gif כל מילה חקוקה בסלע חוץ

מהאיום הזה בסוף ,מיותר לגמרי.

st dragon flame

New member
אז הוא אמר

נסראללה אמר שישראל היא קורי עכביש שיקרעו, אז מה? הוא חשב, בדיוק כמוך, שהעובדה שאנחנו לא רוצים לכבוש ולדכא אחרים הופכת אותנו לעם חלש שבורח מכל מאבק גם אם הוא צודק. על פי הקריאות למשא ומתן ולהפסקת אש הוא קיבל מעט שכל והבין שזה ממש לא נכון. אתה כנראה עדיין לא...

Haemek

New member
אז הוא אמר,מה קרה?

חטף לנו שלושה חיילים ב- 2000, רצח אותם בשבי, סחר בגופותהם. איך אמרת? "אז מה?" הרג לנו 26 אנשים מאז הבריחה מלבנון (הוא ולא אחר). איך אמרת? "אז מה?" חטף לנו עכשיו עוד שני חיילים, ירצח גם אותם אם ירצה, ולא יזיז לו. איך אמרת? "אז מה?" נכון שאנחנו צודקים ויפים וטהורים, נכון יצאנו מלבנון כי השמאל הלם והלם ובלם וקיעקע. איך אמרת? "אז מה?" "על פי הקריאות למשא ומתן ולהפסקת אש הוא קיבל מעט שכל והבין שזה ממש לא נכון." מי קיבל מעט שכל? מי מפציץ אזרחים כמטרה עם מטען כדוריות למקסף את הפגיעה בילדים? מי קיבל מעט שכל? "אז הוא אמר" זה לא הבעיה. הבעיה מה הוא עושה עם הדעה שיש לו, שקל למגר אותנו כי יש לנו פחדנים כמוך שמכסים פחד וחיל בכסות של "מוסר וצדק". אתם זה הבעיה.

st dragon flame

New member
די לדמגוגיה

אתה רוצה באמת לערוך ספירת גופות? בלבנון נהרגו יותר. נסראללה תקף אותנו-תראה מה קורה עכשיו, צה"ל חוזר ללבנון כדי לשמור על בטחון ישראל. אי אפשר היה לפתוח במבצע הזה כאשר צה"ל שולט על לבנון 24 שנה-לא היית מקבל תמיכה מאף מדינה.

למעלה