קוראים לה ERIN

Nalliss

New member
קוראים לה ERIN

שמן על קרטון ביצוע. קטילות בבקשה. מציירת, נאליס.

Eran911

New member
אין מה לקטול, אני אהבתי... ../images/Emo8.gif

גם את הטכניקה וגם את הפנים של Erin (איזה פצצה
).

DrorCh

New member
הדמות נראית מאוד שטוחה

יותר מידי דו מימדית הפנים יותר מידי שטוחות ונראות כאילו נמצאות במרחב אחד שטוח והחיבור לצוואר לא כל כך טוב יש קונטור חזק מידי כאילו סימנת גבול הרישום אבל יוצא מן הכלל אני לא ראיתי עבודות אחרות שלך אבל עושה רושם שדווקא הרישום שלך יותר איכותי מהצביעה נ.ב השפתיים מהממות

SC

New member
אין מה לקטול אבל יש לומר

שמקרוב העבודה נראית לא טובה אולם ממרחק היא נראית דווקא טובה וגם יפה. בניגוד לידידי כאן למעלה אני לא חושב שיש תוחם תחת הסנטר אלא צל שאמור להיות שם אבל נכון לומר שאין קווים חדים וצריך לעשות שם מעבר בין הצבעים, הסנטר מעוגל ככלות הכל. בסה"כ ERIN היא עבודה יפה. שולי

Nalliss

New member
ליומולדת

העבודה על קרטון ביצוע קשה והורסת את המכחולים. ארין היא אחד מתוך ארבעה ציורים כאלו שקישטו ברכה לאמי ליום הולדתה. יש לי עבודות רציניות יותר אך הגדולות מדי לסורק. וכן, הרישום שלי יותר טוב מהצביעה, בד"כ. תודה לכולם, נאליס.

SC

New member
אני דווקא אהבתי יותר את העבודה בשמן

DrorCh

New member
אני מקווה שאת כבר לא משתמשת בטכניקה

של מריחות. טוב אני מודה שגם אני עד כיתה יב מרחתי את העפרונות כדי להגיע לגוונים והצללות ובגלל זה גם לי יש בצביעה בגוונים ובהצללות וסתם הוספתי קריקטורה של ילדה חמודה שציירתי

אני קיבלתי תחושה

כאילו בשלב של הפנים קיבלת פחד, השיער עשוי במשיכות גדולו וחופשיות, ממש אמיצות ואילו הפנים, נופלות בטכניקה, כאילו פחדת לאבדת את תווי הפנים תול כדי צביעה, חבל כי הכוח שמשודר מהשיער לא משודר מהפנים, בכל מקרה גם אני מצטרפת למריעים על הרישום, הפנים יפהפיות, היה מקום לעבוד יותר בחופשיות עליהן. ברכות. תביאי עוד. אפרת

moti80

New member
וואי, ככה אני נראה כשאני קם בבוקר..

אהבתי את המשיכות, יש לי ידידה טובה שמציירת ככה..מזכיר לי טובות...

למעלה