קורין, האחות הגדולה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
לאחרונה שמענו המון לגבי שמועות על הצטרפותה של קורין לבית האח הגדול בתוכנית ה V.I.P של האח הגדול. כידוע תוכנית ה V.I.P לא תימשך לאורך תקופה ארוכה כמו העונה הראשונה, אלא תהיה מקוצרת לכחודש בערך. היום בעצם כולנו נדע אם אלו רק שמועות לגבי ההצטרפות של קורין ובשניה שאחרי כבר יתחילו לצוץ בפורום תגובות לגבי החדשות המסעירות שיהיו. אני התלבטתי בשבועות האחרונים המון אם אני שמח שקורין תצטרף לבית האח הגדול או שזה מאוכזב, ולכן החלטתי לשתף אתכם במה שאני חושב.
בעד: את העונה הראשונה של האח הגדול אני מודה, לא ראיתי ואני גם לא מתחרט, שמעתי פה ושם את השמות בובליל, שפרה, לאון ועוד כמה, וכמובן שראיתי כמה חלקים קצרים מתוך התוכנית מאחר ואני לא חי לבד בבית שלי, אבל אני לא התחברתי בכלל להרגל הצפייה האובססיבי שהיה לאנשים כלפי התוכנית הזאת. אבל אחרי שאני חושב על זה פעם נוספת אני אומר לעצמי – אמנם אני לא מאלה שצופים בתוכנית הזו, אבל זה יכול להיות ממש מעניין להשתתף בכזו תוכנית! תחשבו על זה, לוקחים אתכם ובמשך X ימים אתם חיים בתוך בית חדש ושונה לחלוטין ממה שאתם מכירים, עם אנשים שזרים לכם לחלוטין (לפחות בעונה הראשונה של האח הגדול), פתאום אתה צריך לעשות דברים בצורה שונה, לא להיות לגמריי אתה אבל עדיין – כן להיות אתה, משימות על מנת להגדיל את התקציב, זו חוויה שלא יכולה לחזור על עצמה ממקום אחר ולא כל אחד מתנסה בדבר כזה. לפני הכל – זה מבט על התוכנית ועל ההתנסות בזה בצורה הומוריסטית של הנאה מהחיים ולקפוץ על הזדמנויות. מעבר לזה, לקורין לא חסרה מודעות בציבור, וכמעט שאין אדם בארץ שלא שמע אתה השם –קורין אלאל, או אחד שלא מכיר את השירים "זן נדיר", "שיר לשירה", "כשזה עמוק" ועוד רבים, לכן אני לא חושב שקורין מנסה לרדוף אחרי מעריצים, לקורין יש את הקהל שלה שמאז ומתמיד היה איתה, תקופות שפל עוד לא היו לה, ונקווה שגם לא יהיו. לא כל צעד של אמן צריך לפרש כניסיון להיחשף מחדש. בין אם נרצה ובין אם לא – אחרי התוכנית יגיעו ביקורות טובות על קורין ואולי גם ביקורות שלא הכי תומכות במה שהיא אמרה או עשתה. קהל נוסף היא תצליח לסחוף אחריה, זה מה שבטוח, גם אם לא זו המטרה שלה. יכול להיות מצחיק להביט (לא בקביעות אובססיבית!) אל תוך הקופסא בה חיה קורין, לא? יש לה מה להפסיד?
נגד: בואו רגע אחד ננסה לעצום את העיניים ולדמיין את התמונה הבאה – קורין יושבת על ספת "האח הגדול" ואומרת דבר כזה – "אני רוצה להדיח את אסף אמדורסקי (אמן אקראי לחלוטין), אני ממש לא מסתדרת איתו וחושבת שהוא הורס את האווירה". זה נראה לכם אפשרי?! אבל זה מה שיהיה, גם אם לא נרצה בכך. כמה אנשים היו שיצאו נגד שפרה \ יוסי בובליל \ עינב בובליל ? והכל בעקבות הדחות או דברים שהם אמרו ועשו. ומה בכלל אנחנו צריכים להביט על קורין ועל החיים שלה במשך 24 שעות? לחפש את הטעויות הקטנות שהאנשים בבית יעשו על מנת לעשות מהם צחוק ולהעלות את הרייטינג של התוכנית. כמו שאני תיארתי את התוכנית הזו בעבר – כלוב קופים בגן החיות, כשאנשים מביטים אל תוכו במשך 24 שעות. מה אכפת לנו מתי היא מתקלחת? מה היא לובשת אחרי מקלחת? מה היא אוהבת לאכול לארוחת בוקר? איך היא מצחצחת שיניים? הפכנו להיות עד כדי כך חסרי חיים כדי שזה יהיה מה שיעניין אותנו?
אז... אני באמת לא יודע מה עדיף ומה יהיה טוב לקורין או לנו, אבל מאמין שאם קורין החליטה ללכת, יש לה את הסיבות שלה והיא לא חייבת לאף אחד מאיתנו דין וחשבון. ויודעים מה? אני מוכן לתרום לה SMS אחד בכל שבוע!
אז, הערב בשעה 21:00 הדלתות ייפתחו, ומי יודע, אולי קורין תהיה בין האנשים שישארו שם עד תחילת אפריל. בהצלחה לך קורין!