קוקסנליות :

DarlingAdam

New member
רציתי לעשות סקר,

אבל היה קשה לי לנסח את השאלות, אז אולי שאלה פתוחה תתאים יותר: מי רוצה לעשות הגבלת "גיל" על תמונות? כלומר, יש תמונות שהן פורנו ברור, ישנן שהן רגועות יותר (בחורה בתחתונים לדוגמה), וכו' וגו'. האם צריכות להיות הגבלות ואם כן מה הן. למה בחורה ממשיכה לפרסם פה תמונות כשברור שהן לא מהוות עניין לפורום אני לא יודע, אבל זה כבר עניין אחר שלי לא צריכה להיות נגיעה בו. מה המטרה המוסווית שלה זה גם, לצערי, לא מענייני - היא לא מפרסמת שירותי זנות במוצהר, מה אני יכול לעשות :)

אבא גאה

New member
האמת? תמונות מאוד יפות

היא גם מצטלמת היטב וגם מאוד מוכשר הצלם... אכן קצת עצוב לי לראות את זה, זנות בטוח לא עושה טוב לנפש. מקווה שתצליח לרכוש לעצמה מקצוע שיוכל לקיים אותה בעתיד כשכבר לא נראים ככה.

אבא גאה

New member
אנה את כבר רוטטת? ../images/Emo11.gif

תראי, אני מבין את מה שאת אומרת, ואני חושב שהחברה אשמה בכך ובעיקר הגברים, שיש נשים שמנוצלות מינית, אם בתעשיית הפורנו או הזנות. יחד עם זאת, אני לא חושב שמור ויטל למשל היא מישהי שבעל כורחה ירדה לזנות, היא מוכשרת מאוד, משווקת את עצמה ברמה, יש סביבה אוסף של חברים מוכשרים (צלמים ומעצבים) ואני בטוח שבעיניה היא "מנצחת" על המפעל ביד רמה ובזרוע נטויה. אין לי ספק שתוכל לעשות הרבה דברים אחרים אם תרצה. אין לי ספק? אני בעצם לא כ"כ בטוח, לא יודע עד כמה קל לטראנסים למצוא עבודה. כמי שניהל קבלה בבית מלון אני יודע שלא היו מאשרים לי להעסיק טרנסית (יעני "שרואים אליה") בקבלה למשל. לא יודע מה אפשרויות העבודה המוצעות. יערה למשל כבר היתה מבוססת מאוד בתחומה לפני השינוי, אבל מה עושה נערה צעירה בכדי למצוא עבודה?

DrSnoop

New member
לדעתי

צריכה להיות שאלה ברורה וישירה לגבי מטרת הפירסום התמונות עם מתן הגבלה של יום יומיים לתשובה. כמובן שכל שרשור "מתעניין" לגבי אפשרויות "עסקיות" צריך להמחק, לפחות לטעמי, אבל לדעתי גם ע"פ חוקי הפורום.

כשהתחלתי לעשות דראג

ממש התלהבתי מתמונות שלי. ורציתי להראות לכולם. זה היה אפילו קצת מוגזם. טוב, כשחושבים על זה, אני עדיין מתלהב מתמונות שלי בדראג בצורה מוגזמת! אולי זה המקרה.

אבא גאה

New member
לא זוכר שראיתי כאן תמונות של

פורנו ממש. ולדעתי אין מה להגביל, זה לא עולה לנו כסף וסה"כ אני אוהב תמונות..... כמנהל פורום אני משתדל שלא למחוק כמעט אף פעם - רק אם נכתבה הודעה שמטרתה לפגוע, להעליב ולעשות אאוטינג אז אני מוחק.... פורום מורכב ממכלול, חלק שמים תמונות וחלק עדיין לא פתחו ניק

הסברת יפה

אבל - אני אישית נמנעת מגנות זנות או זונות , לא בגלל שזה המקצוע העתיק ביותר וגם לפעמים יפה ולפעמים מסתיר אסונות בעוד מטר , אני נמנעת מלגנות זנות או זונות כי במשך החיים פגשתי ביניהם נשים מקסימות והופתעתי מאוד ומאז אני עושה להן כבוד אבל עדיין לא מוותרת לאמץ אפילו אחת במציאת חיים בטוחים יותר ורחוקים מסכנה שממתינה בפתח כל דלת אם היא תרצה לצאת ולמצוא או ללמוד מקצוע אחר במסגרת טיפולת ותומכת ? היא או כל אחת אחרת יכולות לפנות אלי כאן כל הזמן

DrSnoop

New member
בלי להכנס בכלל לדיון בזנות

הקישורים שהיא נותנת הם חד משמעיים. לדעתי גם התמונות, אבל זו כבר באמת דעתי האישית. אשמח לשמוע על מור כאדם, לראות אותה בקבוצה שלנו וכו', אבל נראה לי שאת השרשור המפרסם "שרותי" זנות בניגוד לחוקי הפורום צריך למחוק.

barak001

New member
לגבי עניין

אני לא חושב שזה ברור שהן לא מהוות עניין לפורום. להפך, לדעתי תמונות נוטות לעורר יותר עניין, במיוחד של טרנסג'נדרים\ות. לדעתי לא צריכה להיות הגבלה על תמונות כאלה (על תמונות סקס אולי)

לאבא הגאה../images/Emo14.gif

((( צר לי אבל חייבת להגיד לגבי הכינו שלך שהוא מזכיר לי את אבא שלי כל הזמן - הוא גרם לי לשנוא אותו - ובשביל שלא להזכר בו אז אני מרשה לעצמי לפנות אליך בכינוי הזה
))) ולעניינינו :- במקרה של נשים רבות כמו מור ולא משנה המיגדר , יש בעיה רצינית מאוד לדעתי והיא :- שמפחיד אותן לעזוב את המקום שהן נמצאות בו ולהתחבר לחברה כי כאן יש להן מין הרגשה שזה המקום האידיאלי והבטוח שאין בו דחייה ולרוב יש הערצה וכבוד שלא נמצאים בחיים רגילים ובנוסף לזה יש קצת כסף בתוך שעה שלא צריך לסבול בורות ובריונות והשפלות של מעסיקים , ובנוסף לא מובטח לה לעבוד בהייטק או פקידת קבלה אבל אם היא תהיה סדרנית סחורה בסופר היא תרגיש פראיירית כי ירוצצו אותה כל השמונה שעות ואוי ואבוי לה אם היא תרצה לעשן סיגריה לחמש דקות . הביטחון הנפשי איננו קיים בכל מקום עבודה והיא לא תסכים עם כל הכסף של העולם להיות אחת כזאת (( פראיירית )) ולפי זה אפשר לבוא לקראת מור בקטע הזה אבל דבר אחד שמפחיד אותי שהיא יכולה להיפגש עם עבריינים או סוחרי סמים שהם אלימים או חבר ששומר עליה אבל הוא אוכל לה את כל הכסף שלה . רק שלפתי קצת ממאגר הסיפורים שקראתי או שמעתי . אני אדבר על עצמי שאם הייתי נולדת מההתחלה כנקבה - אני בטוחה שאני הייתי זונת צמרת אחרי שאני אצא מתל ברוך ומכל הניצול והסכנות שם כי אין שום דאגה ממשלתית טיפולית ומבטיחה בלי להריץ אותי כל יום מחדש להיפגש עם עובדות סוציאליות לרוב הן מטרטרות בכוונה בנוסף שהן חלאות כאלה שאפשר למצוא רק אחת מתוך מאה שהיא בנאדם עם לב וגם אין סיכוי שהמדינה תדאג לי באמת בלי להשפיל אותי - אבל אני בטוחה שאני הייתי מזמן זונת צמרת מפורסמת ומכובדת . מה רע אם הייתי נולדת מההתחלה נקבה ?

DarlingAdam

New member
לא זכור לי

ששמת המון תמונות שלך, או שאתה שם עכשיו (וחבל). ובעיקר לא זכורים לי שרשורים חוזרים ונשנים של תמונות שנויות במחלוקת (כך נראה) ללא תגובה...

אבא גאה

New member
יצא שהבנת שאני מגנה?

מי אני ומה אני מבין במה עובר על כל אדם ואדמת בנפש ומה גורם לאחד להיות עורך דין ולשני אופה? אני לא מגנה שום דבר (שאין בו בכדי לפגוע) ויחד עם זאת אמרתי שזה בטח עושה לא טוב לנפש ואני מאחל לה ולכל מי שעוסק בזה שימצאו עבודה יותר מאתגרת, מהנה, שתוכל לקיים אותם באור.

אבא גאה

New member
אני לא לגמרי מבין את מה שאת אומרת

את חושבת שאם היית נולדת נקבה מההתחלה אז היית היום זונת צמרת? למה? ואם מותר לי לשאול - מה את עושה היום? מה היית רוצה לעשות? מה מונע ממך לעשות את מה שאת באמת רוצה?

../images/Emo141.gif בין תל ברוך לצמרת ../images/Emo47.gif

לחברי כנסת ולשרים יש זונות צמרת - אבל בעיני הצמרת עצמם הם זונות - ולפי המשוואה הזאת אני מעריכה את הזונה עצמה שהיא קורעת את התחת למען אחרים אבל הצמרת הם רק קורעים את התחת של אחרים . אבל שם אני יכולה לקרוע את התחת של הצמרת הפוליטית למען זכויות לזונות ולפלס להן דרך בטוחה בשביל לצאת מתל ברוך אם מישהי תרצה לצאת - ואלו שנשארות שם מגיע להן שירות ודאגה קצת יותר מבעלי חיים או סתם חוף בכנרת כי כאן מדובר בנפשות שאלוהים ברא ולא תת- אדם אלא בני אדם לכל דבר עם רגש שנשבר וכבוד שנרמס וגורל שנחרץ מראש . אני התחלתי לעבוד מגיל 14 כשהייתי ילד - כמעט שטפתי את הרצפות של רוב המסעדות ובתי המלון שיש בתל-אביב כי אז הרגשתי שיש לי צרכים יותר מדי ואני בתור ילד שחייב לא לסמוך על הורים שלוקח להם המון זמן עד שיסכימו לספק לי צרכים יותר מילדים אחרים , למדתי חינוך מיוחד אבל אני פוגשת צרות גדולות ממשיכות ועד שמישהו בממשלה יעשה דבר למען אוכלוסיה כל שהיא אז ילדים במצוקה בנתיים גודלים ונהיים עבריינים . נגמרה לי הסבלנות וחזרתי לעבוד בתור טבח או מלצר . התחלץי ללמוד אומנות ולא סיימתי כי מצאתי לי מקום להיות קבלן צבע ושיפוצים - המצב הכלכלי הידרדר = אני פשטתי רגל - אחרי זה חוקר פרטי , ולא הרגשתי נוח במשך שלוש שנים להכנס לתוך חדר שינה של משפחות או בגדות או צרות ולהרוס חיים של אחרים בשם הצדק ? לא בא לי , כרגע אני עובדת במפעל שמייצר שרותי דפוס למוסדות ועם שכר מנימום וגם צריך לשלם מזה להוצאה לפועל על עסק שפשט רגל ולהשכיר דירת חדר עלובה , וגם להרגיש טוב עם מה שיש - אבל אני לא רוצה שמישהו יחווה מסלול כזה כושל כמו שלי . תאר לך שאם הזמן יחזור אחורה עם כל מה שחוויתי ויתנו לי גם להיות נערה אז הייתי מעדיפה להיות רק זונה ולא ילד שחייב להיות גבר כל החיים , די נשברתי אבל יש לי המון כוח לתת לאחרים במצבים קשים במיוחד . אבל במשך השנים הספקתי לשמוע הרבה סיפורים שבכלל הבנתי שזה מאוד מפחיד לחלק מהזונות בתל-ברוך ולהתחבר לעולם החיצון-הזונות הגדולות . היתה לי פעם שכנה שהיא עולה חדשה ויש לה בן מקסים אבל עדיין ילד והוא יודע שאימא שלו עובדת במכון לווי בשביל לתת לו את מה שהיא צריך וגם לשלם משכנתא , ובעוד כמה שנים עד שהיא תסיים משכנתא אז הבן יהיה בפתח אקדמיה ויצטרך תמיכה וכנראה שהיא תישאר משועבדת לבעל המכון . למה להביא אישה עם ילד לארץ ולזרוק אותם לעזאזל .

../images/Emo14.gif הפחד שלי

להיות אישה בכלל בארץ זה להיות תחת זכוכית מגדלת של כל החברה ועיני הגברים המטרידים , הטרדות בעבודה מהמעסיק והמנהל . להיות אישה טרנסית אז כבר הכבוד שלי לא שווה אפילו לחתול עלוב כי יגידו את זה מאחורי הגב שלי כולל השכנים וגם בסופר (((((((( הוא קוקסינל )))))) אבל בצורה פוגעת ולועגת ומיד אני אסובב את הראש אחורה ((( למי קראת קוקסינל יא בן #ונה ))) הוא יהיה מסכן ויצטער שהוא היה נוכח בכלל במקום הזה . במקרה הטוב אני יכולה להבחין בטונים של הדיבור ואם זה נאמר מחוסר מודעות ואין כוונה לזלזל בי - אז כמובן שאני אקבל עם חיוך ואסביר בצורה יפה שזה לא הכינוי היחיד שפונים אלי . וגם אני לא זכיתי להיות זונה ואז יסופר לו שאישה טרנסית לא הולך ביחד עם כינוי זונה כמו שלא כל אישה היא זונה , ואני אישה כמו כל הנשים ועם גאווה גדולה יותר מקודם שחייתי בתור גבר רגיל . כך זה

למעלה