קוראת אותכם ...

קוראת אותכם ...

ומנסה ללמוד מכן על ההתמודדויות שלכן בנושאים שמעלים פה בפורום עדיין מנסה להסתגל, להתרגל, לחיים החדשים שלנו כל מה שקשור לבית, עבודה והילדים עצמם לחיים החדשים שלנו לומדת להתמודד עם הלבד (אפילו שהייתי מאד רגילה אליו) יודעת שכל פעם שכואב לי משהו בפנים פונה אליכם לתמיכה לעצה אני אינני מסוגלת לתת לכן כרגע את מה שאני מקבלת מכן אך הייתי רוצה לשאול שאלה שבטח כמה מכן כבר עברתם וכאבתם ואולי בכלל זה לא הפריעה... איך מתמודדים כשהאקס אחרי תקופה כה קצרה מהגירושין כבר יש לו בת זוג או אולי היא היתה עוד לפני ועכשיו זה בסדר?

ואני אומרת

כמה טוב שאנחנו כאן גם אם היום את מרגישה פחות תורמת בטוחה שעם הזמן זה ישתנה וגם לך יהיה מה לתת אז תרגישי בנח
בעניין השאלה מיקי ת'אמת? אין לי תשובה כשאני החלטתי להתגרש כבר הייתי כל כך בשלה והוא שניסה להתגרות בי עם כל מיני חברות חדשות ממש לא הצליח להזיז לי להפך זה אפילו גרם לי לזלזל בו (מצד אחד אתה לא רוצה להתגרש ומצד שני מפלרטט כדי שאקנא
) ובכל זאת אנסה לומר לך שהדרך הטובה ביותר לדעתי היא להשלים עם הפרדה, להשלים שנגמר ולהתחיל לצעוד קדימה זה לא קל , בטוח אבל חייבים לא? חושבת שודאי מחר יהיו כאן אולי "חכמים" יותר ממני שידעו לתת לך עצה ועד אז
גדול ממני

כשהאקס שלי התחתן

אחרי שנה שחיזר אחרי ורצה לחזור הרגשתי שחתכו אצלי בבשר החי

רות 2

New member
איך מתמודדים.....

מאופו באה השאלה הזו .... "איך מתמודדים כשי האקס כבר יש לו בת זוג אחרי תקופה קצרה". יש לך עדין רגשות אליו.... ?? בסך הכל את צריכה לקחת הדברים בפרופורציה נכונה ... אז נכון!.. שזה איך שהוא גורם לחדד את תחושת הבדידות , ואת תחושת הרצון להיות נאהבת.... וזה כואב ...לפחות בתקופה הראשונה ... ובעינין הפרופורציות.. רות היתה מכניסה לכאן בכוונה קצת ציניות משעשעת .... " -או יופי שמישהי אחרת תוכל אותה קצת. "-הוא ניכנס מיד למערכת כי הוא בורח מהתמודדות אבל אני לא אני מתמודדת עם הלבד אפילו לומדת להנות ממנו.. "- מותק סתכלי במראה!!חייכי אליך ....לא חסר לך כלום את רק צריכה לצאת יותר להכיר ולהתחכך יותר בחברה.... -אל תתני לביקור של גברת "רחמים עצמיים" להאריך בימי הביקור ... -עשית את הבחירה שלך לוקח זמן להסתגל להתרגל אבל בסופו של דבר מסתגלים מתרגלים .... בתנאי יקירתי!!!! וזה שלא עוסקים בחייו שלו ... רק בשלך!!!! עכשיו לכי למראה שוב חייכי אל עצמך ואימרי לעצמך " יש משהו בדבריה של רות המלעונה הזו... ואני הולכת לפרגן לעצמי בבילויים ,בביסיטר,חינוך ילדי, להקדיש זמן גם להורים (אם ישנם) ולמשפחה לעבודה .. אני אפילו אעז בעתיד שוב להתאהב באהבה.... יש לי מה לתת ואני יודעת שאקבל בחזרה!!!!!!" (רות שולחת לך חיזוק כי היא יודעת שבפנים אצלך יושבת לה אישה שיודעת שהיא עשתה את הבחירה הנכונה ......)

s h o o s h a

New member
סיפור אישי

מיקי, לא יודעת לתת לך תשובה גורפת אבל יכולה לשתף אותך במה שקרה אצלי (מניחה שיהיו עוד כמה שיזדהו עם הדברים והם יקָראו להם מוכרים, ואולי לא) האקס שלי, כשבועיים לאחר שנפרדנו (עוד בטרם התגרשנו) כבר היה "מחובר" למישהי ואחרי שבועיים נוספים הם עברו להתגורר יחד. ולא, לא היתה זו מישהו מעברו (בדוק, ואל תגידו שאני נאיבית-לא בענין זה לפחות) לשאלתי למה (שבאה הרבה יותר מאוחר, כשהיחסים בינינו השתפרו) ענה לי בפשטות גמורה : "לא יכולתי לסבול את הלבד, הייתי צריך מישהי שתהיה נוכחת ותמלא את החלל שיצרת אצלי בחיים" אגב, זה החזיק מעמד זמן קצר מאד. אז אם זה כך אצל כל הגברים? אין לי שמץ כל הגברים אינם תחת עיני הפקוחה
עניתי לך ולו במעט? מקווה שכן ובכל מקרה, תחיי את חייך, אל תציצי לאלו שלו והיי שמחה ומאושרת בחלקך

ולי זה רק עזר....

היות ועבדנו יחד בעסק המשותף והאקס החליט "לפטר" אותי שבוע לפני הגט,ולקח לו מישהי אחרת,צעירה,חתיכה,מדהימה,ואפילו נחמדה,שתמיד העריצה אותו (היתה לקוחה שלנו),ולשאלותי על סמך מה קיבל אותה לעבודה,ענה בארס- "על סמך איך שהיא נראית..."-עורר בי בתחילה כזה זעם וכמובן המון קינאה...מה שבסופו של דבר עזר ועוזר לי היום במלחמה הנוראית שאנו נמצאים בה,ושעוד לפנינו בבתי המשפט.....אז שמחה לראות את ה"עובדה" הזו כמעט כל יום מול העיניים להזכיר לי עם איזה מנייאק אני מתמודדת,לא לרחם עליו,לא לוותר על מה שמגיע לי ועוד יותר- ממה אשמח מאד להיפטר סופית.

אפשר נקודה גברית??

גבר שנשאר לבד יחפש מיד מישהי ואפילו יתפשר בשאיפות שלו. כלומר אם ירצה אותה כך וכך הוא יוותר רק כדי לא להיות לבד ובעיקר מישהי לשכב איתה. כמובן שגם כשנפרדים יש זכרונות משקעים ותקוות וזה אופייני ומקובל צריך ללכת עם זה ולא נגד הזרם ולהילחם בלב ובשכל. הכל עניין של זמן. היום כבר לא מתים מאהבה.

אפשר ואפילו רצוי

הנקודה שהעלת היא אחת מהרבה נקודות והיא הנקודה שלך אך איני חושבת שזה כך אצל כולם באופן גורף אלה רק אצל אלו שבאמת לא יכולים לחשוב/לראות את עצמם לבד

נקודה גברית נוסםת

אני נשוי פעם שניה ואני זוכר את תקופת הגירושין כתקופה שבה רציתי להשלים את החסר, לפגוש ולכבוש מה שיותר. כשאת רואה את האקס עם מישהי אחרת, ואולי היא צעירה ויפה יותר, יש לך הרגשה שכאילו הוא עשה עיסקה טובה יותר בעצם הגירושין, הוא נמצא בחברת אישה אחרת בעוד שאת נמצאת לבד. בגלל שיש יותר נשים פנויות הרגשתי כמו דון ז'ואן אבל מהר מאוד ההרגשה הזו מתחלפת בריקנות ושוב מחפשים את האחת שאיתה אפשר ליצור קשר יציב ואמיתי.

../images/Emo39.gif

הידיעה שיש לאקס שלך מישהי אחרת... זה כואב...
אבל אין לך ולאף אחד מה לעשות בנדון.... אני מאמינה כשלך יהיה בן זוג ... הכאב שלו יהיה גדול יותר משלך היום. הם יותר רכושניים מהנשים בעניין... ובטח עם יש ילדים... אז גם זמנו יגיע ..מוקדם או מאוחר... (לא בנימה של נקמנות חלילה), זה רק עניין של זמן שהוא ירגיש בדיוק כמו שאת מרגישה היום אם לא יותר, אבל את תיהיי במקום אחר.. רגוע יותר.. טוב יותר... בעניין שלי - החברה של האקס שלי היא השכנה שלי מקומה רביעית.. והיא עוד לא הגיעה לגיל 20, הוא בן 34 והם ביחד כבר שלוש שנים... אנחנו גרושים שנה וחצי.... תחשבי כמה נוח לו מבחינה גאוגרפית
אז לעיתים כאמור אין מה לעשות ...זו הבחירה שלו... מה שאני יכולה לתת לך מכאן ועכשיו זה
ענק וחיזוקים
דנדנוש

*יערית

New member
הלוואי

ומעלי ירד ענן עם גשם.....
כ"כ רוצה שימצא כבר את האישה שתעשה אותו מאושר, כ"כ רוצה שיהייה לו קשר כי רק ע"י קשר עם אישה הוא משקיע יותר עם הילדים...כ"כ רוצה שמישהי תגאל אותו מייסוריו..ואני מקווה שאותה אחת תסדר איתי באותה מידה שהוא והבנזוג שלי מסתדרים
כלל לא היה מפריע לי..מהיום שהרגשתי שזהו זה ניגמר גם המעט שהיה...הוא מבחינתי יכל למצוא לו אחרת, כן הוא יצא והיו לו שתי מערכות יחסים רציניות{של כמה חודשים} וכ"כ שמחתי עבורו...והוא סיים את הקשר מסיבה אחת משותפת לשתיהן....רצו חתונה וילד משותף..והוא אינו מעוניין.. אז אני לא מרחמת עליו חלילה...רק רוצה שימשיך את חייו כפי שאני המשכתי את חיי! {כאן האקס שלי היה אומר ההפך...היא מצאה בן זוג יחסית מהר ואני עדיין מחפש את האחת עבורי}

spivak12

New member
על תורמים ונתרמים

ראשית יקירתי, ברצוני להזכיר לך כי גם כאשר אדם תורם הוא בעצם נתרם מעצם הנתינה והעזרה. אז אל תחושי אפילו לא לשניה בחוסר איזון. הכל מאוזן ונפלא. ואשר לאקס, הודי לאלוהים שהוא כבר אקס ולא בעל. אל תתני לרגשות קנאה להשתלט עלייך. איני מכירה אותך די, אך אני מניחה שבן זוגך לא היה בדיוק אדון מושלם.אחרת הרי לא היית היום במקום ובמצב הזה. אז מה אכפת לך שהיא קיבלה חבילה סוג ב' ועוד יד שניה? תני לחיוך ענק לעלות על שפתייך והשאירי אותו שם בקביעות.

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אם היו שואלים אותי לפני שנתיים "האם תתגרשי פעם מבעלך ?" היתי עונה לזה ששאל שהוא "משוגע", הייתי מאוהבת בו, המון שנים יחד ועדיין אהבתי אבל, רק אני אהבתי.. ויודעת ששם בפנים עדיין יש לי רגשות כלפיו, שלמה עם הצעד שעשיתי, עם כל האופטימיות שלי, עם כל הרצון להצליח, עם כל הרצון בעתיד לפגוש בן זוג , עדיין יכאב לי כשאראה אותו עם אחרת

למעלה