קורות חיים

הוא לא יחפש אותם.

האדם שיושב ביחידה ובודק את קורות החיים לא יחפש בכלל שום דבר על ההשכלה שלו. הוא יודע שלבחור יש תואר ראשון במדעי המחשב, כי הוא עתודאי למדעי המחשב. אין פה מה לחפש. רק אם יש משהו מיוחד בהשכלה שלו שמייחד אותו משאר העתודאים זה שווה ציון.

the another one

New member
ואתה חושב שביחידה מסויימת יש רק

מדמחניקים או רק ביולוגים או רק מתמטיקאים ? אז זהו שלא. ואיך הבן אדם אמור לדעת שאתה עתודאי למדמ"ח ? מבחינתו אתה יכול להיות גם כימאי או מהנדס דשא ! אם הוא לא יודע מה אתה, הוא לא יודע למה הוא צריך אותך ואז הוא לא צריך אותך והקורות חיים שלך יזרקו לפח.

הוא יודע רק..

שאתה עתודאי למדמ"ח ויודע עליך פרטים אישיים. הוא לא יודע אילו פרוייקטים עשית, אילו שפות אתה דובר, איזה ניסיון מעשי בתחום יש לך, מהם תחומי העניין שלך, פרטים נוספים רלוונטיים לשיבוץ, ואיפה היית מעדיף להשתבץ. אלה דברים שיש לציין שם.

מי שמפזר את קורות החיים..

לחילות השונים הם מדור עתודה. הם יודעים מה כל אחד לומד. והם לא צריכים לשבת ולבדוק את זה במחשב. יחד עם קורות החיים שולחים גם גליון ציונים. שם כתוב במפורש שם המוסד והחוג בו הוא לומד.

the another one

New member
טוב.

הם לא צריכים לבדוק את זה במחשב? הם זוכרים בדיוק מה כל אחד מהמספרים האישיים שהם מסתכלים עליהם לומד ? קשה לי להאמין... אני לא מנסה לפגוע במדור עתודה ואני בטוח שיש אחלה אנשים שעושים את עבודתם כמו שצריך אבל : גם אני (הייתי או עדיין?) עתודאי. גם אני הגעתי למדור עתודה לפעמים. וגם אני ראיתי שחלק מהאנשים שם לא ממש יודעים להפעיל את המחשב. גם אני לא קיבלתי צווים שהייתי צריך לקבל וגם אני קיבלתי מכתב שבו נאמר להביא מספר מסויים של עותקים של קורות החיים כשהיה צריך קצת יותר. אז אם אתה סומך עליהם בעיניים עצומת וממש קשה לך לכתוב מה ואיפה למדת וישראו את זה - אז אל תכתוב, אני לא יכול להכריח אותך.

על גליון הציונים כתוב במפורש

מוסד הלימודים והחוג בו הוא לומד. זה הדבר הראשון שכתוב שם. אין יותר בולט מזה. בגלל זה אמרתי שהם לא צריכים לבדוק שום דבר במחשב. הכל נמצא אצלם מול העיניים.

the another one

New member
אין לי כוח לזה יותר. הודעה אחרונה.

אם אתה סומך על זה שהבן אדם יצפה למצוא את המוסד והמסלול שלך בגיליון ציונים ולא בקורות חיים שלך (זה באמת לא נורמלי), אז תכתוב את זה בפונט 1 בפינה הימנית למטה. ובהצלחה גם לך !

Moridin

New member
יזיק?

במצב תקין אתה צודק, זה באמת צריך להיות מובן מאליו לכל הנוגעים בדבר. אתה באמת מוכן להמר על זה?

למעלה