קורה לכם שאתם מקנאים במישו שקרוב אליכם? במישו שאתם אוהבים? זה כל פעם מתסכל אותי מחדש...
א אבודה פה New member 3/2/11 #1 קורה לכם שאתם מקנאים במישו שקרוב אליכם? במישו שאתם אוהבים? זה כל פעם מתסכל אותי מחדש...
ק קליט New member 4/2/11 #2 נראה לי ש אם תייסרי את עצמך על זה שאת מקנאה אז תקנאי יותר . . ויהיה לך קשה להשתפר בזה . . "קנאה" זה תכונה אנושית נפוצה, ואפשר לשפר אותה . נדמה לי שיש גם ספר של הרב יואל שוורץ בנושא .
נראה לי ש אם תייסרי את עצמך על זה שאת מקנאה אז תקנאי יותר . . ויהיה לך קשה להשתפר בזה . . "קנאה" זה תכונה אנושית נפוצה, ואפשר לשפר אותה . נדמה לי שיש גם ספר של הרב יואל שוורץ בנושא .
ח חרדית לתמיד New member 4/2/11 #4 אנלא מקנאה בך... סתם.. אנלא מקנאה באף אחד.. באמת!! אין בי אתזה.. אם כבר מקנאים בי.. למרות שאין סיבה!!
אנלא מקנאה בך... סתם.. אנלא מקנאה באף אחד.. באמת!! אין בי אתזה.. אם כבר מקנאים בי.. למרות שאין סיבה!!
א אבודה פה New member 4/2/11 #5 זהו שלא קנאה סתם, זה קנאה במשו מאוד ספציפי.. ואני לא ממש יודעת איך להתמודד עם זה..
א אבודה פה New member 4/2/11 #8 ואני חשבתי שאני מושלמת../images/Emo189.gif חח.. סתם.. לא ידעתי שאני יכולה להיות קנאית לפעמים.. אבל מסתבר סופית שאני בנ"א, רק שאני לא יודעת איך לאכול את זה..
ואני חשבתי שאני מושלמת../images/Emo189.gif חח.. סתם.. לא ידעתי שאני יכולה להיות קנאית לפעמים.. אבל מסתבר סופית שאני בנ"א, רק שאני לא יודעת איך לאכול את זה..