קוץ ופייבל נפגשו

zivit1234

New member
קוץ ופייבל נפגשו

היי לכם שם,
רציתי קצת לעדכן - בשמחה אפילו, הייתי אומרת!
ביום שבת האחרון הפגשנו את פייבל עם קוץ ואימצנו אותה. היא מקסימה עדינת נפש, וזה נהדר כי כך גם החמוס המתוק שלנו קוץ.
הייתי בטוחה שהצרחות יגיעו עד לב השמיים אבל להפתעתי הם כמעט ולא רבים בכלל. קוץ אכן תפס אותה בצוואר וגרר אותה והיא אכן נכנעה ונתנה לו, אבל חוץ מזה הוא לא פגע בה וסה"כ הם די רגועים האחד עם השני.
היום הכנסתי אותה לכלוב שלו והנחתי להם להסתדר. היא נשפה עליו וסמרה את הזנב והוא בהה בה וגירגר מעט ואז הלך לו לדרכו. כרגע הם שניהם בתוך הכלוב שלו. כל אחד בפינה אחרת ישנים.
פייבל מתעוררת מידי פעם ובודקת את השטח החדש אבל מראה סימנים של סקרנות ולא של פחד. אני בתצפית עליהם קרובה כדי שאוכל להפריד במידת הצורך אבל גם רחוקה מספיק כדי שהם יכירו אחד את השניה.
פייבל ישנה איתי בלילה - ובחמש בבוקר זינקה עלי והתחילה את היום של שתינו, בעליזות ושובבות. כל פעם שאחד החתולים נכנס היא סמרה והתחבאה מתחת לשמיכה אבל סה"כ נראה לי שהיא קולטת מהר את כל החבורה שלנו.
כייף לי!!!!
חבל שאני לא יודעת להעביר תמונות!!
אדווח לכם בהמשך איך הולך.
זיוית

WTR

New member
איזה כיף לשמוע!

הלוואי על כולם מעבר כל כך חלק!
כדי לצרף תמונה תלחצי על "הוספת תגובה" להודעה שלך ויש לך שם אפשרות של הוספת קובץ. את בוחרת את הקובץ הרצוי ולוחצת על "שלח קובץ". אחרי כמה דקות מתקבלת הודעה שהקובץ התווסף בהצלחה. לוחצים על שליחה.. וזהו

zivit1234

New member
שאלה

האם זה לא יותר מידי חלק לדעתך? מהזמן שהם מבלים ביחד נראה כאילו הם די מתעלמים האחד מהשניה - אפילו בתוך הכלוב של קוץ??? הם יוצרים מידי פעם קשר - יותר קוץ מנסה להתקרב אליה אבל היא דוחה אותו בעדינות הייתי אומרת, רק עם נשיפות הרתעה והוא די מניח לה לנפשה. כמה זמן כדאי לחכות עד שהם יהיו ביחד יום שלם?

chatulika

New member
איזה כיף

שאין מכות :)
זה לא אומר שלא יהיה בהמשך... אבל נשמע שזה שידוך טוב.
קחי בחשבון שלושה ימים להסתגלות בסיסית לבית חדש,ואז אפשר להרגע קצת.

WTR

New member
מסכימה, גם יכול לקחת יותר מ-3 ימים

גם אם זה ייקח מס' שבועות זה נורמלי לחלוטין, הכל תלוי באופי החמוס

nikita5s1

New member
שמחה לשמוע שהיה שידוך מוצלח :)

פייבל היא הבת של פנדה, החמוסה שלי, ואני יכולה להגיד שהנחמדות עוברת בגנים :) גם אמא של פנדה הייתה (נפטרה בשיבה טובה לא מזמן בבית המגדל ממנו אימצתי את פנדה) מאוד עדינה וחביבה ומעולם לא נשכה אדם.

הבעלים של פייבל פנו אליי כשהיו חייבים למסור אותה והפניתי אותם למודעה בפורום. אני שמחה שבסופו של דבר הכל הסתדר והיא מצאה בית חם.

zivit1234

New member
פייבל

היא מקסימה ויש לה פטיש לרגליים בחמש בבוקר ופטיש לנעליים בכל שאר הזמן - היא מצחיקה אמיתית

למעלה