קוקוריקו
B Barvazoom New member 3/4/06 #4 בוקר אור! תרגיש טוב... ../images/Emo193.gif וד"ש לסייקו צ'אופיקס......
B Barvazoom New member 3/4/06 #13 אננס? ../images/Emo152.gif לא אוהבת אננס... יש את הגלידות האלו עם פסיפלורה ושות'...מממ... בא לי עכשיו כזו, על חוף הים, שמש וחופש... אני שמחה לשמוע שהכל טוב בגזרתך :]
אננס? ../images/Emo152.gif לא אוהבת אננס... יש את הגלידות האלו עם פסיפלורה ושות'...מממ... בא לי עכשיו כזו, על חוף הים, שמש וחופש... אני שמחה לשמוע שהכל טוב בגזרתך :]
B Barvazoom New member 3/4/06 #15 הממ.... מה חסר לי? חופש שמש קיץ אמיתי של 40 מעלות בחוץ גלידה ביד ומישהו לשבת איתו בשקט בחוף...
C chaofix New member 3/4/06 #16 אני מוכן לחלוק על דבריך חופש - אפשר ליצור שמש - יש קיץ אמיתי - בדרך (יש כאלו שלא קר להם כרגע) גלידה ביד - קפצי לחנות ותקני מישהו לשבת איתו - כמעט דוד גרוסמן.... לכל בעיה יש פתרון. תלוי איך מסתכלים על זה...
אני מוכן לחלוק על דבריך חופש - אפשר ליצור שמש - יש קיץ אמיתי - בדרך (יש כאלו שלא קר להם כרגע) גלידה ביד - קפצי לחנות ותקני מישהו לשבת איתו - כמעט דוד גרוסמן.... לכל בעיה יש פתרון. תלוי איך מסתכלים על זה...
ה העכביש2 New member 3/4/06 #17 הגעת למקום הנכון חביבתי!! רק בפורום "פרודים - פרודות" ...אהמ..."סנובים-סנוביות"...אהממממ....אהה.. "רווקים-רווקות" - תמצאי את המישהו שיישב איתך בכיף על חוף הים, ימרח לך קרם הגנה, וייתן לק לגלדיה כשהיא מתחילה לנזול!!! איזה חוף את אוהבת?
הגעת למקום הנכון חביבתי!! רק בפורום "פרודים - פרודות" ...אהמ..."סנובים-סנוביות"...אהממממ....אהה.. "רווקים-רווקות" - תמצאי את המישהו שיישב איתך בכיף על חוף הים, ימרח לך קרם הגנה, וייתן לק לגלדיה כשהיא מתחילה לנזול!!! איזה חוף את אוהבת?
B Barvazoom New member 3/4/06 #19 ריף הדולפינים באילת... אבל אני מודעת לעובדה שאני גרה בתל אביב ולא באילת... :] אז כל חוף הוא בכיף מבחינתי.. ואתה צודק, הגעתי למקום הנכון!
ריף הדולפינים באילת... אבל אני מודעת לעובדה שאני גרה בתל אביב ולא באילת... :] אז כל חוף הוא בכיף מבחינתי.. ואתה צודק, הגעתי למקום הנכון!
ה העכביש2 New member 3/4/06 #21 ריף הדולפינים!!!! את דגולה! זה באמת מקום מעולה. הייתי שם לפני שלושה שבועות בערך בסופ"ש היה מעולה...או כמו שחבר שלי אמר: "זה ממש כמו כפר הוליסטי כאן"!!! גדול. גדולה ברווזונת!
ריף הדולפינים!!!! את דגולה! זה באמת מקום מעולה. הייתי שם לפני שלושה שבועות בערך בסופ"ש היה מעולה...או כמו שחבר שלי אמר: "זה ממש כמו כפר הוליסטי כאן"!!! גדול. גדולה ברווזונת!