קוראים לו פיליפ.
טוב. הצלחתי לצאת מהבית בשעה שקבעתי לעצמי. נגמרה הקולה, אז הייתי צריך לעבור במכונה שבבניין. לחצתי על הקראנבריז. יצאו שניים. האם זה הולך לסמן המשכו של ערב מהמם? יצאתי, נסעתי שמח וטוב לב. בדרך, חסמו רחוב בשביל פסטיבל הגאווה. רחוב מאוד חשוב בדרך למועדון. הלכתי לאיבוד. האם זה הולך לסמן ערב אבוד? הגעתי. יש עוד רבע שעה לוודקה חינם. מותר לקחת שניים, ואח"כ לחזור לתור. שני סקרו דרייבר, חזרה לתור, עוד שניים. אמרתי שלום לכריס, אמרתי שלום לקייל, הכיר לי את החברים שלו. עברה חצי שעה, המקום עמוס בצורה חסרת תקדים ועוד בשעה מוקדמת. אין סיכוי שאני אראה את הבחור משוויץ שאני כל כך רוצה... נתקלתי בשוויץ.
איבד את החברים שלו. עכשיו זוכרים שאמרתי שאני לא זוכר את השם שלו? מה כבר יש לא לזכור? הבחור מהחלק הצרפתי של שוויץ, אז איך יקראו לו אם לא פיליפ? הלכנו לשתות (בלו מוטורסייקל). מצאנו חלק מהחברים. "אה, אתה מישראל? שלום, שלום, תלמד אותנו קללות". לימדתי (מורה או לא?). בין החברים הייתה כמובן בחורה. קוראים לה מאי. אופס, סינת´יה. אבל היא הגרסה האמריקאית והבלונדינית למאי. עוד בלו מוטורסייקל. הלכנו לרקוד, הסתובבנו, הלכנו, דיברנו, רקדנו שוב. פתאום באה השאלה הבאה - "יצא לאחרונה לעפרה חזה דיסק חדש?" מסתבר שהבחור גדל על עפרה חזה "היא הייתה מספר אחד בשוויץ פעם". הוא היה בהלם מעובדת היותה ז"ל. הוא לא נרגע מזה. דיברנו קצת על אירוויזיונים (לא התאפקתי), קצת על המזרח התיכון (תהייה שוויצרי ונטראלי כמו שרק אתם יכולים"), קצת על הומואים (מושג מטופש ושמו "גאווה"), וקצת על החיים. משום מה הייתי בטוח שהוא בן 23. אז הוא בן 28, שלאט לאט אני מגלה איזה גיל מהמם זה. "טוב, אני עייף, אני הולך הבייתה, אבל בוא נחליף טלפונים ותתקשר אלי". החלפנו, החלטתי שגם אני הולך. הצעתי טרמפ. קיבל. ועכשיו, עייף מאוד (3 שעות שינה) אך מרוצה עוד יותר, אני הולך לעבוד. מבט ב-21:00. שבוע טוב!
טוב. הצלחתי לצאת מהבית בשעה שקבעתי לעצמי. נגמרה הקולה, אז הייתי צריך לעבור במכונה שבבניין. לחצתי על הקראנבריז. יצאו שניים. האם זה הולך לסמן המשכו של ערב מהמם? יצאתי, נסעתי שמח וטוב לב. בדרך, חסמו רחוב בשביל פסטיבל הגאווה. רחוב מאוד חשוב בדרך למועדון. הלכתי לאיבוד. האם זה הולך לסמן ערב אבוד? הגעתי. יש עוד רבע שעה לוודקה חינם. מותר לקחת שניים, ואח"כ לחזור לתור. שני סקרו דרייבר, חזרה לתור, עוד שניים. אמרתי שלום לכריס, אמרתי שלום לקייל, הכיר לי את החברים שלו. עברה חצי שעה, המקום עמוס בצורה חסרת תקדים ועוד בשעה מוקדמת. אין סיכוי שאני אראה את הבחור משוויץ שאני כל כך רוצה... נתקלתי בשוויץ.