קוקה קולה, מותר? רציתי לשאול אם יש בעייה עם קוקה קולה בפרט או משקאות מוגזים בכלל, מבחינת גלוטן?
R rantri New member 19/2/06 #1 קוקה קולה, מותר? רציתי לשאול אם יש בעייה עם קוקה קולה בפרט או משקאות מוגזים בכלל, מבחינת גלוטן?
R rantri New member 19/2/06 #3 מזל... אני חדש בקטע, ושלחתי את אמא לדיאטנת. (אני כבר בן 26, אבל אין כמו אמא בעולם ) היא חזרה עם בשורה מפחידה "אסור יותר קולה", אבל היא לא ידעה להסביר לי למה. אצלי קולה זה יותר מקמח "טעם החיים"
מזל... אני חדש בקטע, ושלחתי את אמא לדיאטנת. (אני כבר בן 26, אבל אין כמו אמא בעולם ) היא חזרה עם בשורה מפחידה "אסור יותר קולה", אבל היא לא ידעה להסביר לי למה. אצלי קולה זה יותר מקמח "טעם החיים"
א אלפקה פקה New member 19/2/06 #4 מותר, מותר קולה. דיאטניות אוסרות על קולה כי הן אוסרות על קולה. אבל מבחינה צליאקית, זה מותר.
R rantri New member 19/2/06 #5 ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif עכשיו אני רגוע, אני הולך להטביע את יגוני באיזה ליטר וחצי של המשקה השחור
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif עכשיו אני רגוע, אני הולך להטביע את יגוני באיזה ליטר וחצי של המשקה השחור
א איריס של רביד ועדי New member 20/2/06 #7 מזל שמותר לא יודעת מה הייתי עושה בלי דיאט קולה אני מהמכורים...