קוראי מעריב לנוער..

DreamS_HunteR

New member
קוראי מעריב לנוער..

ישנה כתבה על אבריל לוויןבגליון מס´ 06 של השבוע, בעמוד 68. אם אני אמצא את הכתבה באינטרנט אני אשים אותה כאן, כי אם אני אסרוק אותה לא תוכלו לקרוא שום דבר.

DreamS_HunteR

New member
והנה הכתבה: שם: שידורי הלווין

הכתבה: שם: אבריל לוויין נערה קנדית בת 17 שנשמעת כמו היורשת החוקית של אלניס מוריסט מה? גיל: 17 עיר: אונטריו, קנדה סגנון: רוק\גראנג´ מאז שבריטני ספירס כבשה את צמרות המצעדים בגיל 16, נערות בגיל הסיפור: במקום הראשון בכל רשימת שירים אפשרית הפכו לעניין נדוש. תיכון שמככבות שגם אבריל לוויין, הקנדית בת ה17-, נמצאת בימים אלה בצמרות אבל למרות להיט הבכורה שלה ,´´Complicated הקשר בינה לבין בריטני הוא המצעדים עם קלוש שאפשר להעלות על הדעת. "בניגוד אליה אני לא מוכרת סקס", הכי אבריל. "אני חושבת שזה עלוב וזול ויש לי הרבה יותר מה להגיד". אומרת הקריירה של אבריל פרצה כמו חלום. המוזיקה היתה תמיד בגדר תחביב שרה בתחרויות ובירידים שונים באזור מגוריה. היא צברה פופולריות כשאבריל מה שהצריך את הוריה למנות לה מנהלת כדי שהם עצמם לא יצטרכו במהירות, את הזמן בשינוע הילדה בת ה15- מהופעה להופעה. בשלב מסויים החלה לבזבז להופיע גם בניו יורק. באחת ההופעות צפה נציג של חברת התקליטים אבריל ´אריסטה´, חברת הבית של קליברים כמו פינק, וויטני יוסטון הגדולה הנציג התלהב מהנערה ולקח אותה לאודישן לפני הבוס הגדול, שמי וטי.אל.סי. הפגישה הוציא עט ונייר וביקש מאבריל שתחתום לו פה, פה ופה. ד בתום לוויין עזבה את בית הספר ועברה לניו יורק, מלווה באחיה הגדול אבריל שנשלח כדי לשמור עליה. "לא יכולתי לסרב להזדמנות הזאת, זה היה מארק החלום שלי", היא מספרת. אין צורך להתנצל, אנחנו מבינים אותך. Go): אבריל לוויין היתה מעורבת בכל תהליך הכתיבה של אלבום אלבום ´(´Let שלה, וגם ניגנה בו בגיטרה. היא השקיעה מדי יום שעות ארוכות הבכורה אם כי לפחות בתחילת הדרך ההשקעה לא נראתה משתלמת. "התחלתי בהקלטות, עם האנשים המוכשרים האלה", היא מספרת, "אבל אז הם החליטו שאני לעבוד מספיק מוכשרת כדי לכתוב בעצמי את השירים שלי ורצו להביא אנשים לא לא התכוונתי לוותר כי הייתי חייבת לכתוב את המוזיקה שלי שיכתבו בשבילי. השלב הבא היה סיכסוך גדול בין צוות ההפקה לאבריל, מה שגרם לשני בעצמי". להיפרד. באופן מפתיע החליטו בחברת התקליטים להמשיך ולהאמין הצדדים ושלחו אותה לעבוד עם צוות אחר בלוס אנג´לס. שם מצאה אבריל את בילדה קליף מאגנס. "ידעתי שמצאתי את הבחור בשבילי. היה בינינו קליק המפיק בעיקר בזכות העובדה שהוא הדריך אותי אבל נתן לי לעשות את מושלם, התוצאה היתה האלבום ,´´Let Go שממנו יצאו כל הצדדים מרוצים. העבודה" . "במהלך עשיית האלבום התבגרתי ככותבת", טוענת אבריל. "הלהיט לדוגמה, לא נכתב על מישהו מסויים. זה שיר על החיים ועל Complicated´´ איך שאנשים מזוייפים במערכות היחסים שלהם". עם הוצאתו של ,´´Complicated הפכה אבריל להצלחת ענק בן-לילה, הצלחה: כבר הגדירו אותה כ´יצוא המוזיקלי הגדול הבא´. במדינה שהנפיקה ובקנדה כמו אלניס מוריסט, בריאן אדאמס וסלין דיון - מדובר במחמאה לא כוכבים "ההצלחה זה מה שתמיד רציתי", אומרת אבריל על הפרסום שנפל עליה. קטנה. בעצמי וגם ציפיתי שזה יקרה. עכשיו הכי חשוב לי לא להתפשר "האמנתי שלי. להבהיר בצורה אמיתית איך אני מרגישה דרך הכתיבה שלי. לא בקריירה לי מה אחרים חושבים, ולא אתן לאף אחד להגיד לי איך להתלבש ובטח אכפת שלא מה לשיר". ואם אתם לא רואים את זה נורמלי, אפשר לקרוא את הכתבה באתר של מעריב לנוער.

4667

New member
רק חבל שהם טעו בעיר ובשם

זה לא אונטריו, זה נאפיני, וזה לא לוויין , זה לוין, כמו השם הישראלי

DreamS_HunteR

New member
טעות, טועים, טעו, נטעה,

בני אדם אנחנו

sk8ergirl

New member
סורי אבל אתה טעית...

זה כן אנטריו... נאפוני זה בתוך אנטריו, זה ליד קנדה. ואפשר לאיית את השם שלה איך שרוצים: לאבין- זה הכי נכון לווין לוין לאוין. כל אחד כותב איך שבא לו כי באנגלית זה ככה: Lavigne

למעלה