קוראים לו בני

Haim raveh

New member
הוא יפה....

הוא נחמד וסימפטי. אבל מה הוא ? עורב שחור , יונה , או תרנגול ? אם לא יודעים אפשר לעשות Test flight . עולים עם מצנח רחיפה [ כמובן כשיגדל מעט ] לוקחים אותו איתנו ומשחררים באוויר . אם הוא ציפור הוא יעוף מעט ויגיע בשלום לקרקע . אם הוא תרנגול מצבו יהיה עגום ואנחנו נדע מה טיבו .

טיסת גובה ראשונה!

הבוקר, בשעה טובה. נחיתה קשה אבל הכל בסדר. והרבה נחת - בפעם הראשונה טיסה יזומה אל כתפי!. כנראה שהיה מאד רעב. בקרוב קרוס ראשון!. עד אז,איתנו בממ"ד.

בשעה טובה. בני סיים טיסות חניכה.

בני כבר אוכל בעצמו (גרגירי חיטה שאנו מפזרים במרפסת). ממריא יזום מרצפת המרפסת ונוחת על הגג, ומשם חוזר עצמאית לביתו. נשאר לו רק ללמוד לשרוד חתולים. תוך ימים ספורים יצא לדרכו החדשה. לא ברור איך ישתלב בלהקת היונים שבוושינגטוניה. משבוע הבא אנחנו בחו"ל, וספק אם נזכה לראותו שנית. האמת, אני מתרגש... ------------------------------------------------- הגוזלים שלי עזבו את הקן פרשו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר. תמיד ידעתי שיבוא היום שבו צריך להיפרד אבל עכשיו זה ככה בא לי פתאום אז מה הפלא שאני קצת דואג. ....

natyh

New member
שמשון

אולי כדאי למסור אותו או לדאוג למישהו שיבוא להאכיל אותו פעם ביום ? יונה שגדלה בביית נדרשת לזמן התאקלמות ארוך יותר מיונה שגדלה בחוץ.

למעלה