קוקו ברדיוס 100 FM !!!

JAMES GIRL

New member
קוקו ברדיוס 100 FM !!!

איזה מתוק הוא בא עם חולצה ירוקה מכופתרת...עלק הוא שואל אותו מה נסגר שמעתי יש לך חברה ישראלית?! אז הוא עונה לו...קה אס נוביה?!...קה קארס כאפה?!...חחחח איזה מתוק...

JAMES GIRL

New member
אהההה וכל מי שבמועדון של קוקו

נכון הדגל הענק שהכנתם לו?!...הוא הקריא את כולו ברדיו והוא אמר שזה היה אחד הדברים שהכי ריגשו אותו!...מתוקקקקקקקק

te amo sebas

New member
יואו אני מהמועדון של קוקו כנסי פליז

יואווווווווווווווווווווווווו אני מהועדון של קוקו אמאלההה הוא באמת אמר את זהה בבקשה בבקשה תצרי איתי קשר פליזזזזז [email protected]

נ"ש- מישהו היה במסיבת עיתונאים?

ויכול לספר איך היה ולמה הם נקרעו מצחוק???? ראית את הסירטון ולא הבנתי למה חואן ירד לרצפה וצחק????

אני לא הייתי אבל הבנתי למה חחח

שאלו אותם שאלה מה הדבר הכי מטורף שהם עשו בצילומים או משהו כזה והם סיפרו שבספיישל 100 פרקים הביאו להם עוגה ומישהו חשב שזה למטרה אחרת והתחיל לזרוק על כולם והתחיל להיות קרב אוכל חח.. חח והמישהו הזה זה היה חואן חח בגלל זה הם כולם צחקו שם חח...

תודה אבל

את החלק הזה גם אני הבנתי (ראיתי את הסירטון איזה חומד חואן) אבל אני מתכוונת לקטע שחואן ירד על הרצפה ואז קם ונהייה אדום מצחוק...את יודעת אולי מה קרה שם? זה היה לפני השאלה על הקטע עם העוגה

נועה2004

New member
איפה יש סירטון של המסיבת עיתונאים?

האתר הרשמי לא עובד לי - זה שם?

אני הייתי... כנסי!!

חואן ירד לריצפה בגלל ששאלו את האני שאלה והוא ישב לפניה ולא ראו אותה.. אז הוא ירד כזה לישיבה על הבמה, אני התחלתי להתחרפן וישר צילמתי אותו.. היו כמה צחוקים.. אחד שפלור סיפרה על העוגה בפרק 100 אז שהיא סיימה כולם צחקו ואז היא העבירה לבנחה את המיקרופון והוא כזה עושה צחוק:"אוה אוה אוה..." וכל מי שהיה באולם, כל השחקנים כל העיתונאים כל הצלמים כולם נשפכו ואיסבל כזה נוחרת חח זה היה קורעע.. ובקשר לקוקו אז אמרו לו שהיו מתחת למלון כל מיני שלטים, תעשה לי ילד, אני רוצה לראות את הקעקוע שלך, ורצו שהוא יחייך, אז שאלו אותו מה הוא מעדיף מכל הדברים האלה.. משהו כזה אז הוא אמר שלחייך.. איזה מאמייי

toolyr

New member
לפי מה שכתבה המראיינת מנענע

שהייתה במסיבה, שאלו את קוקו מאחוריו ולא ראו אותו אז הוא התכופף

למי שלא הבין, צחקתי ממה שקוקו אמר..

דייי איזה חמודדד! אוף אני לא מאמינה שהפסדתייייייי!!!! לא פייררר!! מישהו הקליט או משהו? מה הוא עוד אמר? בבקשה תגידו ליי...

JAMES GIRL

New member
למי שקרא את ההודעה שלי על קוקו

הייתה לי טעות קטנה ...קוקו אמר ...מה זה נוביה(בעברית)...ולא קה אס נוביה...

לנתן

New member
יאאאאא אני במועדון של קוקי המושלם ו

הכנו לו תשלט הזהה באורך 10 מטר על מטר וחצי!!!! לקח לנו מלאאא זמןןןןן אבל בשביל קוקי הכלללל!! הוא מושלםםםםם אין עליו הוא הכי חמוד שישששששש!!!
!! ולמישהו יש תראיון ברדיו אני חייבת לשמועעע בבקשהההההה!!!!!!

נועה2004

New member
נ"ש - מתי הספיישל בג'טיקס? ../images/Emo41.gif

אמרו שיהייה ספיישל פלוריסיינטה בערוץ ג'טיקס מתי זה???

למעלה