קוקסינלים

וסל

New member
קוקסינלים../images/Emo68.gif

פעם באיזה צאט הומו אחד אמר לי משהו מאוד חזק:"ההבדל ביחס של החברה בין ההומואים לבין יחסה לקוקסינלים זהה להבדל ביחס שלה בין הסטרייטים להומואים".ואכן כך הדבר קשה לקבל את הקוקסינלים.גם לנו ההומואים זה קשה.אולי בגלל שההומו המודרני כ"כ מתאתץ להפגין ולהקצין ,כ"כ מתאתץ בליהות הוא עצמו והוא גם גאה בזה……ולעומתו,הקוקסינל מנסה ליהות משהו שהוא בעצם לא,הוא מתחפש…..האם זה מה שמרתיע? ומה לגבי נתונים-האם מישהו יודע כמה קוקסינלים יש בארץ?האם הם מנותחים?סטטיסטיקות בנושא?

SmartChild

New member
מסתבר שאין קוקסינלים. ../images/Emo63.gif

בס"ד שבודקים טוב בסרטים, לא שראיתי חלילה, סיפר לנו הרב מורגבי בכולל, אין קוקסינלים. כבר כתבתי על כך בהודעה על "טומטום" - איברים נקביים וגבריים באותה תינוק/ת. - אם לא מוותרים על אחד האיברים התינוק/ת יהפוך לקוקסינל וכאלו קיימים מקסימום 10 אנשים בעולם. בסרטים יש הדמיה של קוקסינלים, כלומר, באמצעות עיבוד מחשב חותכים את התמונות וידאו של אברי המין הזיכרים ומשתילים לסרטים של הבחורות. זה עובד ומצליח לרמות הרבה אנשים. עושים מזה הרבה כסף וזו הסיבה שתעשיית ההי-טק פרחה לפני שנה-שנתיים. המון מתכנתים יצרו סרטים, אך התרמית התגלתה וכעת אין ביקוש לקוקסינלים. מה גם שהשוק מוצף בסרטים! *** בסוכות יושבים בסוכה!

וסל

New member
אתה גורם לי להרגיש מטומטם

כי אני לא מבין על מה אתה מדבר ומה הקשר? יאללה לך לישון,יא הומו דתי!

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אין קוקסינלים.....?

טוב ידידי - זאת כבר הגזמה פראית. יש קוקסינלים. אני מכיר לא מעט. התיאוריה על ההייטק והסרטים הכחולים נשמעת לי .. אממ... משונה קצת. כל הקטע הזה של לעשות את עצמך דתי כבר הופך להיות ביזארי.....
אני כבר מת לגלות מה עומד מאחורי זה ! ! ! בכל מקרה למי ששאל לגבי קוקסינלים - אני מבטיח לחפש מישהי שתוכל לתת לך קצת יותר תשובות ממני. לגבי סטטיסטיקה - מחר אני אבדוק את זה.

spainbar

New member
אותי ממש לא מעניין

שילך מפה כבר הבטטה מוגרבי הזה..... :} ס´

אבוי לבורותך וחבל שאתה רואה לנכון

להגיב על כל הודעה הנכתבת בפורום בגיבובי שטויות ו"עובדות" שלא היו ולא נבראו - טיפש שכמותך. אנשים שנולדים עם איברים נקביים וגבריים נקראים "אינטרסקסים" ושכיחותם באוכלוסיית ארה"ב היא 1:2000 (אחד מכל אלפיים תינוקות). בכל מקרה מוותרים על אחד האיברים, תלוי באיבר הדומיננטי. קוקסינליות הם גברים לכל דבר שמתאפרים ולובשים בגדי אישה. יש להם איברים זכריים, יש להם חזה שטוח (אלה מהן שלא לוקחות הורמונים), הם משתינים בעמידה ועד שהם לא מתגלחים יש להם שיער על החזה, שפם וזקן בדיוק כמו שלך. הדמייה של קוקסינלים בעזרת מחשב? זאת אומרת שלדברייך בתאילנד של לפני אלפיים שנה היו מחשבים? יש שם כפרים של גברים החיים כנשים, מתאפרים ומתלבשים כנשים, וחלקם אף נחשב קדוש מבחינה דתית (אנשים רבים עולים אליהם לרגל בכדי לקבל ברכות). אף אחד לא משתיל איברים זכריים בגופן של נשים, תופעה זו נקראת SheMales - גברים הנוטלים הורמונים נשיים ומגדלים שדיים, יש כאלה שהולכים עד הסוף ומבצעים ניתוח להסרת הפין ו"בניית" ווגינה שנראית אמיתית לכל דבר.

כעובד היי טק...

לא אני ואף אחד מ- 900 האנשים שעובדים באותה חברה ואף אחד ממאות השותפים העסקיים בתחום זה לא עוסק בחיתוך אברי מין זכריים אם כבר אז זו הדת והדתיים שעוסקים בכך (המוהלים/שוחטים) שאני ואשתי העדפנו לא לקרב את בננו הקטן אל אחד כזה לאור כמה סיפורי "הצלחה" ששמענו.

merman

New member
בסוכות יושבים בסוכה?

ההודעות שלך קמפיות לחלוטין. אני חושב שכדאי לתת לך מדור קבוע. אתה מתנסח בצורה ממש מקורית ויצירתית.
(לא היה את המגן דוד)

למעלה