קורא ומקנא...

קורא ומקנא...

טל והילדים שלום אני רכז נוער בישוב גדול ליד ירושלים ואני לא מצליח למצוא את המתכון שיביא את הנוער אלי אל הפעילויות שאני מארגן הם רק מצפצפים ולא מנסים אפילו ושהם מגיעים הורסים והולכים איך הצלחתם להעלות את מספרי החניכים שלכם כל כך חזק??? מה אני לא עושה נכון?? מחפש תשובה תודה...

אשמח לעזרה

יש כ5000 פלוס תושבים המון ילדים שמתרכזים בעיקר בכדורגל ועישון וונדליזם הם פשוט משועממים

יונתן511

New member
שלום!

כאן זה ישוב יחיסת קטן והתנועה משורשת כבר הרבה זמן ודי עמוק, ככה שגם ילדים שמצטרפים לישוב באים לעיתים. אם תפסר איך זה אצלך אולי נוכל לעזור בכיף.....

יונתן511

New member
טל צוראל!!!! קשה לך להגיב!!!

זה קשה....לא שאני ממש מבין גדול....אבל לבנות נוער חזק לוקח שנים... יותר קל שכמתחילים מההתחלה כלומר מהקמת הישוב זה יותר קל מאשר באמצע.....עצות טובות ולא עידודים קח מטל.....

אז ככה.....

קצת קשה לענות על שאלות כאלה פה בפורום. לי זה לקח למעלה מ 3 שנים בישוב לבנות את מה שיש עכשיו וגם כעת יש הרבה מה לשפר. אני אשמח לענות על כל שאלה ולעזור עד כמה שאפשר אם תיתן לי כמה שיותר פרטים על הישוב (גודל, אוכלוסייה, מה יש כיום, כמות בני נוער, תנועת נוער, בתי ספר, מערכת חינוך בלתי פורמאלית בישוב וכו'). רק לאחר שתהיה לי תמונה כוללת אני אולי אוכל לעזור. בכל אופן אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני למספר שנמצא באתר הישוב (יש קישור מהפורום) ואני אשמח לעזור.

עווומר

New member
לדעתי...

בואו לא נשחק אותה מושלמים... גם אצלנו לא ה-י-ה חסר וונדליזם... וגם אצלנו יש עישון... אבל ברגע שטל מצא את הנושאים שמעניינים אותנו הוא קיבל את תשומת הלב שלנו... אם זה לקחת אותנו לבאולינג סתם ליום כיף בלי לנסות להעביר לנו משו ובלי לתת לנו אפשרות להרוס לו שום דבר... כי באולינג זה רק הכיף שלנו.... או כל אטרקציה אחרת... אחרי שתקבל את התשומת לב של הנוער ואת ההערכה מצב הנוער לא תהיה לך בעיה לארגן שום דבר, כל עוד זה בטווח העניין של הנוער. בנוסף, אצלנו בהר אדר לנוער יש תפקידים שמראים לנו כמה טל סומך עלינו ומוכן לתת לנו אחריות ... זה קצת כמו ילדים קטנים שמפריעים, וברגע שאתה נותן להם להיות אחראים על משהו הם פתאום מתרכזים נורא בתפקיד שלהם (אפשר לנסות). חוץ מזה שלגעתי עדיף פחות להתעמק בנוער ויותר לשים דגש על הקטנים יותר... שכאשר יגדלו ימשיכו להוות חלק מהיישוב...

למעלה