קוראים יקרים....

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
קוראים יקרים....

לאחר רצוני העז לכבד את השיעמום של החופש בקריאה חוזרת של כבשן הנשמה, ולאחר מכן את הספר הארי פוטר ה-1 והשלישי, שמתי לב שצורות הכתיבה נורא מזכירות אחת את השניה לעיתים קרובות... בעבר קראתי את כבשן הנשמה, אם הזמן נהפך הספר אצלי לאחד מסיפרי מפתח, לא רק ברומח אלא בעולם הפנטזיה הספרותי כולו, שלצידו עומדים ספרים אחרים רמי מעלה נוספים. והארי פוטר לעומתו היה ספר שפשוט נחשב אצלי ליום קריאה מהנה ביותר, בפעם הראשונה זה כמו אורגזמה במובן מסויים, או הפעם ראשונה שאתה מקיים יחסי מין, אך קריאה של הספרים בתקופה קצרה לא רק הראתה לי את הדמיון בסגנון הכתיבה אלא את גודל הדמיון, במיוחד אחרי 20 ספרים של מחזור כישור הזמן... משהו נוסף שם לב?? מישהו נוסף רואה את זה ככה??, אולי זה רק צורת הקריאה שלי, כי אחרי הכל הקורא הוא הדבר הכי חשוב, רמת העינייין שלו ואיך שהוא רואהאת הסיפור.... אני אשמח לתגובות...

nedisrael

New member
איך אצה בכלל מסוגל להשוות

הארי פוטר למין?!
ברור שמין זה יותר שווה, אפילו יותר משאוש"ק!

Miss Pigmelion

New member
אני לא מתחסדת אבל|ואקום|

תיאורים שילדה בת 13 דוחפת אצבעות של גבר שאיתו היא מתחתנת לתוך איבר מינה זה קצת אהמ אהמ..

בלין

New member
זאת הייתה הנקודה שלי

יש כאן ספויילר קטן ולא מזיק ולסופת החרבות שאתה יכולה להרשות לעצמך, באיזה פרק דאני מרגישה חרמנית בטרוף, מתחילה לאונן כמו מטורפת, ואז אירי, השפחה שלה באה אליה והן עושות את זה לסבי.

בלין

New member
קראת את הקטע?

יש לעשות ביד, ויש לעשות ביד בסגנון מרטין.

בלין

New member
גם אני

כל מי שיש לו זין אוהב. וזה לא שלא נהנתי מהסצנה הזאת, זה פשוט נראה לי מיותר. בשביל פורנו יש לי אינטרנט. אני לא קונה בשביל זה ספרים בשומנים שקל.

Time & Death

New member
והיה לנו דיון על זה באחד השרשורים

בדף הקודם... אני אמרתי שהקטע תקוע, נד אמר שלא, וזה התפתח לדיון שלם שלא היה ממש קשור, הנה... מצאתי לך את זה, זה בהמשך השרשור למטה. והככלה לגבי סרטים כחולים עם "כל מי שיש לו זין אוהב", לא נכונה. יש לי הרבה ידידים שחושבים שסרטים כחולים זה חרא של דבר, ולא, הם לא הומואים. (אם כי גם הידידים ההומואים שלי חושבים שזה חרא של דבר) סרטים כחולים הם אחד הדברים הכי לא מציאותי בעולם, למה לכל הרוחות אתם אוהבים לראות את זה? במיוחד בהתחשב בכך שבמציאות זה לא כל כך יפה ומתוזמן כמו שזה שם(אבל הרבה יותר כיף
). אגב, סתם לידע כללי, קראת את שבט דב המערות ונספחיו...?

בלין

New member
לא. יש לנו את הספר

בספריה, אבל לא קראתי. ותאמיני לי, כולם מכחישים, אבל כולם אוהבים לראות את זה. את רוצה הסבר ביולוגי לתופעה?

Time & Death

New member
חחחח...

אני מכירה את ההסבר הביולוגי. אני נהנת מההסבר הביולוגי כבר מספיק זמן
ואני לא אוהבת את זה, ונהנת מסקס. יש בנים שלא אוהבים, בדיוק כמו שיש בנות שלא אוהבות. ותקרא את שבט דב המערות, אתה תהנה ממנו אם אתה אוהב תאורי סקס מאד מפורטים (אחד הקטעים הוא בעורך של בערך שמונה עמודים).

nedisrael

New member
אוקיי, בלי להכליל,

אבל רוב הבנים אוהבים סרטים כחולים. יש גם בנות שאוהבות, אבל הרבה לא אוהבות. אני דווקא לא חושב שלהומואים יש בעיה מיוחדת עם סרטים כחולים. למה לדעתך הם כל כך לא מציאותיים? גודל הכלים או יופי הבנות הוא אולי לא דבר שמוצאים כל יום, אבל זה פנטסיה. רומח הדרקון זה דבר לא מציאותי לחלוטין, למה את אוהבת לקרוא אותם? אנשים לא אוהבים *רק* דברים מציאותיים, להיפך, אנשים נהנים לצפות\לקרוא פנטזיות.

Time & Death

New member
כן...

אבל תחשוב על ילד בן 13, כשהוא רואה סרט כחול הוא מתחיל לפתח ציפיות, וזה ממש רע, כי המציאות היא לא ממש דומה לסרט הכחול החביב, הנקי, המסודר והיפה למדיי. המציאות היא יותר מלוכלכת, מבולגנת ולא ממש נעימה לצפיה, אבל היא הרבה הרבה יותר מהנה.

nedisrael

New member
אז הוא לא אמור לפתח ציפיות כאלה.

שידבר עם אבא שלו או משהו.
מעולם לא היו לי ציפיות שסקס אמיתי יהיה כמו בסרט כחול, ובאמת הסקס לא היה כך. זה לא אומר שהתאכזבתי ולא אומר שציפיתי ליותר. להיפך, סרט כחול מראה את המין כדבר יותר מדי פשוט בניגוד למין במציאות, זה לא רק איברי מין.

Time & Death

New member
מישהו אי-פעם טען

שאלו רק אברי מין...? בוא, אני אנסח את זה מחדש: הבעיה בסרטים כחולים, חוץ מזה שהם ממש ממש ממש לא מציאותיים זה שהם נותנים לילד רעיונות... לי אישית אין בעיה עם רעיונות, באמת שלא, אבל כשזה מגיע לרמה של להתחיל להשתמש ברעיונות האלו זה נהיה בעייתי. אתה מבין, אילתורים לפי מה שראית בסרט כחול הם לא דבר נחמד, ויש בנים שפשוט לא קולטים את זה. ואז זה מתחיל לכאוב ולהיות מגעיל משהו. אז בוא רק נגיד שיש לי בעיה אישית עם סרטים כחולים בגלל איזה אילתור של האקס שלי בנוגע למשהו שהוא ראה שם פעם. וממתי הם מראים את הסקס כדבר פשוט מדי...?

nedisrael

New member
מבחינה רגשית פשוט.

בכל מקרה, לקבל רעיונות מסרטים כחולים יכול להיות גם נחמד לבחורה
בכל מקרה, אז היית צריכה לבעוט לאקס שלך במקום רגיש..

Time & Death

New member
תאמין לי...

עשיתי לו משהו ממש כואב, עד היום אני לא מבינה איך בכלל התעללתי בו ככה. מסכן... ואני שואבת את הרעיונות שלי מדברים אחרים, והפרטנרים שלי נהנים גם בלי הסרטים הכחולים... אבל אחרי הכל, אני בנאדם מאד פתוח כשזה נוגע לסקס

למעלה