קורות חיים.

קורות חיים.

אהלן לכולם. ולא להתנפל, ערכתי חיפוש מתקדם, אבל ללא תוצאות.. שאלתי כאן לפני כמה זמן בנוגע לעבודה בתמיכה טכנית//שירות לקוחות וכיו"ב. אני בת 17 (עוד חודשיים 18..ולא מתגייסת לצבא) ובנתיים עובדת בתאגיד הרשע מקדונלס. גם אם אני רואה משרות באיזור חיפה, נראה לי מוזר לשלוח קו"ח. אין לי מה לפרט הרי. מה אני יכולה לכתוב להם בקורות חיים? כאילו שנת לידה 88? ניסיון תעסוקתי? מקדונלס השכלה - תעודת בגרות מלאה. מה אתם אומרים? לשלוח בכל אופן קו"ח? תודה מראש.

באילו משרות מדובר?

כעיקרון מה שאת אמורה לציין בנוסף זה את סיבת הפטור מהצבא (נהוג לציין בקו"ח את פרטי השירות הצבאי). הקו"ח שלך לא צריך להיות עשיר, אלא רק לספק מידע בסיסי עלייך.

Musi© Gi®l

New member
לא נכון לא מציינים את סיבת הפטור

זה לא קשור לקורות חיים. אם ישאלו אותה בראיון היא תגיד.

bell boy

New member
תדגישי מה שעשית במקד'

אחראית משמרת ?? תפרטי תחומי אחריות וכדומה .. מק' זה לא שירות? ברור שכן אז רואים גם את זה. לפרט לפרט לפרט והכי חשוב לחייך

מה שידוע לי

זה שחלק מהקו"ח הוא שירות צבאי. במקרה של מישהי בת 18 שלא מתגייסת רצוי שהיא תציין את זה כדי שלא יזרקו את הקו"ח שלה לפח במחשבה שהיא מתגייסת, והיות ש-99% שישאלו אותה למה, כדאי שתציין באופן כללי את סיבת הפטור - אם היא רפואית או מסיבות ת"ש. סיבת הפטור כן חשובה, כי מי שלא גוייס בגלל עבר פלילי או השתמטות, את הבוס שלו זה מעניין, וגם למי ששוחרר מסיבה רפואית מוצדקת, מצב בריאותי זה פרט מאוד חשוב עבור מי שמתכוון להעסיק אותך. אגב, יש לי כמה חברות שלא התגייסו ואת כולן חקרו די בקפדנות לגבי הסיבה שקיבלו פטור, גם בקו"ח שהגישו בגיל 22, וזה נראה לכולן לגיטימי בהחלט.

ורק לידע כללי

למעסיק, שאינו מטעם המדינה, אסור לדרוש מעובד את סיבת הפטור משירות צבאי.

bell boy

New member
וגם אסור לבקש את

המספר האישי בצהל ואת הפרופיל וסעיפי הליקוי אבל לא כולם הולכים עפי זה

גם לא את הסיבה הכללית?

למיטב ידיעתי ישנו סעיף פיקטיבי שצה"ל יצר בשביל מי שלא מגוייס בשל חוסר התאמה, שנקרא "עודף כ"א". מישהי קרובה אלי זכתה בפטור מהסיבה הזאת, והוסבר לה ולהוריה שאכן צה"ל לא נוהג לפטור אנשים משירות בגלל עודף כ"א, אבל נהוג לרשום זאת על מנת שמעסיקים לא יפסלו אותה ואת שכמותה בגלל שחרור על סעיף חוסר התאמה. אז אם צה"ל מראש דואג לכך... לא יודעת. מצד שני, גם ככה במדינה שלנו יד ימין לא מתואמת עם יד שמאל ויש עוד יד שרומסת את שניהם, וגם ככה אף אחד לא שם על החוק.

לגבי השירות בצה"ל

יש חוק שאוסר על המעסיק לשאול על גבי זה. ולגבי תמיכה טכנית/שירות לקוחות אין צורך בניסיון קודם ככה שהגשת קו"ח היא רק עניין פורמלי, לא ממש מעניין מה רשום שם, זה סה"כ משהו שצריך להגיש כדי להגיע למיונים.

אוקיי. תודה רבה לכולם.../images/Emo24.gif

פשוט תהיתי בעניין קו"ח. בנתיים אני ממורמרת במקדונלס. אבל היי, 200% ביום בחירות. אני אומרת - שכל יום יפילו את הממשלה מחדש.

עוד משהו קטן לך ולכולם...

נמצא בפורום מחפשי עבודה ויכול לעזור לכל מי שמתלבט בענייני קו"ח

שחרור נפשי כיום

מופיע בתעודת השחרור כשחרור רפואי לכל דבר - טעות במקרים מסויימים לדעתי.

למעלה