קורין באח הגדול

shlook

New member
אז מה אתם אומרים?

קורין תלך או לא תלך לאח הגדול? ממש מעניין אותי לדעת ואני עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע...

המממ לדעתי היא הולכת........./images/Emo13.gif

אבל עדיין אני לא בטוחה... באינטרנט יכולים לכתוב הכל,ולא בטוח שזה נכון תראה...רוב הסיכויים שהיא הולכת. אבל יש גם סיכויים שלא..... ולדעתי זה בסדר שהיא הולכת... אבל זאת רק דעתי..... סופ''ש נעים!!!
אוףף זה כ''כ מבלבל!!! מחכה בקוצר רוח ליום ראשון בערב

A m 0 s

New member
אני חושב שהיא תלך...

אבל; אני באמת חושב שאני לא מתכוון לראות את זה, בדיוק כמו ב"אח הגדול" הקודם, ששם ראיתי כחודש וחצי והפסקתי, ובנוסף גם הפסקתי לראות טלוויזיה - (כמעט) רק שטויות הם משדרים שם!! (חוץ מ"החיים זה לא הכל" - שאת זה אני לא מוכן לפספס!!!!!!!!
) אני חושב גם שאם היא תלך ואם היא לא תלך זה יהיה בסדר.. אני מניח שהיו לה את השיקולים שלה אני לא חושב שזה יוכל להזיק לה כי קהל היעד שלה ברובו הוא לא מאלה שצופים בזה בקביעות תמידית, וגם אם צופים בקביעות - אז כמה זה כבר יכול להזיק... הייתי ממשיך לחפור פה ולהסביר את עצמי בצורה טובה יותר, אבל העייפות שלי עצומה
אולי בפעם אחרת

מה שנכון נכון...../images/Emo13.gif

ואין כמו החיים זה לא הכל! אניי מתה על זה!!!!!!!!
סופ''ש נעים לכולם

m757

New member
../images/Emo122.gif

יש לי הרגשה שזה יקרה. אם זה טוב או לא? גם אני עוד לא החלטתי.
אולי זה טוב כי זאת קורין והיא תוכל להכניס לשם הרבה עניין, אבל אני לא מצליחה לדמיין אותה יושבת על ספה ומדיחה אנשים,זה פשוט לא מתחבר לי. אני חושבת שכל מי שסיפרתי לו על העניין מאוד התפלא בהתחלה, היו כאלה שאמרו שזה טוב והיו כאלה שהיה להם קשה להאמין. למשל, תגובה אחת שקיבלתי ממישהו - "אבל לאח הגדול הולכות רק דוגמניות עם עומק של טפט, אני לא מאמין, קורין?!" מי שסיפרתי לו את זה אמר שאם זה באמת יקרה הוא מאוד יתאכזב ואני חושבת שהוא לא היחיד.
כמו שאמרתי אני עדיין לא יודעת מה אני חושבת על כל העניין, רק כשזה יתחיל, בעוד יומיים אני אדע בוודאות.

כן,גם לי קשה להאמין שקורין תשב על הספה....../images/Emo4.gif

ותדיח אנשים....... אבל מה לעשות החיים מפתיעים והכל יכול לקרות אני לא בטוחה שהיא הולכת בסופו של דבר...... אבל רק מחר נדע את האמת!!!....... כוליי מתרגשת:D בכל אופן לדעתי אם היא תלך... אז היא בהחלט תוסיף המון עניין מעבר לזה שהיא בן אדם נורא מסקרן אז לראות את קורין על הבוקר קמה ועושה יוגה.... שותה קפה וכאלה יכול לגרום להמון עניין במיוחד בקרב אנשים כמוני שנורא אוהבים אותה...... (אבל זאת רק דעתי האישית) שבוע טוב לכולם!!!|

bs69

New member
קורין באח הגדול

לשמחתך או לאכזבתך............

tomerldt

New member
קורין, האחות הגדולה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לאחרונה שמענו המון לגבי שמועות על הצטרפותה של קורין לבית האח הגדול בתוכנית ה V.I.P של האח הגדול. כידוע תוכנית ה V.I.P לא תימשך לאורך תקופה ארוכה כמו העונה הראשונה, אלא תהיה מקוצרת לכחודש בערך. היום בעצם כולנו נדע אם אלו רק שמועות לגבי ההצטרפות של קורין ובשניה שאחרי כבר יתחילו לצוץ בפורום תגובות לגבי החדשות המסעירות שיהיו. אני התלבטתי בשבועות האחרונים המון אם אני שמח שקורין תצטרף לבית האח הגדול או שזה מאוכזב, ולכן החלטתי לשתף אתכם במה שאני חושב.
בעד: את העונה הראשונה של האח הגדול אני מודה, לא ראיתי ואני גם לא מתחרט, שמעתי פה ושם את השמות בובליל, שפרה, לאון ועוד כמה, וכמובן שראיתי כמה חלקים קצרים מתוך התוכנית מאחר ואני לא חי לבד בבית שלי, אבל אני לא התחברתי בכלל להרגל הצפייה האובססיבי שהיה לאנשים כלפי התוכנית הזאת. אבל אחרי שאני חושב על זה פעם נוספת אני אומר לעצמי – אמנם אני לא מאלה שצופים בתוכנית הזו, אבל זה יכול להיות ממש מעניין להשתתף בכזו תוכנית! תחשבו על זה, לוקחים אתכם ובמשך X ימים אתם חיים בתוך בית חדש ושונה לחלוטין ממה שאתם מכירים, עם אנשים שזרים לכם לחלוטין (לפחות בעונה הראשונה של האח הגדול), פתאום אתה צריך לעשות דברים בצורה שונה, לא להיות לגמריי אתה אבל עדיין – כן להיות אתה, משימות על מנת להגדיל את התקציב, זו חוויה שלא יכולה לחזור על עצמה ממקום אחר ולא כל אחד מתנסה בדבר כזה. לפני הכל – זה מבט על התוכנית ועל ההתנסות בזה בצורה הומוריסטית של הנאה מהחיים ולקפוץ על הזדמנויות. מעבר לזה, לקורין לא חסרה מודעות בציבור, וכמעט שאין אדם בארץ שלא שמע אתה השם –קורין אלאל, או אחד שלא מכיר את השירים "זן נדיר", "שיר לשירה", "כשזה עמוק" ועוד רבים, לכן אני לא חושב שקורין מנסה לרדוף אחרי מעריצים, לקורין יש את הקהל שלה שמאז ומתמיד היה איתה, תקופות שפל עוד לא היו לה, ונקווה שגם לא יהיו. לא כל צעד של אמן צריך לפרש כניסיון להיחשף מחדש. בין אם נרצה ובין אם לא – אחרי התוכנית יגיעו ביקורות טובות על קורין ואולי גם ביקורות שלא הכי תומכות במה שהיא אמרה או עשתה. קהל נוסף היא תצליח לסחוף אחריה, זה מה שבטוח, גם אם לא זו המטרה שלה. יכול להיות מצחיק להביט (לא בקביעות אובססיבית!) אל תוך הקופסא בה חיה קורין, לא? יש לה מה להפסיד?
נגד: בואו רגע אחד ננסה לעצום את העיניים ולדמיין את התמונה הבאה – קורין יושבת על ספת "האח הגדול" ואומרת דבר כזה – "אני רוצה להדיח את אסף אמדורסקי (אמן אקראי לחלוטין), אני ממש לא מסתדרת איתו וחושבת שהוא הורס את האווירה". זה נראה לכם אפשרי?! אבל זה מה שיהיה, גם אם לא נרצה בכך. כמה אנשים היו שיצאו נגד שפרה \ יוסי בובליל \ עינב בובליל ? והכל בעקבות הדחות או דברים שהם אמרו ועשו. ומה בכלל אנחנו צריכים להביט על קורין ועל החיים שלה במשך 24 שעות? לחפש את הטעויות הקטנות שהאנשים בבית יעשו על מנת לעשות מהם צחוק ולהעלות את הרייטינג של התוכנית. כמו שאני תיארתי את התוכנית הזו בעבר – כלוב קופים בגן החיות, כשאנשים מביטים אל תוכו במשך 24 שעות. מה אכפת לנו מתי היא מתקלחת? מה היא לובשת אחרי מקלחת? מה היא אוהבת לאכול לארוחת בוקר? איך היא מצחצחת שיניים? הפכנו להיות עד כדי כך חסרי חיים כדי שזה יהיה מה שיעניין אותנו? אז... אני באמת לא יודע מה עדיף ומה יהיה טוב לקורין או לנו, אבל מאמין שאם קורין החליטה ללכת, יש לה את הסיבות שלה והיא לא חייבת לאף אחד מאיתנו דין וחשבון. ויודעים מה? אני מוכן לתרום לה SMS אחד בכל שבוע!
אז, הערב בשעה 21:00 הדלתות ייפתחו, ומי יודע, אולי קורין תהיה בין האנשים שישארו שם עד תחילת אפריל. בהצלחה לך קורין!

zina11

New member
../images/Emo58.gifהשמועה שגונבה לאוזניי לפני שבוע-

שקורין משתתפת - לאחר התלבטויות רבות ולאחר שהחליטה לתת במה לקשיים שחוותה בתקופה האחרונה (מחלה קשה)וגם משיקולים כלכליים... אבל מדובר בשמועה של חבר של חבר של מכר של חבר וכו'......לא יודע עד כמה זה מבוסס...

tomerldt

New member
שמועות יש באוויר בשפע

מספר מינימלי מתוכן הוא אמת או קרוב לאמת בכלל. קורין לא תעשה דבר כזה מתוך עניין כלכלי, זמרת עם רפרטואר ענק כזה ועם כבוד לא תברח לתוכנית שכזו רק על מנת לאסוף כסף (שאני בכלל לא בטוח שהולך אליהם אחרי זה). קורין לאחרונה הוציאה אלבום חדש, ויש לה סיבוב הופעות מוצלח. טוב שכתבת את המילה "שמועה" בהתחלה.

zina11

New member
הזהרתי מראש שזה לא מידיעה אישית../images/Emo8.gif

אין צורך להתעצבן... ואגב, אני מאד אוהבת את המוזיקה שלה אבל בניגוד אליך לא רואה שום פסול בלקבל החלטות גם על רקע כלכלי...
שתהיה לכולנו צפיה מהנה

tomerldt

New member
חס ושלום להתעצבן ../images/Emo13.gif סליחה אם זה היה נראה כך!

maayani d89

New member
האח הגדול

קשה לי לדמיין את קורין יושבת על הספה בחדר הסודי של האח הגדול ומדברת למצלמה ומדיחה אנשים

למעלה