קוקטייל WOO WOO

thenewone

New member
קוקטייל WOO WOO

דומה מאוד לסקס על החוף. מנה =1OZ 1.5 וודקה. 1.5 שנפס אפרסקים, ואם אין אז וודקה אפרסקים גם יעבוד. מיץ קרנברי עד סוף הכוס. בשייקר, עם קרח בשייקר וקרח בכוס. מגישים בכוס הייבול. ד"א סקס על החוף, אחיו התאום של ה - WOO WOO, בדיוק אותו הדבר, רק שממלאים את הכוס בחצי מיץ תפוזים חצי מיץ קרנברי עד הסוף.

Nadav L

New member
לי הגישו את זה אחרת...

הזמנתי את הקוקטייל הזה אתמול בפאב... ונהנתי יותר מההגשה מאשר מהקוקטייל. הגישו לי את הקוקטייל בתוך השייקר הכסוף, ובצד, שתי כוסות של דאבל שוט קטנות...בשביל שאני אמזוג לעצמי... מישהו פה מכיר את צורת ההגשה הזו או שזה רק בצפון?

thenewone

New member
אני לא שמעתי על זה

אבל בתכל'ס זה לא קוקטייל קלאסי מי יודע מה. זה לא מרטיני. כל אחד עם השכלולים שלו והשיפורים שלו.

rustynail

New member
זה קטע כזה דיי מוכר...אבל אני שם

בקנקן ולא משאיר בשייקר.....

Nadav L

New member
בשביל לא להסתכן בגניבות?

כמה עולה בערך שייקר מקצועי כזה מאלומיניום?

rustynail

New member
לא גניבות פשוט למה לתת שייקר לשולחן

אני צריך אותו לשימוש על הבר אומנם יש כמה אבל הם כולם בשימוש אין לי יכולת לנטרל עבור שולחן תחשוב על זה שתי הזמנות זה שתי שייקרים וזהו אתה חסר יכולת על הבר...

thenewone

New member
בערך תשעים שקל

שייקר נירוסטה טוב. לא הבנתי, איך אתם בדיוק מגישים את זה בשייקר? מה הרעיון? איך אתה מגיש את זה רסטי? בקרף קטן כזה או מה??

rustynail

New member
בדיוק בקראפים....

זה לא נמצא בתפריט שלנו אבל כשביקשו שאלתי אם לשים בשוטים +קנקן או בכוס גדולה... וזהו!

thenewone

New member
יפה.

אני הכרתי את זה בהייבול. זה יוצא לך כמות יותר גדולה של מיץ, או מה שנכנס בהייבול?

בתור אחד שחולה על woo woo

יש כמה צורות הגשה ובכל מקום נתקלתי באופן הגשה שונה אני מעדיף בשייקר וכוסות שוט. לי ולשני חברים יש מסורת של שתיית woo woo וככה זה הולך מוזגים שוטים וכל אחד בתורו צריך להגיד ברכה ( לא משהו בנאלי אלא משהו מצחיק או איזה עקיצה לאחד החברים ) ככה אנחנו מסיימים בערך 3-4 שייקרים לגבי שייקרים אני אישית קניתי ב-75 שייקר גדול מנירוסטה אבל ראיתי את אותו השייקר גם בחמישים

Orrza

New member
תוספת מידע אם יורשה לי

צורת ההגשה הזו מוכרת ומאוד נחמדה, גורמת בעיקר להתלהבות מבורכת אצל הלקוחות שממש מתרגשים לקבל שייקר לידיים (אבל רק על הבר*) ואז, אם הרמיס יקרא הוא נורא יאהב, יש סיכוי שהברמן יתוגמל היטב. שייקר בחנות עולה אכן 80-90 שקל, אבל לאחר דבר (טעות לקנות בחנות) למדתי שספקים לציד מטבח מוכרים בהרבה יותר זול, "ארגל" למשל בת"א מוכרים באיזה 30 שקלים את אותם השייקרים. נ.ב. איך נותנים להם את מיץ הקרנברי, בתוך השייקר? או את התפוזים והקרנברי אם זה סקס און דה חוף? זוהי אמורה להיות הצפה, אז פשוט למזוג לשייקר?

rustynail

New member
הכל משוקשק כבר בשייקר רק למזוג

ומספר דברים כוס לקוקטייל היא 330CC פחות שני שוטים נעגל קצת 200CC כמה קראפים שצריך ניתן עדיף על שייקר בכל אופן נישתמש באותה כמות לשניהם! ואנקדוטה לסיום: מי שלא מכיר הקרנברי ג'ויס הטוב ביותר הוא אושן ספרינג או ספריי לא זוכר בדיוק ומחירו נע בין 20-28 ש"ח לליטר יקר נכון? קוקה קולה התחילה לייבא אותו ביבוא מסודר וזול 7 שח לליטר מגניב לאללה נתחיל לקקטל כמו שצריך מעכשיו עם איכות בזול...חסל סדר קרנברי ג'ויס זבלה... צ'ירס!

siete

New member
אמא שלי מכורה לקרנברי

אני אבשר לה את הבשורה המשמחת! היתה תקופה שהיינו יכולים להשיג תרכיז של אושן ספריי, אותה איכות כמו הבקבוק, כי שניהם מתרכיז, אבל זה היה יותר זול ושימושי. כבר המון זמן שהיא לא ראתה את התרכיז בשוק. אתה יודע אם התרכיז גם ייובא?

LaDjA

New member
שאלה לגבי ספקים

איך אני מוצא אותם? (יש איזשהו סווג שמתאים ב"דפי זהב"?) האם יש אצלם גם כוסות בזול?

rustynail

New member
דפי זהב...משקאות חריפים ומאחורי

התווית של הבקבוק\משקה הרצוי....ולכולם יש כוסות צ'ופר אבל יש חנויות שמיתמחות בכלי בר וכו' חפש בכלי מטבח סיטונאות או משהו כזה

LaDjA

New member
התכוונתי ל...

ספקים שמהם אפשר לקנות שייקר ב-30 (שדיברת עליהם בהודעה הקודמת) אני מעוניין להתחיל לי בר פרטי קטן, בתקציב זעום (אני חייל). אז אני צריך כוסות (בעיקר מרטיני, כי יש לי קצת אחרות), ושייקר, זולים. חוצמזה, רשמת משהו על אושן-ספריי ביבוא זול של קוקה קולה.. איפה משיגים את זה? זה בבקבוק הרגיל של אושן-ספריי?

למעלה