קופ"ח כללית

לין 1

New member
קופ"ח כללית../images/Emo92.gif

שלום בנות, אשמח לקבל מכן מידע היכן ניתן לטפל בפוריות חוץ מאשר במרכז בריאות האישה שברחוב רמז בנתניה, כרגע הינני מטופלת אצל ד"ר גונן. יש לי בעיה עם השירות והיחס לגבי קביעת תורים , הבירוקרטיה שם ממש מרגיזה ונותנים לך הרגשה שעושים לך טובה שקובעים לך תור דחוף, וגם עם רציתי לקבוע תור מראש ננזפתי ונאמר לי שבפעמים הבאות עלי להזמין חודש מראש. הדבר ממש מציק לי ומוריד לי את כל החשק ללכת לטיפול בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!

לין 1

New member
קופ"ח כללית../images/Emo92.gif

שלום בנות, אשמח לקבל מכן מידע היכן ניתן לטפל בפוריות חוץ מאשר במרכז בריאות האישה שברחוב רמז בנתניה, כרגע הינני מטופלת אצל ד"ר גונן. יש לי בעיה עם השירות והיחס לגבי קביעת תורים , הבירוקרטיה שם ממש מרגיזה ונותנים לך הרגשה שעושים לך טובה שקובעים לך תור דחוף, וגם עם רציתי לקבוע תור מראש ננזפתי ונאמר לי שבפעמים הבאות עלי להזמין חודש מראש. הדבר ממש מציק לי ומוריד לי את כל החשק ללכת לטיפול בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!

קייצית

New member
לין יקרה../images/Emo22.gif

אני מכירה את המרכז הזה היטב, ונכון שיש שם בירוקרטיה והתורים קשים, במיוחד לד"ר גונן שהוא פשוט מבוקש אימים !!, אבל לדעתי זהו מרכז מקצועי, טוב שמצויד בכל המכשור המתקדם ביותר, יש שם גם רופאים מעולים, וגם מיון נשים שעובד בצורה יעילה. לד"ר גונן צריך באמת לקבוע חודש מראש, אבל ברגע שנכנסים לשוונק טיפולים אצלו יש לו תור דחופים כל בוקר עד 09:00 וזה ממש ממש לא נורא. לעיתים קרובות אפילו נהניתי מהתור, כי התפתחו דיונים מאוד מעניינים מעין קבוצות תמיכה. האחיות גם מאוד תומכות כשצריך. לדעתי שווה לתת להם צא´נס - לדעתי הם טובים !

לין 1

New member
תודה רבה קייצית../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

המון תודה על העידוד ונקווה שנעבור את זה מהר ובהצלחה רבה!!!!! אבל אני חייבת לדווח על כך לד"ר גונן שיעשה משהו לגבי היחס הנורא הזה, לא מספיק שהנושא רגיש וקשה לנו גם צריך בירוקרטיה נוקשה לין1

חןחן

New member
מאוד חבל../images/Emo2.gif

וגם מוזר. אני מטופלת במרכז לבריאות האישה בראשל"צ ,מעבר לחזות החיצונית של המרכז, הניקיון , העציצים, האחיות מקסימות, המנהלת האדמיניסטרטיבית של המרכז נהדרת - כ"כ מבינה ותומכת ומנסה לעזור בכל מה שקשור לטפסולוגיה ולקביעת תור. ממש חבל שאצלכם זה לא כך. אין מרכז לבריאות האישה נוסף בנתניה, או רופא עצמאי אחר שמקבל דרך קופ"ח?

לין 1

New member
לפי המלצת רבים../images/Emo124.gif

הי חן לא רק קייצית מספרת שהוא רופא מעולה ושכולם רוצות רק אותו אלא המון בנות שמטופלות אצלו(חוץ מזה שהתלונות הן לא כלפיו בכלל ) הבעיה שהבנות שעובדים מולו ישירות ממש עושות לך חקירה והדבר ממש מביך הן אפילו לא אחיות ולי מאוד קשה להיפתח בנושא הזה מול כל אחת ששואלת אותי הרי אנחנו לא נהנות להטריד אותו סתם , פשוט אין לנו ברירה ולאחר ששוחחתי עם אחות מקצועית במוקד כללית קול נאמר לי שהוא או רופא אחר שמטפל בפוריות לא מקבל במקום אחר בנתניה אז עלי פשוט להתעלם לגמרי מנזיפות הבנות והבירוקרטיה ולדבוק במטרה שלי ולהצליח ב"ה..... ונקווה שבהמשך יהיה קל יותר מכל הבחינות

אוריתי1

New member
לין, גם אני מטופלת שם

ולא פעם עליי לעבור ממש "חקירה" על מנת להשיג תור בדחיפות. אבל יחד עם זה אני מבינה את זה כל כך.... יש שם רק את ד"ר גונן שמקבל כל כך הרבה מטופלות ולאחרונה גם הפך למנהל מרכז בריאות האישה. נכון שזה מעצבן, לא רק אותך אבל דעי לך שכמה פעמים יצא לי להתקל בבנות שנכנסו אליו בטענה שזה דחוף להם כל כך וזה לא היה דחוף בעוד שאלה שבאמת דחופות המתינו חצי יום שם. שום בירוקרטיה לא תגרום לי לעבור מהרופא המדהים הזה.... אז שסני מותניים ואל תתייחסי לכל הקשים האלה שבדרך אם את באמת צריכה תור דחוף אין סיבה שלא יתנו לך בהצלחה

לין 1

New member
אורית 1 - זה מאוד מעודד ../images/Emo24.gif

הי אורית מסתבר שלא רק אני מרגישה כך רק חבל שהן כלכך לא מתחשבות גם ככה נורא קשה לנו אבל מה לעשות !!! אני גם חיכיתי שם ימים שלמים בסבלנות , חבל שזה כלכך עמוס ולא נעים ושקט ואני אקבל את המלצתך להיות חזקה ולדלג על כל הקשיים בגלל שזה ד"ר גונן וכולן אומרות שהוא מדהים
... אז אני אלמד להתמודד גם איתן אז תודה והמון בהצלחה לכולן לין1

למעלה