קוצץ סלט

קוצץ סלט

קניתי היום קוצץ סלט של progressive, היה בחנות גם alligator. עדיין לא פתחתי את מה שקניתי. ורציתי לשאול מה אתן ממליצות??? חוצמזה יש גם קוצץ שהוא mini-alligator שאמור להתאים לזיתים, שום ועשבי טיבול. מה דעתכן? תודה קיווי

12רוניתי

New member
אני רכשתי

progressive והוא מצויין. בזכותו אנחנו אוכלים יותר סלט ירקות!!! חנהל'ה הטיפ שלך לסגור עם האמה את המכשיר--רעיון נהדר!!!!!!!!!!!!!!

12רוניתי

New member
קיווי אני שוב עונה

אני לא מכירה את המכשיר האחר שציינת- ולגבי הטיפ- מניחים את כל האמה על המכשיר ולוחצים בקלות על החלק העליון דהיינו- לא ללחוץ על המכשיר עם כף הייד כדי למנוע שבירת המכשיר. כאשר לוחצים עם האמה טוב יותר. מקווה שאני ברורה יותר. ספרי לנו האם השתמשת במכשיר שקנית? אני חושבת שכדאי להשתמש בו מקסימום תחליפי בהמשך לסוג אחר. יחסית זה כדאי. אצלי הוא שימושי מאד!!!!!!!!!!!!

תודה רונית....

עדיין לא השתמשתי, כי אחרי שקניתי, חברה אמרה לי, אל תפתחי ותחליפי ל-אליגטור. היא אמרה שהפרוגרסיב יכול להישבר בקלות והאליגטור לא יכול להישבר.... אז ממש התבעסתי ולכן שאלתי כאן בפורום... אז נראה לי שהיום בצהרים אנסה אותו וזהו. ואנסה את הטיפ שלך עם האמה. תודה

12רוניתי

New member
שניהם עושים אותה פעולה השינוי בכך

שהפרוגרסיב חייב ל"שבת" מראש על התבנית ובמכשיר השני שציינת על פי הסירטון יש אפשרות לשימוש ללא הכוס.. שניהם ניראים טובים. המחיר לא ב"שמיים" . .. מקסימום תתקשרי לחנות תשאלי "מה ההבדל בין שני סוגי המכשירים? "

המנומשת

New member
אני מאוד רוצה לרכוש את מכשיר הזה

אך מתלבטת איזה חברה לקנות?עדיף של נייסר??

אז זהו ש....

רק היום מחיפושים באינטרנט גיליתי שיש גם את המכשיר שאת ציינת והוא נראה ממש טוב, בהתחשב בזה שיש לו שתי סכינים וכו' אז אני באמת לא יודעת.

12רוניתי

New member
99 מחיר מצויין- לא הבנתי מה זה יש למכשיר

שני סכינים? לאיזה מכשיר? בקיצור לא משנה מה תקנו- חשוב קודם לקנות!!!!יעיל מאד.

galit 23

New member
כך זה נראה - קניתי לפני שעה - תמונות

התוצאות משביעות רצון - רוצו לקנות!

הלכתי להחליף

והיום הם קיבלו גם את הנייסר-דייסר 2 סכינים אחת כמו של הפרוגרסיב ואחת ריבועים גדולים יותר (מתאים לצ'יפס) 2 קופסאות אחסון עם מכסה כבר הכנתי סלט "ערבי" קצוץ דק פשוט מכשיר מצויין תודה לכולן

למעלה