קוריאה - בשביל יער

אריאל123

New member
מחנות השמדה ותאי גזים פעילים במזרח.

בקוריאה הצפונית רוצחים אסירים פוליטיים ומשפחותיהם בתאי גזים! ואיפה אנחנו? ביום הזיכרון לשואה אנחנו קובלים על כך שלפני ששים שנה העולם ראה ועמד מנגד, על כך שהעולם ידע ושתק. לעם היהודי, יותר מאשר לשאר אומות העולם, אסור לעמוד כיום מנגד. למדינת ישראל אסור לשתוק. אנחנו קוראים למדינת ישראל להקים קול זעקה, להפעיל את המערכת הדיפלומטית שלה, ולצרף למאבק גם את התפוצה היהודית. אנחנו קוראים למדינת ישראל לגייס את הקהילה הבינ"ל במטרה לכפות על צפון קוריאה פתיחת מחנות המאסר לפיקוח בין-לאומי. לכולנו ולמדינה יש הרבה סיבות לא לעסוק בכך. כך חשבו בעולם לפני ששים שנה, וכך נהגנו גם אנחנו לנוכח קמבודיה ובוסניה ורואנדה ומקרים נוספים. אבל יש שש מיליון סיבות כן לעסוק בכך. תנו למצפון שלכם להעיר אתכם לפעולה. אסור לעבור בשתיקה על תאי גזים! ביום ראשון, כ"ז בניסן 18/4/2004, ערב יום השואה והגבורה, נקיים בירושלים הפגנת מחאה נגד שתיקתה של ממשלת ישראל אל מול הזוועות המתרחשות בצפון קוריאה. ההפגנה תחל בשעה 14:30, ברחבת המשביר בירושלים, קינג ג'ורג' 20 פינת בן-יהודה, משם נצעד יחד למשרד החוץ ונקיים שם הפגנה נוספת. (שעת סיום משוערת: 16:30) למידע נוסף, ניתן לבקר ב: www.korea-lo-lishtok.com גם אם לא תוכלו להגיע להפגנה בבקשה תחתמו על העצומה ותחתימו כמה שיותר אנשים.

האוטובוס של יוסי יפה....

יש מצב לארגן אותו כדי שיסיע אנשים להפגנה? אחרי הכל לא עשו איתו כלום עד עכשיו מי אחראי על זה?

ה טמבל

New member
אין סיכוי

שני סיבות עקריות: -בשביל להזמין אוטובוס דרך התנועה צריך לפחות שבוע לפני. -בשביל להשתמש באוטובוס הזה תצטרך אישור של כל מי שהיה ביוסי יפה(כן אני יודע שזה טיפשי ומעצבן). יוזמה טובה, אני לא יוכל להיות שם, אבל אני יחתום ויתמוך בהמשך, יש המשך למאבק נכון? אני מקווה...

fresh mishmesh

New member
הייתי הולכת אם לא הייתה לי מתכונת

יומיים אחר כך...

שלום אריאל (אני מניחה)

אנחנו קבוצה של אנשים (כרגע רק אני כאן אבל אני כותבת גם בשמם) שפתחנו גם אנחנו עצומה בנושא הזה. אמנם קצת הזנחנו את הנושא אבל בימים אלו אנחנו מתקדמים שוב. אתמול ראינו את האתר שפתחתם ושלחנו לכם מייל (אולי יצא לך לראות אותו?) מסופר במייל בעצם על הפעילות שלנו ועל עוד אנשים שפנו אלינו ואיחדנו איתם כוחות. למקרה שלא ראית את המייל- נשמח אם תיצור איתנו קשר בכתובת: [email protected] יום טוב ובהצלחה.

מה אנחנו יכולים לעשות בינתיים?

להפגנה הרי לא נגיע אבל אנחנו עדיין יכולים לעזור קבלו קובץ של טופס החתמה אני מתכוון להחתים אנשים אחרי טקס יום השואה כדאי גם לחלק פלאיירים בנושא... אני יראה מה אני יוכל למצוא

t h e windman

New member
עם הרוב אני מסכים חוץ מדבר אחד..

בהחלט צריך לנסות לעשות משהו בנידון, דרך אגב אני יודע שארה"ב כן מנסה לעשות משהו בעניין, אבל ארה"ב הם צבא לא יוצלח ולכן זה לא עוזר לאף אחד. קיצר, אי אפשר להגיד שלפני שישים שנה כשעשו לנו את אותו דבר כל העולם ידע ולא עשה כלום. למה??, שלושת רבעי מאירופה היתה כבושה ע"י הגרמנים, הם לא יכלו לעשות כלום. אנגליה היתה עמוק במלחמה, והיתה על סף קריסה, הם נלחמו קודם כל למען עצמם כאשר גרמניה נסתה לכבוש גם שם. האמריקאים נכנסו רק כמה שנים מאוחר יותר בגלל שלטון דפוק שתמך בקפיטליזם, והמצב שם גם כן היה קשה, היא היתה צריכה להבריא את עצמה, ובמשך רוב המלחמה התעשיה האמריקאית מכרה תחמושת למדינות שלוחמות נגד גרמניה. רוסיה נלמו ואיבדו 36 מיליון חיילים, שזה כמו כמה יהודים שנרצחו רק בתוספת 30 מליון, הם אלה שאפשר להגיד שבזכותם נגמרה המלחמה למרות שארה"ב היא זאת שסיימה אותה. היו מלחמות בכל העולם. העולם לא יכול לעזור במיוחד ליהודים כשהו מצוי במלחמה של נסיונות כיבוש גרמניים.

פIלי

New member
קוריאה, וכאלה

00:26 | 18/04/04 אנחנו נמצאים יומיים לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה מכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בכלל. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן. בכבוד רב, יוסטשיה ויי

kedeman

New member
יופי פורסט!!!

זה לא שלפני כמה ימים כבר שמו את ההודעה הזאת פה

kedeman

New member
קוריאה - בשביל יער

וזה לחלוטין השרשור האחרון שאני מקפיץ בזמן הקרוב ונמאס לי לשרשר אז תתחילו לקרוא בדף הראשי!!

למעלה