קורה לכם

LiorShap

New member
קורה לכם

שאתם מרגישים לבד? יש לי חברים אבל אין לי חברים. זה לא משגע אתכם?? אתם יושבים בחדר ופתאום קולטים את זה: אתם לבד! וזו תחושה הכי מעצבנת שיש **לא אני לא מחפש צומי אז תחסכו תגובות מהסוג הזה. רק רציתי לפרוק כי נמאס לשמור הכל בפנים

nOway1

New member
ביחד וגם לבד ..

אני כבר לא יודע מה לעשות. כוס אמאמאמא אנעל רבק ! אנעל העולם בא לי להתאבד ! אני רוצה למות ! תביאו לי כדורים ! נמאס לי מהחיים ! אני אחתוך את הורידים ! אני הכיש נחש אותי מאחורה עכשיו ואני אתפגר ! נמאס לי ! נמאס לי ! נמאס לי !נמאס לי !נמאס לי !נמאס לי !נמאס לי !נמאס לי ! .... "ציטוטו מתוך סיפור .." ... שלא תחשבו שאני הולך להתאבד ..
..."גם ביחד וגם לבד" בכל רע יש טוב, צריך רק למצוא אותו

yaeli20

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

ואני חשבתי שזה רק אני...

sivosh

New member
קורה הרבה פעמים... יש ימים שהתחושה יותר חזקה

ויש פעמים שאני יודעת שיש מישהו מאחורי....

אני חושב שכולם מגיעים למצב הזה

באיזשהו שלב בחיים, בשנות העשרים-פלוס ואחרי כן, אנשים נכווים יותר ויותר מקשרים ונהיים חשדניים יותר כלפי אנשים בכלל. חוץ מזה אנחנו גם יודעים יותר טוב מה מתאים לנו ומה לא מתאים לנו, נהיים ספקטיביים בהתאם, לפעמים נהיים סלקטיביים מדי, וככה אנחנו מסננים לנו יותר ויותר חברים. כום ביחד בלבד הזה, רק שלא תמיד אנחנו מודעים לזה.

A GIFT OF LOVE

New member
ביחד אבל לבד

אני לא יודעת אם לזה התכוונת אבל מה שאני מרגישה... יש פעמים שכולם מסביבי אבל אני לבד. והלבד הזה באיים לקרוע אותי... אני מרגישה שהם לא מבינים, לא יודעים ולא אוהבים אותי... כן, נכון, כולם מסביב נותנים, תומכים, מחבקים, אבל אני לבבבבבבבבד. מבפנים אני לבד. והבדידות הפנימית היא העוף הטורף מכולם. כזה שלוקח את החיות והשמחה מבפנים.... ככה זה אצלי, אולי הצלחתי לקלוע לרגש שלך. אבל זאת לא הייתה כוונתי, פשוט פרסתי מה שאני מרגישה.

למעלה