קורה לכם.....

*rinat*

New member
קורה לכם.....

שאתם יושבים ומתחילים לנתח את העולם ואת הדרך בו אנו חיים ואיך השתננו וכל זה???????? אויש איך אני שקועה במחשבות כאלו השבוע זה הורג אותי אבל היום קיבלתי מן תחושת הקלה כזאת אחרי שהבהרתי כמה דברים לכל מיני אנשים כולל את החבר שלי וזהו מה אני יגיד לכם העולם הוא מוזר ואני חושבת שגם החזרה לפורם עוררה בי את המחשבת האלו כי תחשבו על זה אנחנו פה לומדים דבים אחד מהשני בסופו של דבר ואנחנו כל כך אלופים בלייעץ ממש פסיכולוגים ללא תעודה שתוכיח לנו אבל שזה מגיע לנו המחשבות שלנו קובעים להם ואנחנו מחפשים עזרה מאחרים..... ויש את זה שגם אנחנו פה ואנחנו קוראים כל מיני מקרים שונים שגורמים לך להבין הרבה דברים (מסכימים איתי????) ולא יודעת העולם קשה לניתוח יש דברים שלא נדע ולא נבין לעולם וגם אם ננסה אז רוב הסיכויים שלא נגיע לאן שהיינו צריכים להגיע... טוב אני לא רוצה לסבך אותם כי אני מיילא מסובכת אבל אני אשמח אם תשתפו אותי ותספרו לי שלא רק אני במחשבות האלו

sidi

New member
האמת שקצת סיבכת אותי ../images/Emo12.gif

אבל זה קורה די הרבה, ואני מניח שלעולם לא נבין ונדע הכל וכל יום הוא יום לימודים, כי לומדים משהו חדש. את לא יודעת שהכי קל להיות היועץ?
לייעץ לאחרים זה תמיד קל יותר מאשר לייעץ לעצמנו. אולי כי כלפי עצמנו אנחנו גם לא כל כך יכולים להיות אובייקטיבים. והאמת שאין לי יותר מדי מה לכתוב אז אני סתם מקשקש כי משעמם לי. מה כולם הלכו פה לישון?

*rinat*

New member
כן נכון אני יודעת

הקטע הוא שאנחנו משקיעים לזה מחשבה בפעמים נדירות ולפעמים טוב שכך טוב גם אני מתחילה לקשקש וכן כניראה שכולם יושנים (או שמבלים את יום האהבה ) וגם אני בדרך אז יאלה ליילה טוסט ומהנה ביי

ortal_sh

New member
אני אישית - מסכימה עם כל מילה !!!

את כל כך צודקת, יש דברים שבחיים לא נבין ולא נדע ולפעמיים עדיף שכך! ולגבי הצרות שאנחנו יודעים ליעץ לאחרים ולא לעצמנו , זה רק מכיוון , שיותר קל לדבר מאשר לעשות , או לפעמים שאת מתוך משהו את לא רואה דברים שאחרים יכולים לראות לכן אפילו הפסיכולוגים המומחים לא יודיעים ליעץ לעצמם - תאמיני לי . אור-טל

*rinat*

New member
אני חושבת שאת מחזקת את דברי בצורה

הכי נכונה שרק אפשר וגם אני מסכימה אם כל מה שאמרת שוב טוב לדעת שאני לא לבד

ליאור 30

New member
ערב טוב לך רינת

אז ככה קודם כל אני חושב שכל אחד יושב וחושב אם עצמו על מה שקורה לו בחיים ודבר שני אני חושב שכל מה שמרגישים צריכים להגיד לצד השני ולא משנה אם זה לטוב או לרע האמת זה הדבר הכי חשוב בעיני,,,,ובקשר לייעוץ אני יגיד את זה בעדינות אף בן אדם לא מסוגל לחשוב על מה שקורה ולייעץ לעצמו בלי לשמוע עצות מאחרים ואני אסביר לך למה כל אחד רואה את הבעיה בצורה אחרת ולפעמיים שמשהו נמצא בתוך בעיה מסוימת הוא לא רואה את הבעיה בצורה נכונה ונקיה תמיד יש לו מחשבות מה הוא ירויח או יפסיד ושבא משהו מהצד ושומע ונותן עיצה נקיה בלי להיות מעורב באמצע הוא מסתכל רק על הבעיה ובלי רגש או כדו´ ואיך צריכים לפתור אותו שזה יגמר לצד הטוב ביותר ואז העצה שלו הכי נכונה והוא רק אומר אבל לא תמיד חייבים לעשות את מה שמייעצים בסוף כל אחד בוחר לעצמו איך לפתור את הבעיה שלו אבל אם הוא שומע עוד צעד אז הראיה שלו והפיתרון שלו יהיה יותר קל להחלטה זאת דעתי ואני מוכן שכל מי שחולק עלי שיגיד לילה טוב לך ליאור

*rinat*

New member
היי ליאור ../images/Emo13.gif

אני יודעת שאתה צודק ורק כדי שתבין אני לא הצגתי בעיה זה סתם היה משהו שחשבתי עליו והחלטתי להעמיק בו כי אתה יודע יש מן ימים כאלו שאנחנו הופכים לפילוסופים קטנטנים וזעירים כאלו.! אבל הנה העלתי משהו שדווקא עורר אותכם ואולי הכניס גם אותכם למחשבות קטנטנטות ואולי לא בכל אופ זה דיבר אל מי שענה לי תודה שהגבת ד´´א אתה חדש פה נכון?

למעלה