קורה לכם לפעמים-

קורה לכם לפעמים-

שאומרים לכם משהו, ואתם פשוט מתחילים לבכות? ככה סתם? לא שאמרו משהו קשה או פוגע מדי, אבל אמרו ופתאום הרגשתם מין ריקנות כזאת והתחלתם לבכות?

כל הזמן,

וזאת התכונה שאני רוצה לשנות בי. לא חשוב מי אומר לי מה ואיפה אם זה טיפה נגע לליבי העיניים שלי ישר מתחילות לנצנץ...

זהו.

שאת זה אני לא מבינה. למה לשנות את התכונה הזאת? בכי זה רגש טבעי. אני בוכה מכל דבר. באמת. אני בוכה כשטוב לי. כשרע לי. כשאני רוצה לפרוק עצבים או רגשות. כשאני שמחה, מאושרת ועם זאת כשאני מכונסת בתוך עצמי ורע לי... ואנשים לא מבינים אותי. ומסתכלים עליי בתור דבר מוזר... והנה, את עכשו אמרת שזו תכונה שאת מנסה לשנות, ואני שואלת למה

למה?

זאת שאלה טובה... אולי משמחה זה דבר יפה אבל לא צריך על כל דבר שמעירים לך להיות רגשנית, בחים צריך להיות חזקים על דברים שאחרים אומרים לנו!!!

ToryMaster

New member
מה הקשר בין מחט לתחת ../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שזה שאני בוכה עושה אותי פחות חזקה.

יכול להיות שלא

אבל.. קבלי דוגמא, יום שישי שדיברנו על הכלבה שלי ואחותי זרקה לי יציאה ישר התחילו הדמעות ואז קמתי ועזבתי, אתמול נסעתי באוטו של דודה שלי והוא נכבה באמצע הכביש כי יש בו משהו לא טוב ואיזה דפוק אחד זרק הערה על זה שאני נהגת ושלנהג זה לא היה קורה... אני ישר נפגעתי.. זה נראה לך בסדר? נכון שאין עם זה פסול אבל זה לא צריך להיות ככה לדעתי.

ToryMaster

New member
אה, טוב

יש הבדל בין לבכות הרבה, לבין להיפגע מכל דבר. השאלה היא האם זה שאת נפגעת מפריע לך ברמה שהיא מעבר למה שאומרים. אני זוכרת שכשהייתי ילדה הייתי נעלבת לגמרי מכל דבר הכי קטן למשך ימים שלמים, זה ממש היה מפר את כל הסדר בחיים שלי, שלא לדבר על מה שזה עשה לביטחון העצמי שלי.

אני לא מדברת על להעלב מכל דבר...

אני לא נעלבת מכל דבר.. זה בדיוק ההבדל- אני בוכה מכל דבר, בלי קשר אם להעלב או לא.

ToryMaster

New member
כן

ולאחרונה אני מוצאת את עצמי עוצרת את הדמעות, וזה כל כך לא משהו שאני מאמינה בו.

ToryMaster

New member
האמת שזו בעיה שלהם

אם אנשים לא מסוגלים לקבל את מי שאני, למה לעזאזל שאשנה את עצמי בשבילם? זה לא שהם עושים איזה מאמץ בשבילי.

daniel771

New member
אז בגלל זה אתה בוכה?<

אף בן אדם לא שווה דמעה אחת שלך ואני מתכוון לזה.

נרקי

New member
לא קרה לי../images/Emo12.gif

אף פעם לא בכיתי מסתם..
חייבת להיות סיבה לזה אצלי

מותר לי

New member
לא, אבל...

הרבה פעמים קרה שהרגשתי "גולה" בגרון, שעוד שניה יוצאת ואני בוכה... ותמיד התאפקתי לדחוף את הגולה חזק לבטן, שלא לבכות... אני עדיין חושבת שיום אחד יבוא ואני אבכה המון בשביל כל הפעמים שלא בכיתי... מחכה ליום הזה... לבכי המשחרר...

למעלה