קוקו עכשיו בבלוג TV... כנסו דרך פורום טב"ע ושם יש קישור.... סורי על ההודעה החדשה
ת תיפי1 New member 6/7/05 #1 קוקו עכשיו../images/Emo83.gif בבלוג TV... כנסו דרך פורום טב"ע ושם יש קישור.... סורי על ההודעה החדשה
ת תיפי1 New member 6/7/05 #3 טוב...../images/Emo83.gif מנהלים סורי על ההודעה החדשה... אני עוד שניה שמה 5 תמונות שהיו בבלוג+משהו שהוא כתב לנו
טוב...../images/Emo83.gif מנהלים סורי על ההודעה החדשה... אני עוד שניה שמה 5 תמונות שהיו בבלוג+משהו שהוא כתב לנו
ע עדידי15 New member 6/7/05 #13 וואי כתב הרבה../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif
ת תיפי1 New member 7/7/05 #14 חחח הוא גם דיבר../images/Emo83.gif ובעיקר עשה קולות מוזרים: טוווו, טווווווו, טוווווו, טוווווו
C cami y benja rulzzzz New member 6/7/05 #10 איך רואים אותם בבלוג? איפה כתוב למעלה בלוג TV? או שבמקום אחר? ואם אני נמצאת שם בבלוג TV והם פתאום מפעילים ת'מצלמה... אז אני רואה את זה?
איך רואים אותם בבלוג? איפה כתוב למעלה בלוג TV? או שבמקום אחר? ואם אני נמצאת שם בבלוג TV והם פתאום מפעילים ת'מצלמה... אז אני רואה את זה?
ת תיפי1 New member 6/7/05 #11 אממ../images/Emo83.gif את נכנסת לפורום טלנובלה בע"מ ואם הם עושים בלוג TV באותו זמן אז יש לך קישור בפורום, בצד שמאל...ואם את נמצאת בבלוג TV והם פתאום משדרים אי אפשר לראות את זה (נראה לי-אני לא בטוחה) את צ'כה לרענן ת'דף (F5)
אממ../images/Emo83.gif את נכנסת לפורום טלנובלה בע"מ ואם הם עושים בלוג TV באותו זמן אז יש לך קישור בפורום, בצד שמאל...ואם את נמצאת בבלוג TV והם פתאום משדרים אי אפשר לראות את זה (נראה לי-אני לא בטוחה) את צ'כה לרענן ת'דף (F5)
מ מעייונה 2 New member 6/7/05 #12 חחח ראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif איזה מצחיק קוקו ...הוא מסתכל על מה שכותבים שר מוסיקה של קרקס וכמעט לא מגיב ..איזה חמוד הוא ...ותודה על התמונות
חחח ראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif איזה מצחיק קוקו ...הוא מסתכל על מה שכותבים שר מוסיקה של קרקס וכמעט לא מגיב ..איזה חמוד הוא ...ותודה על התמונות