קורה לכם לפעמים?

trigotrigo

New member
קורה לכם לפעמים?

אתם רואים פרק בסדרה, ומרגישים כאילו לאורך כל הפרק כבר ידעתם איך הוא ייגמר, כלומר, מי הפושע וכו'?

כן קורה... ../images/Emo58.gif קטן

קרה לי די הרבה... אני גם זוכר שהיה פרק שידעו במפורש מי הרוצח והפרק היה גם דרך נקודת מבטו, בעונה 5 או 6 של CSI... צריך שהם לפעמים יעשו פרקים שרואים גם את הפרק מהנקודת מבט של הרצח ולא רק של החוקרים...

trigotrigo

New member
לא על זה אני מדבר, אבל גם ../images/Emo13.gif

אני התכוונתי שפרק מוצג מנקודת מבט של החוקרים,] ואתה פשוט יודע איך זה ייגמר, ממש כמו ספר של דן בראון..

הבנתי את זה

ידעתי שמישהו יחשבו שלא הבנתי, אבל הבנתי למה התכוונת, שכבר בתחילת הפרק אתה מתחיל להבין לבד מי הרוצח. רק ציינתי את העובדה שזה יהייה טוב לשלב לפעמים גם את נ"ק המבט ששל הרוצחים...

shirmk

New member
זה פרק....

הפרק הבא שהיה בערוץ 11 פרק 14 עונה 6..... אני בטוחה בזה, לפחות אם אנחנו מדברים על אותו פרק.

Ogakor

New member
אתה מתכוון ש

אתה רואה פרק ואתה כבר מנחש מי הרוצח.. לי זה קורה לפעמים, שבד"כ הרוצח הוא איזה עובד זוטר לא חשוב (מזכירה, מנקה וכו'..) ועל ההתחלה אני מנחש שזה הוא..

booshi

New member
אההה

אני בד"כ יושבת ובוהה מהופנטת בלי לחשוב או להתעסק בדברים אחרים. יש CSI זה קודש קודשים בשבילי. הביית דומם!!!!! אבל הרבה פעמים יוצא שאני מנחשת נכון וגם לפעמים זה די שקוף=\... אבל למי איכפת! אני פשוט מהופנטת

למעלה