קוקס וג'ון דוריאן

RoieL

New member
קוקס וג'ון דוריאן

כמה פעמים קוקס קרא ל- JD בשם האמיתי שלו? (לא ניובי או שמות של בנות) אני זוכר את מיי פינאלי ומיי פאלן איידול. יש עוד?

steelwater

New member
המממ

אני לא זוכרת עכשיו יותר מידי אבל הוא באמת קראה לו ככה ב-My Fallen Idol וב- My Final. חוץ מזה יש פרק בעונה השנייה נראה לי, שג'ידי ואליוט ביחד והם רבים ודר' קוקס אומר לג'ידי שהוא מטומתם כי תמיד צריך לקחת את הצד של החברה, גם אם לא מסכימים איתה. מישומה דר' קוקס קורא לו ג'ידי וכאילו אף אחד לא מתייחס לזה, וזה תמיד היה לי ממש מוזר. יש את הפרק הראשון My First Day שבו דר' קוקס קורא לג'ידי בשמו בסוף הפרק כשג'ידי סוף סוף מעז לחתוך בעצמו מטופל שלו. הא, קטע קלאסי...
וגם בפרק שדר' קוקס נותן הערכה לג'ידי והוא לא סתם קורא לו בשמו, אלה בשמו המילה, ג'ון דוריאן ולא ג'ידי.

ראיתי היום פרק

לא יודע איך קוראים לו, אני חושב שהוא מהעונה החמישית (גם לא בטוח). יכול מאוד להיות שציינתם אותו לעיל. הוא שודר היום ב"יס" בשידור חוזר, זה הפרק ששלושה מטופלים של ד"ר קוקס נפטרים והוא במשבר, לא מדבר עם אף אחד ורק שותה. אחרי שכולם באים לדבר איתו, ג'יי.די מגיע ומדבר איתו, ולאחר מכן, בסוף הפרק בפאב, קוקס פונה אליו בשם שלו. בכל אופן, רק רציתי להגיד שמה שג'יי.די אומר לד"ר קוקס זה באמת קטע יפה, ממש נוגע ללב. אין הרבה כאלה בטלויזיה

steelwater

New member
פרק מצוין

קוראים לו My Fallen Idol ובאמת הזכרנו אותו. הקטע שג'ידי מדבר עם דר' קוקס הוא בהחלט קטע מדהים, וזה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה לדעתי. לפניו יש את My Lunch שגם הוא מעולה ושם מתחיל כל הסיפור של המטופלים וזה.

יש פרקים בעונה הראשונה

כשעות חשבו לעשות את קוקס משוגע... הוא קרא לו ג'ון בפרק 23 בעונה הראשונה ויש עו מהעונ הראשונה והשנייה אין לי פשוט כוח לחפש...

‫יש פרקים בעונה הראשונה תיקון...

כשעדת חשבו לעשות את קוקס משוגע... הוא קרא לו ג'ון בפרק 23 בעונה הראשונה ויש עדו מהעונה הראשונה והשנייה אין לי פשוט כוח לחפש...

למעלה