קורדליה.....beseder

S i g u r R o s

New member
קורדליה.....beseder

צר לי, אין לי כל כך כוח לתאר לכם עכשיו את כל המנות.. היו כמה..לא מעט.. בבוא העת אספר..לכשיתחשק. אבל, בסופו של דבר, התחושה היא זו שחשובה. לא התיאור הפלסטי. אלא החוויה עצמה. המקום קצת סבתתי..מן קיטש גמלוני פולני/אלטע-זעכני. השירות מאד חמוד.אדיב.נעים. ניר צוק גם הוא אדם עם נוכחות חמימה.אוהב לעזור.מורגשת בו האהבה לעבודה. האוכל היה נחמד.. לא הותיר בי חותם. לא נצרב. בסדר. חלק טעים. חלק שוב- בסדר. בסדר.. אמממ..בסדר.. נראה לי שבסדר.. בסדר?! כן..זאת אומרת בסדר.. יאפ. בסדר. ב ס ד ר ?! בסדר. בסדר בסדר. בסדר בסדר בסדר.. לא יודע.. אני אוהב אוכל שהוא יותר מבסדר. ציפיתי למשהו יותר סוער. מה שכן, המנות העיקריות נדיבות. רחבות לב. האוכל עצמו? בסדר.. כלומר..בסדר.. אוף..אני רוצה יותר מבסדר.

תלתלית

New member
הבנתי שאין לך כח לספר

ובכל זאת.מחיר? משהו? מלבד התחושה של הבסדר, אותי מעניין תכל'ס - האוכל.

תלתלית

New member
קראתי בשנית, ויצא לי החשק

לשמוע על המנות. קבל ביטול. אין לי כוח להסיע את עצמי עד יפו בשביל בסדר.

S i g u r R o s

New member
על משל הזXXX

ושוב בנות, צר לי על מושא ההשוואה. על המשל הנמהר. על הרדידות הגברית המאוסה
אך אם אטול דוגמה מתוך הווייתי וחיי. אערוך המשגה. אמשיל משל. אנלוגיה טובה. והרי היא לדוגמה- והנה פגשתי בחורה. תשוקה היא מרמזת. חושקת שפתיה בשקיקה.עיניה קורנות לי ברמז- בוא שבש לי מונה התפיסה. ואני, מוטל על גב יחמתי. נישא אל עבר החלום המבטיח. לעבר ערגת ההנאה.לארץ המובטחת. לזו שרצו כולם. לשורש הקדמון הגעתי.לחלציים בוערות. ואז..לאחר חיזור יוקד אש ורב שלבי, הגענו למיטה. טעמנו. חווינו... או בקיצור זייXתי לה ת'צורה. אבל לא. זה לא זה..רבה הייתה הציפייה. החלום הנכרך בכיבוש הותיר בי קצה עמום וחסר הדגשה. אז כך זה היה..עמום.קצת סתמי.נטול צביטה בבסיס ההכרה.

false self

New member
קורדליה שנויה במחלוקת

על אחד שיגיד לך בסדר תמצאי אחד שיעניק סופרלטיבים. נסי בעצמך.

nalathe1

New member
עצוב לי לשמוע

היא ואני עדיין בשלב החיזור הלוהט. ברשותך אבדוק בעצמי, הפנטזיה יקרה לי מדי להסתמך על דעתך (המאוד מוערכת). דווקא את העיצוב אהבתי, מחבבת את האקלקטי. היה בו משהו חם, אחר, מאוד שונה מהטרנדיות התל-אביבית. עדיין פוזה, אבל שונה. אירופה של פעם (הזכיר לי קצת מסעדות יוקרה בבודפשט אבל עם הרבה תוספות). מקווה שהאקט עצמו לא יאכזב. בד"כ האינטואיציות שלי בשלב החיזור עומדות בציפיות הביצוע.

למעלה