קורטיזון

ורד2710

New member
קורטיזון

שמתי לב שלרוב הבעיות יש אתר, ולא מצאתי לבעיה שלי. אבל בכל זאת אשאל. אני סובלת מהיצרות של 4 בלוטות הרוק על רקע "כנראה" אלרגי. אני גם סובלת מאסטמה ואלרגיה. בשנת 1999 עברתי ניתוח מסובך, ע"י הרופא המקסים עודד נחליאלי מבי"ח ברזילי באשקלון, עד היום אני בקשר איתו, אך מזור ממשי לא מצאו לבעיה שגורמת לדלקת תמידית בבלוטות הרוק, נפיחות בפנים וכאבים נוראיים. לאחר שקצתי בסבל החלטתי על דעת עצמי לעשות ניסוי רפואי, עם תרופות ולבדוק מהן התרופות שיכולות להקל או אולי לפתור את הסבל הנוראי הזה. בגלל תופעה זו גם פיטרו אותי מהעבודה, כי ההתנפחות והדלקות, גורמות לי למצב שאני נרדמת, כמו מחלת העייפות הכרונית, כנראה שהמאמץ של מערכת החיסונית להתמודד עם "התקפת 4 בלוטות הרוק", גורם לי לעייפות הזו, והיה קשה לי להתמיד וגם להגיע לעבודה וגם לתפקד עם כאבי תופת. בחודש האחרון קיבלתי זריקת בוטקס לבלוטה, אך לא היתה שום השפעה. אבל מאז התחלתי לבצע - על דעת עצמי - ניסוי רפואי, שמאז שהתחלתי מראה לי די תוצאות טובות, וזה 10 מ"ג פרנדיזון (כל יום) וכ- חמש דקות לאחר מכן אני נוטלת שני טבליות אדויל, והישועה, די קרובה. האם אין סכנה בטיפול שהתחלתי לעשות על דעת עצמי, כי שום ניתוח, שום טיפול ושום דבר אחר לא הועיל, ולאחר שאני נוטלת את הטיפול הזה, אני מסוגלת לתפקד ולתפקד טוב. האם דרך הטיפול שבחרתי לא מסוכנת? ואם לא, מה הסיכון שיכול להיווצר בעתיד. שכחתי עוד לציין, שהעייפות הנגרמת לי , נעלמת מיד עם העלמות הנפיחות, ז"א - מיד לאחר נטילת הקורטיזון והאדויל ממתינה לתשובה. תודה רבה.

היצרות הבלוטות

שלום, אם כך איני מכיאר מצב של הצרות הבלוטות על רקע אלרגי. גם העיפות שלך דורשת בירור מקיף יותר העובדה כי פרדניזון ואדול מסיעים לך מצביע על תהליך אימוני דלקתי שאחראי לכל הבעיה ממליץ להע למרפאה ראומטולוגית להמשך בירור פרופ' קויתי

למעלה