קוקטיילים

rustynail

New member
תשובות תשובות!

יחסי אנוש רוסי לבן! 1 ליקר קפה חצי מנה ליקר קקאו(שיפור ..המקור נטול החצי הזה) 1 וודקה 2 שמנת(או חצי חלב חצי שמנת יענו מנה מנה) בנשי 1 ליקר בננה 1 ליקר קקאו לבן 2 חצי שמנת חצי חלב שמנת מומלצת: 38 אחוז של השף הלבן (לא עמידה) ולמספר הנוסף: כן ליקרים חביבים אומנם לבר הביתי הייתי משקיע וקונה רק מקור יקר רצח אבל לאט לאט יש איכות ללא תחרות אבל לנסיונות וכו בנימינה איכות נ.ב. : קירסאו כחול, פיזנג, ליקר קקאו לקנות של קורה או קונינגס ...קורה יותר מומלץ אל תשאל למה התשובה היא ככה אהה כן ולדיווח בזיזת המשקאות 9 מאלטים סקוטיים חביבים ובייליס אחד!

מציצה!

BLOW JOB - שליש שוט ליקר קפה שליש שוט ליקר בננה שליש שוט שמנת. (שכבות) המטרה לשתות את זה בלי ידיים (קצת מסוכן כי עקב הרמת הכוס רק עם הפה הכוס יכולה להחליק ואז יהיו לך כוסות שוטים מעופפים
)

D r a m b u i e

New member
המאלט של השיבאס

הכוונה זה המאלט שמרכיב בין השאר את השיבאס, אם אני לא טועה. לא המאלט שעושה החברה של השיבאס... את כל הוויסקים האלה הבאת מחו"ל???? חתיכת השקעה!! הלוואי עליי.

samuelle

New member
קוקטיילים

יש לי בבית וודקה , וויסקי , ליקר בננה , ליקר שוקולד , ליקר קפה , טקילה , דרמבוי , בייליס , בקארדי. אפשר בבקשה לקבל הצעות לקוקטיילים טעימים וחזקים עם המרכיבים האלה ? (אם חסר משהו תגידו - אני יכול להשלים). אני בעקרון מחפש קוקטיילים חזקים אבל גם טעימים - כלומר לא לשפוך וודקה , וויסקי וטקילה לתוך כוס ולשתות. משהו בסגנון רוסי לבן (ואני יודע שהוא לא נחשב חזק אבל האחוזים שלו גבוהים לדעתי). שוב - תודה רבה !

rustynail

New member
פירוט:

לפרויג 10,דלוויני 15 , בואומור 12, אובן 14,סטרטיסלה 12(המאלט של שיבס) טאליסקר 10,לונגברו 15 גלנמורנג'י משהו...לא קיבלתי לידיים הוא אצל חבר יהיה בערב... ועוד בואומור כנ"ל

rustynail

New member
פשוט להיכנס לאתר של שיבס ולקרוא את

המידע על המזקקה הראשית..השם על התמונה שצרפתי זה שם המזקקה יש שם את כל הפרטים...

מה אתה שח.....

סחטיין על הרכש. "המאלט של שיבס"? לא ידעתי שיש כזה דבר
אחרי שטעם, דווח על הבואומור 12, אני רוצה לדעת איך הוא.

rustynail

New member
כפי שאמרתי יש לי בואומור 12 ספייר

אם הם זהים אני מוכן להיפטר ואני מצרף תמונה של "המאלט של שיבס" אגב טעמתי את הבואומור בעבר רכישה מעולה אני מאוד אוהב אותו ריח חבלי ספינה מעולה:) טעם...נרכש הייתי אומר:)

rustynail

New member
הכל הגיע בצורה חוקית לחלוטין

מספר אנשים הביאו את הנ"ל עבורי אנשים שלא שותים אלכוהול ורצו לצ'פר אותי....

D r a m b u i e

New member
רסטי נייל

מנה סקוטש, כל סוג של וויסקי סקוטי, חצי מנה דרמבוי. לשים בכוס אולד פאשן עם כמה קוביות קרח, לערבב מעט ולהנות הרבה.

וואלה.

כשקראתי את השאלה ציחקקתי לי -- "חזקים וטעימים", אבל כשהזכרת רסטי-נייל הבנתי שאכן יש כמה בודדים כאלה, כי רסטי-נייל הוא בהחלט לא קליל, ואפשר בהחלט להנות ממנו. עוד רעיונות לקוקטיילים "חזקים וטעימים"?
(לא, אין צורך להזכיר את לונג איילנד/קוברה/סאן פרנסיסקו/טקילה סנרייז ושות' -- הם לא טעימים, ולא ראויים להיות מוזכרים
)

siete

New member
יש המון חזקים וטעימים!

הB&B למרות שאין לשואל ברנדי או בנדיקטין - מאד טעים, ולא כלכך חלש... וכמובן המרטיני היבש. אם הוא מוכן רק מג'ין וכוס שטופה בוורמוט הוא מאד מאד חזק. המנהטן קצת פחות, אבל עדיין חזק.

rustynail

New member
קוקטייל פלייט האגדי...

דרמבוי+אייריש קרים 1:1 אהה כן ושלום לכולם חזרתי לארצנו הקטנטונת..:) עוד קוקטיילים: בשוט חצי ליקר קפה ומעליו טקילה= לה קוקרצ'ה בשוט חצי ליקר קפה ומעליו וויסקי = black death שיפור לרוסי הלבן:תוסיף ליקר שוקולד... זהו מה שעולה לי לראש כרגע!

siete

New member
ברוך השב!

יש תמונות? ו... למה פלייט (Flight?) הוא אגדי, יש סיפור מאחוריו? (לא הכרתי אותו)

rustynail

New member
אגדי כי ממנו נוצר משקה...

Flight מורכב מדרמבוי ואייריש קרים ביחס של 1 ל1 אך הוא נכחד בשל ייצורו של הדרמבוי קרים דרמבוי היקרים גילו את הפוטנציאל הרב בעירוב של דרמבוי ושמנת וכך נוצר הדרמבוי קרים המעולה שגרם להיכחדות הקוקטייל המצוין טעם מאוד דומה וזול יותר לצרכן הביתי צ'ירס!

למעלה