קוצים ב

דרך אגב מישהו מכיר את סה?????????

לישון לישון מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח מה שמתחשק לי זה לישון כלום לא לשמוע ולא לתמוה ולא לראות ולא להיות מופתע יש יותר מדי חדשות תחת השמש איזה מין כובד על העיניים תעשה לי צל רק לישון, לישון רק לישון תחת השמש עפעפי כמו ברזל תן לי צל רק לישון, לישון עכשיו לישון תחת השמש מה שמתחשק לי זה לישון ולא לכמוה אל שכמוה מה שמתחשק לי זה לישון ולא לגעת ולא לדעת ויסתנן אלי רק מה ששווה לא הכל יכול לעבור דרך החושך לא רוצה חומר לא רוצה רוח אין לי סבלנות רק לישון, לישון רק לישון עין לחושך אין לי כבר כוח אין לי סבלנות רק לישון, לישון עכשיו לישון עין לחושך מה שמתחשק לי זה לישון שינה טוטלית זה כל כך בא לי מה שמתחשק לי זה לישון פשוט נשבר לי הסוס נגמר לי להתעורר עם בוא האביב ואולי למצוא את עצמי כמו איזה פרח איזה מן כובד על העיניים תעשה לי צל רק לישון, לישון עכשיו רק לישון תחת לשמש עפעפי כמו ברזל תן לי צל רק לישון, לישון עכשיו לישון תחת השמש עפעפי כמו ברזל תעשה לי צל רק לישון, לישון עכשיו לישון מילים- מאיר אריאל

דרושה מצית

אוליי על אדמתי על זו הארץ? לא כל כך מסתדר לי חשבתי אוליי על יום השבת "התנערי מעפר קומי לבשי בגדי תפארתך עמי בך יחסו עניי עמי ונבנתה עיר על תילה" "בואי בשלום עטרת בעלה גם ברינה בשמחה ובצהלה תוך אמוני עם סגולה בואי קלה שבת מלכתא" נו לסיכום אנילאיודע חושך למישהו יש אש???????

אוליי תוסיף עוד קיסם למדורה?

חשבו תפסו פריאר תפסתי על זה יציבות וזרקתי ניחוש 3.7 קרוב קרוב כל הכבוד בואן פפינו מקובל עליי הרעיון אך אפשר להרחיב

ושוב הסיחרור הזה שפעם כאן ופעם כאן

בואן פפינו הדלקתה אש ניצתה בי בערה השלמתה לי חוסרים ענקיים בהבנה שיר ענק ממש תאווה של המשורר לחזרה בתשובה

לי זה ברור

"את נראת כמו החיקוי של החיקוי שלך" השיר מתחיל במשפט שיהיה מובן בסוף השיר "מתיימרת לפרש את מפרשייך" {שיהיה ברור הדיאלוג הוא לנשמה יהודית אך "חילונית"} מתיימרת לצאת חוצץ כנגד חזל חכמינו זכרונם לברכה שסרפו ימים ולילות בפירוש הנשמה היהודית. ולנסות להקל על עצמה בדברים שקשה לה לעשות {מקווה שהבנתם} "משתדלת במודע להידמות להידמות" למי להידמות?{נגיע תיכף} "רחוקה מעצמך פעמיים" פעם אחת מעצמה ופעם מהחיקוי שלה "לא אמרו לך את זה לא אמרו לך את זה"? "איך זה לבוא בחגים ומועדים להתארח אצל עצמיך כחוקרת מנומסת משתתפת בטקסים" ביום כיפור פסח ראש השנה וכו.... את פתאום נזכרת להשתתף בתפילות מנומסת{מתבישת משהו} "אפילו מקיזה קצת מדמך" {ברית מילה} "לא העירו לך על כך? לא קצת מוזר לך כך?" "ואיך זה להפסיק להיות מנומסת כשאת עם עצמך לבדך משום מה את תמיד לא עומדת בפיתוי לפגוע דווקא בכבודך" {תזכורת למאוננים} {הייתי רוצה להרחיב אבל מה אני יכול לעשות עכשיוו} "לא חשת בזה האם נוח לך עם זה?" "כולם טופסים עלייך טרמפ" {הגויים למינהם} "גנבו ממך רעיונות הוסיפו פסיק הוזיזו יום" {יום שבת ביום ראשון או שישי?} "שינו תוית החסירו אות" {קוראן ברית חדשה} "והם נראו כל כך יפים" {לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינכם למען תזכרו ועשיתם את כל מיצוותי והיתם קדושים לאלוהיכם אני ה אלוהיכם אמת} "שבא לך להיות כמותם הלכת וחיקית את חקייניך שלא ראו בך את דמותם"{חתיכת יהודונת שכמותך} "איך את נראית לדעתיך קצת מצחיקה זה איך?" "ואני לא יכול להוריד ממך את העיניים{אחותי קלה} כמה שאני לא מנסה עד שתגיעי אל עצמך כדי שאגיע אלייך באהבת עצמי אתכסה היית רוצה בזה היית רוצה בזה כן את נראית כמו החיקוי של החיקוי שלך והזמן נוזל בין הידיים {אין הרבה זמן לתיקון שלך} אוליי זה אכזרי להגיד את זה כשאת רחוקה מעצמך פעמיים מקובל? יש הסתייגויות?

yossnet1

New member
../images/Emo45.gifיפה

"ואיך זה להפסיק להיות מנומסת כשאת עם עצמך לבדך משום מה את תמיד לא עומדת בפיתוי לפגוע דווקא בכבודך" נראה לי יותר בכיוון של שנאת חינם בעם, עם שרואה עצמו אור לגויים ומפגין מוסר וסובלנות ("נימוס") כלפי חוץ אבל בתוכו מפולג ומתנגח על כל רקע אפשרי.

סחטין עליך {2}

פעם קתבתי משהו על פלפל חריף בשדה חריש אנסה ואוליי זה יתחרז לי עם סחטין עליך יפטיש

למעלה