קורה לכם לפעמים

קורה לכם לפעמים

שאתם אוכלים בחוץ, במיוחד במקומות כמו פאסט פוד ומקומות אחרים שמזמינים בקופה, ואנשים שעומדים לידכם מוצאים לנכון "להתעניין" בסיבה להזמנה המוזרה שלכם אם היא נובעת מדיאטת אטקינס או מזה שאתם אתלטיים מקצועיים (ההברקה האחרונה שנתקלתי בה) ופשוט חוקרים אתכם בלי בושה? איך אנשים לא מתביישים?

גם אני עושה את זה

מגיע לחטטנים האלו שאני אביך אותם. לרוב התגובה שלהם משעשעת אותי ומפצה על הקטע המעצבן.

moria007

New member
אני מגיבה אחרת לגמרי

אני לא מסכימה עם התגובה שלכם. לדעתי, כדאי לנצל כל הזדמנות כדי להסביר לאנשים על הצליאק, ואם בנאדם כבר שואל אז למה שאני לא אסביר? איך נשיג את המודעות שאנחנו כל כך מייחלים לה אם נכעס ונזעיף פנים לכל מי ששואל אותנו למה אנחנו לא אוכלים קמח חיטה?

מסכימה, גם אני ככה

וגם אם אין לי כח לענות ולהסביר, אני ממש לא מזעיפה פנים ולא עונה בחוצפה. גם אם אני מרגישה שיש בפנייה של האדם הזה מן החוצפה, אני לא חושבת שזו סיבה שגם אני אנהג בצורה כזאת.

אני מסבירה

וזה מה שמביך אותם. הם שואלים אם אני בדיאטה מיוחדת או שאני סתם פסיכית (בניסוח אחר אבל לא פחות מעצבן) ואני עונה להם שלא, פשוט אני לוקה במחלה שלא מאפשרת לי לאכול את הדברים האלו. לפני יומיים זה קרה לי ואשה אחרת ששמעה אותי עונה לחטטן שאלה אם זה צליאק.

אותי פעם שאלה מוכרת

בבורגראנץ' אם אין מקום מיוחד לאנשים כמוני... והיא ממש לא הכירה אותי! בכלל בתור נער שנאתי את זה שבכל מקום שהגענו אליו אבא שלי היה מתחיל להסביר לאנשים מסביב על מה ולמה ואני רק הייתי צריך לשבת בצד.

meitush123

New member
המון אנשים

שואלים:" מה יקרה לך אם תאכלי את ה...". לפעמים שואלים בפעם האלף כאילו התשובה שלי תהיה פתאום: "אני ארגיש נפלא"

אני תמיד עונה ככה:

אני אפצח במחול קיא סוער משפריץ לכל הכיוונים בשלל גווני הקשת ובמגוון ריחות היקום שייפלטו מכל הנקבים האפשריים בגוף המקומט שלי. יש מבין?

Reznik

New member
התשובה שלי היא:

מה יקרה? אני אקבל סרטן. הכי טוב

למעלה