קוראים לי מיכל-

Phoebe again

New member
התוצאות שלי...

קלארק, וויטני (?!?), לאנה, פיט, לקס, ויקטוריה וקלואי. ומי זאת ויקטוריה?

KerenWelling

New member
אתם לא רואים סמולוויל או מה?!?!?!

ויקטוריה היא האקס של לקס (פפפפחחחחחחחחחחח.....האקס של לקס......). היא הבת של האויב הכי גדול (שניסה גם להפטר מהמפעל והחברה של משפ´ לותר) של ליונל לותר (אבא של לקס). לקס חשב שהיא רוצה לעזור לו להתנקם באבא שלו על כל מה שהוא עשה לו במהלך השנים (ובעיקר על זה שהוא שלח אותו לסמולוויל), ובסוף הוא גילה שהיא הבת של האויב שלהם והיא ניסתה להוציא מהמחשב של לקס את הססמא שלו למפעל ואת כל הדברים הסודיים של החברה (והמפעל). קלארק גילה את זה (ההוא ראה אותה "יושבת" על המחשב של לקס), והוא אמר ללקס... בקיצקץ...הם נפרדו והכל טוב ויפה!

Iris cream

New member
אוף!!! אני אמורה להיות קלואי!!!

אני *צרחה* *טאם טאם טאם* *בכי* *התייפחות* לנה
ואח"כ פיט
קלואי
לקס
קלארק
ויקטוריה
וויטני

Bolo

New member
אני לקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר! אני אהובי

אסף ע

New member
יווו אני דומה לאהובתי!!!

רשום שאני דומה לקלואי!!!!יששש אני מאושר!!!

talytal

New member
יש! יצאתי לקס!

כיף לי, כיף לי, כיף לי! זאת הפעם הראשונה שהתוצאות שלי בסקר מהסוג הזה בדיוק מתאימות לדמויות האהובות עליי: 1. לקס 2. קלואי 3. קלארק

ChocolateGirl

New member
אני אוהבת אותך מיכל!!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני הכי מתאימה להיות... לאנה
אחר כך... לקס
אחר כך... קלואי
אחר כך... קלארק
אחר כך... פיט (מזל שאני לא מתאימה להיות הוא)
אחר כך... ויקטוריהמזל שאני לא היא
ובסוף... וויטני יופי יאי

ChocolateGirl

New member
יש שם גם בנות גילמור!

הנה קישור להנאתכם!!! אני יודעת שזה לא קשור... אני מצטערת אם אתם כועסים אבל אני לא חושבת שזה נורא כל כך...

ChocolateGirl

New member
גם אני יצאתי רורי ../images/Emo9.gif

ואם חושבים על זה, אז באמת האופי שלה די דומה לשלי...

angel of Death

New member
מיכלק! ../images/Emo80.gif

שלום! מה שלומך? ברוכה הבאה לפורום נקווה שאת נשארת

ברודי

New member
זה לא ממש מעניין אבל...

יצאתי: לנה וויטני קלארק אגב- טוב שהשאלות לא ברורות,כזה קל להבין על מי הם מתכוונים.. בכל זאת מילאתי לגבי ולא לגבי דמות מסוימת כי אם הייתי עונה על זה- "כמו שקלארק היה עונה" בטוח הייתי יוצאת קלארק... (מממ...עכשיו אני אנסה)

mgirl

New member
אני לאנה!

~מרביצה לעצמי בכוח~ למה אני לאנה?? טוב, נראה לי שבמקום השני אני קלואי. לפחות זה.

אני קלארק!!

(טוב חסרים לי כמה מטרים לגבוה, ולפתח כמה איזורים בגוף, וכמובן לא להיות מהועלם הזה- ואז זה יהיה צודק- נראה לי....): #1 Clark #2 Lana (מה אני ברבי??????????? עזבו אכלתי פיצה ונראה לי שאמא שלי שמה בה אלכוהול). #3 Lex (*ממשש את הראש מהר*). #4 Pete (קצת קשה להביע דעת כי ממה שסיכמנו פה, לפיט אין ממש אופי- לפחות ממה שראיתי עד עכשיו..) #5 Whitney (פיכסה- מזל שהוא יצא בין המקומות הנמוכים). #6 Victoria (מהה? ממתי זאתי הפכה לדמות קבועה? ) #7 Chloe (טוב זה הגיוני כי אם אני אוישתי נהיה אותו הדבר אז היחסים בינינו לא יצליחו אף פעם).

למעלה