קוקוריקו

Barvazoom

New member
../images/Emo24.gif

יואו הייתי קרובה לשים את האיקון של הנשיקה... מזל ששמתי לב בזמן!

העכביש2

New member
בוקר מעונן חלקית עד בהיר ../images/Emo27.gif

איך זה ייתכן שאף אחד/אחת לא הגיבו לתחזית מזג האוויר שלי מאתמול? מה? אין קצת פירגון בפורום הזה? לא תגידו ישיש לי עתיד בתחום, שאני מזכיר לכם את דני רופ או סתם שיש לכם אתר מדידת מזג אוויר לגלות לי עליו?? קמצני מחמאות, זה מה שאתם
ורק בגלל זה, קבלו עוד תחזית צפונית: **בקול מעוצבן** "היום ימשיכו לצוץ עננים ים-תיכוניים ברוב חלקי הארץ, חוץ מברעננה - שם יהיה נעים וחמים (בגלל ישות עליונה
). השקע הברומטרי שנצפה מעל איזורינו היומיים האחרונים חולף לו אט אט מעל האיזור הססמוגרפי, וצפויי להגיע לאיזור ת"א בשעות אחר הצהריים (ליתר דיוק -- בדיוק מעל הבית של Barvazoom...) אבל הוא יחלוף די מהר אז אין צורך להכנס לפאניקה. בשעות הערב רוח קלה תחדור לאיזורינו ("תחדור" --
אני משעשע...) ויהיה נעים אך מעט אביך. מחר יהיה......מממממממממ....ענערף! מאיפה לי לדעת, מה אתם רוצים ממני? מה אני נביא? אהממממ... עד כאן התחזית להיום. בחזרה אלייך יעקוב.."

סליחה על אי התייחסות ../images/Emo140.gif

לדני <ספיידי> רופ. הנדון : תחזית אישית. אבקשך ליום שלישי יום שטוף שמש ויום רביעי כנ"ל בגלל יומולת של מישהו... לא ניבאת את סביבתי לכן הכל פה בבילבול פעם רוח פעם שמש בגלל אני התקררתי!!!!
ואיך לימדת אותי? @@#@##@$$@%^^&&*&^%#$#@##@$$%^%^#%#@%$%
בכבוד רב, אוהבת שלך בונבונית!

העכביש2

New member
תגובה| הנדון: בקשתך ליום שטוף שמש

א.ג.נ לצערי לא יהיה ניתן למלא אחר בקשתך ליום שטוף שמש, וזאת מכיוון שהיום הנ"ל כבר נתפס מבחינה בקשתית ע"י קבוצת צופים חרמנית מקיבוץ בצפון אשר מעוניינים ביום סגרירי על-מנת לחזות בטיול ביער שלהם ב--שפרירית הדרומית המצוייה. עימך הסליחה. כמו כן, הינך יכולה לבקש בקשה נוספת שלא קשורה למזג האויר, ואנו נשתדל למלאה בפרוטרוט! בתודה והערכה צוות מ.אוויר ע.כבישי בע"מ @#$#$%$

../images/Emo46.gif

למה אתה חושב שחרמנים מעניינים אותי? אני חושבת שיש לי זכויות, הרי לא כדי לך לראות קושקושים בשלבי עצבים! ועכשיו יפה. הנדון: בקשה חוזרת אבקשך לשקול שוב את צעדיך לפני שתשקול קוריך.....
באהבה אין סופית אני.

alonitk

New member
צהרים טובים לכולם

קדימה להתפקד משעמם לייייייייייי

העכביש2

New member
אני כאן ../images/Emo27.gif

**בקולו של משה דץ** "כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדי, כאן בניתי פורומי בשתי ידי....ו"
של צפניה...
ומשעמם לך? למה, איפה את?

למעלה