קורג PA80 ‎ או PA800

קורג PA80 ‎ או PA800

שלום לכולם.. מה ההבדל בין שני האורגנים האלו.. ? ואיפה אפשר לקנות אותם..? ובאיזה מחירים..?

עזרההההההה

מה קורה גבר. יש לך מקצבים הגרוזיית שאתה יכול לשתף? אם כן אז זה יעזור לי מאוד דבר איתי באיי סי 284491227 תודה אחי..

קורג PA80 ‎ או PA800

שלום לכולם.. מה ההבדל בין שני האורגנים האלו.. ? ואיפה אפשר לקנות אותם..? ובאיזה מחירים..?

רועיroi

New member
מעט הפרטים שאני יודע

שלום לך pa80 כבר זקן ולא נמכר בחנויות, ניתן להשיגו בלוחות יד שניה באיזור 6000 ש"ח אם אני לא טועה. דומה מאוד לאחיו הצעיר pa 50 אבל לא בדקתי מה ההבדלים בניהם והאם זה משמעותי כל כך. pa 800 עולם אחר לגמרי, ניתן להשיג ב"מרום כלי נגינה" עולה בסביבות 15,000 ש"ח (אחרי הנחה יעלה פחות), במעט שניגנתי עליו נהנתי מאוד, צלילים יפים וחדים, מקצבים עשירים. מסך מגע נוח, סקוונסר פנימי, ווקלייזר, יש לו רמקולים מובנים, ועוד ועוד. אם היה לי מספיק כסף הייתי קונה אותו. לאחרונה קניתי את pa 50 ואני ממש נהנה ממנו. במיוחד שמחירו לא בשמיים.

הקורג בכלל מתאפיין בחדות.

גם הריוורב שלו לא מעיק ויוצר מסך עשן כמו הE80 למשל. קורג לדעתי מצטיינים בגלל החדות בהפרדה נהדרת בליווי אוטומטי.רולנד וימהה ישתרכו מאחוריו בגלל מערכת אפקטים קצת נחותה.מאידך הקדם מגבר בPA50 חלש בצורה משמעותית לעומת הE80 כאשר הPSR3000 למשל מוצא לו מקום טוב באמצע.פתיחת הגיין במקסר מתחייבת בPA50 ויכולה לגרום לחוסר נקיות קלה. באוזניות מקצועיות דוגמת הAKG K240 למשל נוכל לחוש היטב בהבדלים.טיפול נכון בMAKEUP TOOLS והנמכה סופית של כל הריוורב של מקצב חיצוני,תעזור לE80 ליישר קו עם החדות של הPA50. אהמממ..ת'אמת נברתי בזה רבה ועוד לא הגעתי ממש לדרך המיצוע להגיע למצב שהמקצב לא יהיה יבש יותר מידי ומצד שני להסיר את מסך הערפל מהמקצב. צריך להושיב אצלי פעם את שלקושוביץ (בלי הקריזה) ולנסות ביחד להגיע לדרך המיצוע

למעלה