קורות חיים

ריקי110

New member
קורות חיים

שלום. אני צריכה לכתוב קורות חיים ואני לא יודעת איך לעשות את זה שזה יראה טוב ומקצועי. אשמח מאוד אם משהו ישלח קובץ של קורות חיים שהוא כתב זה יעזור לי מאוד. תודה רבה והמשך יום נפלא!

RM8

New member
כיצד לכתוב קורות חיים

הסעיפים שאת צריכה לכלול בקורות חיים הם: 1. פרטים אישיים 2. השכלה 3. שירות צבאי 4. ניסיון תעסוקתי 5. שפות זה פחות או יותר הסעיפים שצריכים להיות. אם את חושבת שיש דברים נוספים שכדאי וחשוב לך לציין (אולי משהו שחשוב לתחום שאת מחפשת) אז תוסיפי. בהצלחה :)

אשמח לעזור

אם את רוצה את יכולה לשלוח אלי את קורות החיים ואעזור לך לערוך אותם. יש מספר דברים שחשוב מאוד לזכור בנוגע לקורות חיים: * נסיון תעסוקתי שלא קשור באופן ישיר למקום העבודה אליו מנסים להתקבל פחות משמעותי (לדוגמא משרות כמו מלצרות, שירות לקוחות וכו'... רצוי שיצויינו בתור "עבודות סטודנט" או "משרות חלקיות בזמן לימודים" לדוגמא) * אם הנסיון התעסוקתי אכן לא רלוונטי כל כך למשרה המבוקשת, ההשכלה (במידה והיא אקדמית) משמעותית יותר ותהיה במקום גבוה יותר בקו"ח. צריך לזכור שבמשאבי אנוש בחברות או בחברות כ"א ממיינים מאות ואלפי קו"ח מדי יום ואם לא קו"ח לא "יתפסו" את הממיין הם מקבלים מקום של כבוד בפח. מי שאין לו בעיה עם זה - מומלץ להוסיף תמונה (מוסיף מימד אנושי למסמך). זהו... אני חושב. יש עוד המון דברים בעיצוב שחשובים אבל זה באמת על רגל אחת.

למעלה