קופ"ח מכבי טוענת שאין אבחון דרכם.

droli

New member
קופ"ח מכבי טוענת שאין אבחון דרכם.

האם יכול להיות?

אשלונית

New member
אני חושבת שמאוד אפשרי.

גם אנחנו חברים במכבי, ויש סבירות גבוהה (אחח! הסתברות משפיע עלי! איייכס!) בקיצור, אפשרי מאוד שאמא שלי בדקה את זה וקיבלה תשובה שלילית אז כן.

אשלונית

New member
נזכרלתי במשהו...

אם התכוונת לאבחון הפרעת קשב - אז הם נותנים מלא או השתתפות לא בטוחה איזה, עד איזה גיל 8 משהו כזה, ואבחון דידקטי וכאלה אני חושבת שבכלל לא.

היי מיכל!

קופת חולים מכבי כן מפנים לאבחון אצת פסיכיאטר כנדרש, את צריכה לקחת הפניה מרופא המשפחה שלך, אם הוא טוען שאינו יודע מהעניין או משהו כזה הרימי טלפון למשרד הראשי באיזורכם ובררי מה עלייך לעשות כדי לעקוף את הבעיה, או לחלופין בקשי ממנו לברר עם הנהלת מכבי מה הנוהל לאבחון הפרעות קשב וריכוז למבוגרים במכבי. אפרת

אשלונית

New member
לא אני חושבת שמכבי משתתפים

בעלות רק עד איזה גיל 8 ככה. הפנייה אולי הם נותנים אבל במחיר אני לא חושבת שזה משנה משהו.

droli

New member
הי אפרת | ../images/Emo24.gif

דיברתי אתמול עם המזכירות של הקופה וזה מה שנאמר לי. לדברייך, פשוט לדבר עם רופא המשפחה ולבקש הפנייה? אולי בעצם תאמרו לי אתם המנוסים - מה ניתן לעשות או לקחת על מנת לשפר את הריכוז? תודה

היי מיכל!

אני מבינה שאת מתייחסת להודעה שלי ולא של אשלונית במקרה זה כן, לגשת לרופא המשפחה ולקבל הפניה. לגבי שיפור המצב בינתיים - עשי רשימות - זה מאוד ממקד ופותר חלק מבעיית הארגון - רשימה של מה את צריכה לעשות בבבית, רשימה של הדברים שאת צריכה לסדר כדי שפינת העבודה תהיה מסודרת, רשימה לסופר, רשימות רשימות...בעלי למשל פשוט מחזיק פנקס קטן בכיס כל הזמן שבו הוא "מתייק" את מחשבותיו והדברים שהוא מתכנן לעשות או צריך לזכור וזה קצת עוזר (עד שהוא מאבד את הפנקס כמובן...
)

droli

New member
בבקשה אל תצחקי עלי,

את יודעת כמה פעמים החלטתי לרשום דברים, עד שגיליתי שגם את זה אני שוכחת.. פתטית לא?

למעלה