קופ"ח כללית- קרוגר או WHO?

blessed

New member
קופ"ח כללית- קרוגר או WHO?

מישהי יודעת באיזו שיטה מתבצעת בדיקת הזרע במעבדת זמנהוף של קופ"ח כללית? תודה מראש!

נועה 35

New member
אני חושבת ש-who

אני לא יודעת איזו שיטה בזמנהוף, אבל אני יודעת שכשבעלי עשה את הבדיקה, מטעם קופ"ח כללית - היא נעשתה בשיטת who. אני מניחה שאת הדגימות, מכל הארץ, לוקחים למעבדה המרכזית ושם עושים את הבדיקה ולכן סביר להניח שגם בדיקות מזמנהוף נבדקות בשיטת who. באסף הרופא יש מעבדה מעולה שתמורת תשלום עושה בדיקה בשיטת קרוגר.

blessed

New member
תודה על התשובה

סוף סוף תפסתי אותם בטלפון והם אישרו שאכן מדובר בשיטת who. זה אומר שהתוצאה שלנו יותר גרועה משחשבתי...

פינקי33

New member
גם לנו... שלחתי את תוצאות בדיקת

הזרע שלנו לחו"ד של הרופא בפורום פריון הגבר והוא אמר שאם זה בוצע לפי שיטת קרוגר אז זה בסדר אבל זה בוצע לפי שיטת WHO אז זה לא כ"כ בסדר... דיכאון...

blessed

New member
אני קיבלתי בדיוק אותה תשובה

וכבר שמחתי אבל היום התברר שאין מה לשמוח עדיין. מחר אני אלך לרופא להילחץ עוד קצת...

נועה 35

New member
הרופא שלנו בכלל לא מוכן להתייחס

לבדיקה בשיטת WHO. למרות שבן זוגי בכללית ויותר נוח וזול לנו לעשות את הבדיקה שם, הרופא שלנו פשוט התעלם מהבדיקות שהוא עשה שם וביקש שנעשה את הבדיקות באסף הרופא.

blessed

New member
אני מקווה שהרופא שלי לא יתעקש

כי העצבים שלי מרוטים גם ככה וגם בעלי לא ממש ישמח לעשות שוב סקס עם כוס...

פינקי33

New member
ד"ר שולמן אליו הלכתי באופן פרטי

הציע שאם אחרי 2 הזרעות נוספות (ועוד 1 שעשינו בעבר) לא יקרה כלום ללכת לעשות את הבדיקה שמכפילה פי... לא זוכרת כמה ונידמה לי שהוא אמר שעושים את זה באסותא שם העובדות מנוסות במציאת צורות לא מתאימות ואם חס וחלילה הצורה תמצא לא מתאימה ממש אז ישר לאיקסי...מישהי יודעת אם את הבדיקה עושים באופן פרטי או לא, איפה בדיוק עושים וכמה היא עולה? הבנתי שלגבי בדיקה בשיטת ברטוב הדיעות מאוד חלוקות.

נועה 35

New member
אני יכולה להבין אותו......./images/Emo3.gif

אני מקווה שהרופא שלכם יקבל את הבדיקה הזו ולא יריץ אותכם לעשות עוד אחת.

למעלה