קוקה קולה...

קוקה קולה...../images/Emo99.gif

האם גם אתם שמתם שהטעם של הקוקה קולה שונה בכל מדינה? לדעתי בישראל זה הכי טעים, זה מתוק, זה יאמממממי... פה זה יותר חמצמץ... שמתי
כשקנינו קולה כשרה לפסח שהובאה מישראל... ושל אמריקה זה שונה לא יודעת איך להסביר, טעמתי כשאחותי הביאה פחיות לטיסה לפה ושכחה כמה ארגזים במזוודה... (שאני הייתי צריכה לסחוב בכל המדרגות של הבית...) הקיצר איך הקוקה קולה? ובכלל, איך הג'אנק פוד? זה שונה מישראל? או שזה אותו דבר? פה זה שונה! אין בחיים לא ראיתי המבורגרים כאלה פיציים... חחח (במקדונלדס המגעילים... בבורגר קינג הכי שווה!) אולי זה בגלל שבישראל כמות הבשר היא 25% יותר מכל ארץ אחרת בעולם...
ממממממ..... בא לי בורגר קינג... מי מזמין???

EROTOMANIA

New member
...........

אני הפסקתי לשתות קולה.. אבל באמת יש לזה טעם שונה! נגיד.. בישראל הצ'רי קולה הייתה ממש ממש טעימה. ושטעמתי כאן, היה לה טעם של פלסטלינה, לא יודעת.. אבל התמכרתי לזה מחדש, זה כל כך טעים. אבל אני לא שותה יותר קולה. וההמבורגרים במקדונלדס ממש דוחים. לראשונה אני מעדיפה את בורגר קינג.. ועוד לא מצאתי שוקולד לבן. זונות.

Gaily Trinity

New member
למה את מתגאה בזה שבישראל

יש יותר בשר זה רק אומר שהם שוחטים ומתעללים ביותר פרות תרנגולות ושוורים. אני אישית ניגעלת מזה

קוראים לזה...

מממממממממממממממ.... אוכל טעים!!! לא נראה לי שבגלל שאת נגעלת מזה אני אהפוך לצימחונות... חחחחח.. ממש לא!

Davidson

New member
רוצחת!!!!

אה ושירנושקה.... את ממש נערה בלי שכל לפי ההודעות שלך. תירגעי! איזו התלהבות!

Davidson

New member
............

רק בשביל שאת תהני לך מה"אוכל הטעים"!!!! אני ממליץ לך להיכנס לאתר http://www.anonymous.org.il תשימי לב מה הם צריכים לעבור בשביל שאת תהני לך! אה ואיך את יכולה לאכול את זה? אני זוכר לפני שהפכתי לצמחוני שהכריחו אותי לאכול בשר סבלתי. כל כך סבלתי עד שהייתי בוכה. את אומרת בישראל יש יותר כמות בשר ומחייכת! אני לא מאמין!

תאמין...

ותמשיך להיות צמחוני, כי זו זכותך. ואני אמשיך לזלול בשר, כי זו זכותי, ואני מאוד נהנה ממנה :)

Odish16

New member
וואוווווווווווווווווווווווווווווווו

אל תשאלו! היום..הלכתי עם ההורים שלי לחנות..לשחוט תרנגולת..רצחו אותה מול העיניים שלי..אךךך זה היה תענוג לראות אותה מתה..כי אחר כך אוכלים אותה..יאמיייייייייי(אם לא מובן לכם..לא באמת הלכתי לחנות לשחוט..זה בשביל הפואנטה) ופרות, חזירים, כבשים...זה בשר אדיררר וכמו שמישהו כאן אמר..איש באמונתו יחיה..אז אם לכם טוב להיות צמחוניים..שיהיה לכם בסבבה..זה שאתם צימחוניים זה לא אומר שיפסיקו לשחוט תרנגולות, פרות וכו' וכו'..אז דיי לעשות את עצמכם יפי נפש.. להית'

פחחחחחח אחד גדול!

ראיתם שהתגאיתי בזה שבישראל יש יותר בשר??? לא, רק עשיתי סמיילי... (וגם בגלל שזה הסמיילי היחיד שאני זוכרת על המקלדת...
) הקיצר, אני לא אהפוך לצמחונית בגלל שאתם החלטתם להיות ככה וגם אני הייתי צמחונית וזה קשה ומה לעשות שזה טעים? אני אוהבת בשר, אז מה הקטע שלכם? נערה בלי שכל היתה מי שהביאה אותך אז שתוק! סיון, השירשור נהיה בקשר לנושא שבכלל לא התכוונתי שיגיע אליו... את מוזמנת למחוק... וגם ת'הודעה המפגרת שדוידסון (מי הוא בכלל???) כתב. ביי ושיהיה לכם יום טוב.

Odish16

New member
לה לה לה לה!!!!!!!!!!!!!

אויש..תגיד לי..מה אתה מטומטם? הממ מה אני שואלת את זה בכלל, דבר ראשון, לכל אחד הדעה שלו..ואתה זה שצריך להרגע ולא שירן..אתה לא יכול לשלול ככה סתם דעות של אנשים..ועוד להגיד לה שהיא בלי שכל? מצטערת להגיד לך..אבל לא זו היא פה בלי השכל..

Odish16

New member
המממ קוקה קולה

זה תלוי איזו קוקה קולה, אני אישית אוהבת פה את הקוקה קולה דיאט..יאמי, אבל אהבתי בישראל יותר את הקוקה קולה דיאט המוזהבת, שפה אין.. ואני גם אוהבת את הקוקה קולה וניל שיש פה..שולט המקדונלדס יותר טעים פה..עדין לא ביקרתי בבורגר קינג...ומקדונלדס קנתה אותם בכלל, לא? לע משנע:)

ESU Boscorelli

New member
Well coke is good! and

meat to! toghter it's great! i was in Poland a week ago and they have Cherry coke and there it's sucks! it's like water! baaaaaaaaaa sucks! And the Macdonalds there they have really tiny Humburgers.... it sucks.... but cheap.... well.... everything that walked on 4 legs made mooooo or meeeee or whatever is good to my mouth and if they are suffers.... well this is neture....

נעמצי

New member
אין כמו דיאט קולה

וההתמכרות האישית שלי זה דיאט קולה עם במבה. הנני של אחים שלי הקטנים עשתה לפני חודש קציצות טופו בדיאט קולה וזה היה גם כן מדהים---- זה שכנע אותי לאכול טופו--- אבל אין כמו הדיאט קולה הזהב שבישראל.

למעלה