קוקטייל חורף

Bumblebee2

New member
קוקטייל חורף

שאלה לכל חברי הפורום: הקיץ וכל קפיריניותיו ומוחיטותיו עבר חלף לו והגיע לו החורף הקר, מה לדעתכם ראוי להקרא הקוקטייל הרישמי של החורף המתדפק על דלתותינו?

MEIMIS

New member
לא בדיוק קוקטייל...

אבל היום הייתי אצל חברה שלי, ושנינו חולים, אז היה איזה ספר לפטנטים, אז הסתכלנו שמה, והיה שמה פטנט נגד כאבי גרון "תרופת סבתא" 1 כף לימון 1 כף דבש 1 כף ברנדי עכשיו שתיתי את זה.. זה היה טעים ומה גם אני יודע שזה עוזר לי לכאבי גרון, ולנזלת, אז מה טוב :) תנסו כשתיהיו חולים

rustynail

New member
אייריש קופי!

מנה וויסקי אירי לתוך ספל קפה פילטר הרבה שמנת\קצפת מעל ולהגיש...

אכן אכן....

או סינגל מאלט + עודת שוקולד חמה......

Orrza

New member
מימיס כפרה,

בתור מטפל טווי-נה וסטודנט שנה שלישית לרפואה סינית הייתי רוצה לציין דבר חשוב. לא להשתמש בדבש כשיש ליחה. הדבש מגביר ייצור ליחה בגוף, ויעשה ממש רע. כאבי גרון או צרידות, סבבה... רק בריאות.

Orrza

New member
אבל יש יותר סינים מסבתות !!!

רבע מאוכלוסיית העולם לא טועה, אבל נו טוב... שיהיה.

siete

New member
זה היה סילוף של "מילארד סינים ...

אינם טועים". לא נורא, אני אשמור את בדיחות הקרש שלי למקום אחר

MEIMIS

New member
וי, ../images/Emo12.gif

משום מה זה עזר לי אתמול.. להורדת הליחה..

siete

New member
שאלה לגבי ראסטי נייל חורפי

היות והמליצו םה על ראסטי נייל וB&B חורפי, שאלתי: גם בחורף את מגישים את זה על קרח?

D r a m b u i e

New member
לא חובה, ממש לא

אני שותה את הדרמבוי של בלי קרח, כך אני שותה גם את הוויסקי, בתשעים אחוז מהמקרים. לא צריכה להיות שום בעיה לשלב את שני החברים, בלי קרח, בוודאי בחורף.

rustynail

New member
כמו שדרדסבא תמיד אומר....

ראסטי קופי = ראסטי נייל בתוך קפה פילטר עם הרבה שמנת \קצפת מעל נשמע טוב לא? בכל אופן אני אוהב קרח גם בחורף אבל מכיוון שזה קוביה או שתיים בלבד זה לא קריטי הגרון והגוף "יתחמם בכל מקרה" בתור אחד שאוהב לאכול קרח גלידה וכו' בחורף כמו בקיץ...לא מפריע לי כלום נ.ב. אם יש גלידת אייריש קרים אולי תהיה גלידת דרמבוי? נ.ב2 באומרי שמנת \קצפת אני לא מתכוון סטייל בתי קפה וכאלה אלא לשמנת הלא מתוקה המוזרה שמגישים באירלנד בקפה משהו מוזר שמגיע מעל לקפה ולא מערבבין! צ'ירס!

night mistress

New member
שוקולאקה...

לוקחים שוקו.. קצת רום או ברנדי.. לי זה טעים.. אבל מצד שני יש לי בעיה עם בלוטות הטעם...

למעלה