קורא RSS חינמי

AYELET1

New member
קורא RSS חינמי

יצאה גרסת קורא RSS חינמי של חברת Splash Data. אני מאד אוהבת את המוצרים שלהם (גם אלו שאינם חינמיים...) ולפיכך נראה לי ששווה לבדוק. אם מישהו יתנדב להכין סקירה על התוכנה - יבורך.

AYELET1

New member
סקירת Treo 700WX

התפרסמה היום ב-PDAce בנוסף נוספו לא מעט מכשירים למערכת ההשוואה:
Asus MyPal A686 Asus MyPal A696 HP iPAQ rx5710 HTC 7500 advantage/Athena HTC P4350/HTC Herald 100 HTC S710/HTC Vox Treo 750 Treo 755P​
תודה לסופר דני ול-erezstr שהעלו אותם

תודה על הסקירה ושאלות

נראה לי שנעלמה הודעה שלי אז אני כותב שוב. אשמח להתייחסות יותר עמוקה להבדל בין הטריאו ל TYTN מבחינת שימושיות ופיצרים. כמו כן במפרט המכשיר שבסקירה מופיע שהמכשיר הוא גם CDMA וגם GSM כלומר האם אפשר יהיה להכניס סים של סלקום למשל? והכי חשוב מתיי המכשיר יושק בפלאפון?, מדברים על השקתו כבר חודשים!

AYELET1

New member
לא נעלמה הודעה-כתבת אותה בפ' פאלם ../images/Emo3.gif

המכשיר CDMA

AYELET1

New member
ולגבי הטייטן-

המקלדת שלו נוחה יותר, עם מקשים גדולים הבעיה היא שהסליידר פשוט לא נוח ולכן המקלדת פחות שמישה. מבחינת רזולוציה - המסך של הטייטן גדול יותר - 320*240 לעומת 240*240 של הטראו , אך מבחינה פיסית, היחס של הטראו גדול משני שליש (כלומר הטראו יותר גדול משני שליש. בשורה תחתונה שניהם אינם מיועדים לקריאת ספר - לזה קח TX או VGA או מה שהכי טוב- ספר בסגנון הישן (מנייר)
אבל בתור מכשירים משולבי טלפון, הטראו פשוט נח יותר לתפעול (כרגע אני מסתובבת עם שניהם, ככה שקל לי מאד לאמר לך מה עדיף).

למעלה